تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در اجرای بازی ها و ارور Directx در ویندوز 10 فاینال

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مشکل در اجرای بازی ها و ارور Directx در ویندوز 10 فاینال

سلام
    من تا حالا چنتا ایزو ویندوز 10 رو دانلود کردم و نصب کردم . ولی تو همه اونا برای اجرای بازیها مشکل دارم مثلا بازی GTA v رو ارور xinput1_3 که انگار مربوط به directx هستش رو میده و وقتی فایل xinput1_3 رو از اینترنت گرفتم و طبق راهنمایی که از اینترنت گرفتم به ویندوز اضافه کردم بازم ارور میده .
    بازی Rival هم وقتی وارد بازی میشه بعد از اینکه به مرحله cop میشه ارور مربوط به Directx میده و میاد بیرون .

در صورتی که اینا خیلی راحت تو ویندوز 8.1 اجرا میشدن . کسی این مشکلارو نداره ؟باید چیکار کنم؟

2. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من تا حالا چنتا ایزو ویندوز 10 رو دانلود کردم و نصب کردم . ولی تو همه اونا برای اجرای بازیها مشکل دارم مثلا بازی GTA v رو ارور xinput1_3 که انگار مربوط به directx هستش رو میده و وقتی فایل xinput1_3 رو از اینترنت گرفتم و طبق راهنمایی که از اینترنت گرفتم به ویندوز اضافه کردم بازم ارور میده .
    بازی Rival هم وقتی وارد بازی میشه بعد از اینکه به مرحله cop میشه ارور مربوط به Directx میده و میاد بیرون .

در صورتی که اینا خیلی راحت تو ویندوز 8.1 اجرا میشدن . کسی این مشکلارو نداره ؟باید چیکار کنم؟
    منم ویندوز ۱۰ دارم اصلن مشکلی با بازیها ندارم. همین gta حتی بهتر از ۸.۱ اجرا میشه. این دی‌ال‌ال واسه دایرکت ایکسه. دایرکت ایکسو آپدیت کن یا تو بازیهات هست نصب کن.
    الان جستجو کردم تو سیستم خودم xinput1-3 هم تو پوشه ویندوز system32 هست 104kb هم تو sysWOW64 این یکی 79.8kb

xinput من مطمئن نیستم ولی گمون کنم به گیم‌پد مربوط باشه! پشت گیم پد من دو تا حالت داره xinput و dinput من رو xinput گذاشتم مثل دسته ایکس‌باکس میشناسه ویندوز.از درایور گیم‌پد ایکس باکس استفاده میکنم!

4. 3 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مرسی از پاسخ
    میشه بگی ویندوز رو از کجا تهیه کردی که سالمه؟
    اگه دانلود کردی لینکش رو بهم بدی ممنون میشم . چون من سه بار از سه سایت مختلف دانلود کردم ولی هر سه تا همین مشکل رو داشتن.
    بله درسته ماله دایرکت ایکس هستش و من تواون فولدرها این فایل رو ندارم و دایرکت ایکس رو از دی وی دی gta نصب کردم ولی بازم مشلکل حل نشد .
    حتی این فایل رو دانلود کردم و تو این فولدرا گذاشتم ولی بازم نشد.

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من از خود مایکروسافت گرفتم. ویندوز ۱۰ ۶۴ بیتی نسخه پرو که ۲.۶ گیگ هست حدودی.

اول ویندوز ۸.۱ نصب کردم بعد به روش اسکایپ فعالش کردم که کرک نکنم چون در حال حاضر ویندوز۱۰ نسخه پرو به روش اسکایپ فعال نمیشه کرد. آموزشش تو وب هست جستجو کنی. بعدش ویندوز ۸.۱ پرو رو به ۱۰ پرو آپگرید کردم اینطوری ویندوز ۱۰ هم اکتیو میشه خودبخود دیگه کرک و اینا نمیخواد مثل ویندوز ارجیناله

برای آپگرید هم از این برنامه مایکروسافت استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این برنامه اون گزینه که دی‌وی‌دی میسازه رو انتخاب کردم. بعد فایلهایی که دانلود کردو روی دی‌وی‌دی رایت کردم تو درایو گذاشتم و ویندوز ۸.۱ آپگرید کردم به ۱۰. اون گزینه که همه فایلها رو نگه میداره رو باید انتخاب کرد بار اول.

البته clean install هنوز امتحان نکردم ولی میگن اینجوری بعدن اگه ویندوز ۱۰ بخوای clean install کنی دیگه شماره سریال و اکتیو کردن هم نمیخواد.

7. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •