تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشاوره فوری خرید 206 SD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشاوره فوری خرید 206 SD

سلام دوستان
    من فردا میخوام برم پارکینگ برای خرید یه 206 sd با حدود 30 تومن.
    چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه اطلاع دارین پاسخ بدین:
    1- میگن از یه سالی سیستم برق 206 عوض شده و یه سری آپشن ها روش نصب نمیشه. میخوام ببینم دقیقااز چه سالی این اتفاق افتاده.
    2- با این مبلغ من بهتره 92 یه لکه رنگ بگیرم یا 90-91 سالم؟ (با توجه به همون داستان سیستم برق)
    3- آپشن های استاندارد 206 v8 چیا هستن؟ سنسور دنده عقب هم آپشن کارخونه اش یا باید جدا تهیه کرد؟
    ممنون

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    من فردا میخوام برم پارکینگ برای خرید یه 206 sd با حدود 30 تومن.
    چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه اطلاع دارین پاسخ بدین:
    1- میگن از یه سالی سیستم برق 206 عوض شده و یه سری آپشن ها روش نصب نمیشه. میخوام ببینم دقیقااز چه سالی این اتفاق افتاده.
    2- با این مبلغ من بهتره 92 یه لکه رنگ بگیرم یا 90-91 سالم؟ (با توجه به همون داستان سیستم برق)
    3- آپشن های استاندارد 206 v8 چیا هستن؟ سنسور دنده عقب هم آپشن کارخونه اش یا باید جدا تهیه کرد؟
    ممنون
    سلام. دوست عزیز در مورد آپشن ها که گفتین باید ببینیم چه نوع آپشنی
    میخوای نصب کنی رو 206
    روی 206 آپشن خاصی جز سنسور یا دوربین دنده عقب یا بالابر شیشه خودکار
    نصب نمیکنن و مشکلی هم پیش نمیاره.
    206 v8 آپشن های استانداردش سیستم تهویه هوای اتوماتیک هست
    بلندگوی درب عقب و شبشه برقی عقب
    سنسور دهنده عقب رو باید جدا نصب کنید
    و با 30 میلیون تومن مدل 90 درجه یک تمیز میتونی پیدا کنی
    اصلا دنبال رنگی و این چیزا هم نباشید
    Last edited by mohamad skystar; 10-09-2015 at 20:33.

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    منظورم از آپشن امثال کروز کنترل و لیمیتر و کامپیوتر سفری هستش. من خودم یه تیپ 3 مدل 85 داشتم روش کامپیوتر سفری تایپ سی داشت. باهاش فروختم رفت.ولی مثل اینکه اون آپشن روی 206 های مدل جدید نصب نمیشه.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    منظورم از آپشن امثال کروز کنترل و لیمیتر و کامپیوتر سفری هستش. من خودم یه تیپ 3 مدل 85 داشتم روش کامپیوتر سفری تایپ سی داشت. باهاش فروختم رفت.ولی مثل اینکه اون آپشن روی 206 های مدل جدید نصب نمیشه.
    مدل 90 بگیری میتونی نصب کنی اینایی که گفتی . نیمه دوم 91 به بعد باشه نمیتونی . البته نه که نکنی ولی به طور مثال کروز یونیورسال میتونی نصب کنی که قیمتش تقریبا 7 - 6 برابر مدل فابریکی هست . بعضی هاشونم اصلا نمیشه .

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    تایپ C سفری و تمام آپشن ها قابل نصب هست . سیستم برق کشی بسیار عالی شده و بدون ایراد . تنها مشکل سیمی شدن دریچه گاز هست که نمیتونید کروز فابریک نصب کنید فقط میتونید کروز مکانیکی نصب کنید که هم هزینش بالاست ( حدود ۱ ملیون تومان ) و هم قابلیت لیمیتد و نمایش روی صفحه کیلومتر رو ندارید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تایپ C سفری و تمام آپشن ها قابل نصب هست . سیستم برق کشی بسیار عالی شده و بدون ایراد . تنها مشکل سیمی شدن دریچه گاز هست که نمیتونید کروز فابریک نصب کنید فقط میتونید کروز مکانیکی نصب کنید که هم هزینش بالاست ( حدود ۱ ملیون تومان ) و هم قابلیت لیمیتد و نمایش روی صفحه کیلومتر رو ندارید .
    ممنون از پاسخگوييچيزي كه من توي فرومها خوندم ( كه زياد هم شايد كارشناسي نباشه) ميگفتن كه سيم كشي جديد مشكل زياد براش پيش. مياد و مصرف رو بالاتر برده، پس همون نيمه دوم ٩١ عوض شده سيستماشون درسته؟يه سوال ديگه هم اين كه ماشيني ٦٠-٧٠ رفته نزديك خرجاشه، درسته؟ يه جور ديكه مي پرسم سوالو، يه ٩٠ تر و تميز كم كاركرد قيمتش چنده؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سیم کشی کاملا بهبود پیدا کرده و یک شرکت چینی تماما برق ۲۰۶ رو بازطراحی و اجرا کرده . مدل ۹۴ هرکس داشته راضی بوده از جمله خود من .
    مدل ۹۰ اس دی وی ۸ حدود ۲۹ ملیون تروتمیزش رو میتونید بخرید . بیشتر از ۲۹ اصلا ارزش نداره مگر اینکه آپشن خاصی داشته باشه مثل رینگ اسپرت یا ... که مقداری افزایش قیمت داشته باشه .
    نکته :
    مدل ۹۴ تایپ C فابریک به همراه کامپیوتر سفری دارد .

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون از پاسخگوييچيزي كه من توي فرومها خوندم ( كه زياد هم شايد كارشناسي نباشه) ميگفتن كه سيم كشي جديد مشكل زياد براش پيش. مياد و مصرف رو بالاتر برده، پس همون نيمه دوم ٩١ عوض شده سيستماشون درسته؟يه سوال ديگه هم اين كه ماشيني ٦٠-٧٠ رفته نزديك خرجاشه، درسته؟ يه جور ديكه مي پرسم سوالو، يه ٩٠ تر و تميز كم كاركرد قيمتش چنده؟
    اگه مدل 90 حدود 60 یا 70 هزار کیلومتر کارکرده خوبه
    و باید روی این کارکرد تسمه تابم رو حتما باردید کنید و تعویض کنید.
    از فروشنده سوال کنید در مورد سرویس هایی که انجام داده یا تعمیراتی که انجام داده چون مهم هست

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •