سلام
من هیچ جوری نتونستم این انتی ویروس عالی را دانلود کنم
ضمنا من بهترین مدلش میخواهم که با zonealarm whit antivirusهماهنگی
داشته باشه
ممنون
سلام
من هیچ جوری نتونستم این انتی ویروس عالی را دانلود کنم
ضمنا من بهترین مدلش میخواهم که با zonealarm whit antivirusهماهنگی
داشته باشه
ممنون
پوریا جان سلام
من لینک دانلود آنتی ویروس نسخه پرسونال پرو که بهترین و کاملترین نسخه از این آنتی ویروس هست رو در این تاپیک گذاشتم اگه زحمتی نیست به این آدرس برید. در ضمن برای تمامی ویندوزها لینک مخصوص خودشون موجوده. لینک کرکش رو هم گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در اون تاپیک هم نتونستی بری همینجا تکرار می کنم:
اين لينك نسخه personal pro 5.0.20 براي تمام ويندوزها با حجم 26.14 مگابايت:
لينك همون نسخه منتهي براي ويندوزهاي XP - NT - 2000 با حجم 19.62 مگابايت:
لينك همون نسخه منتهي براي ويندوزهاي 98 - ME با حجم 19.5 مگابايت:
اگه لينك ديگه اي بود كه حجمش با اينها فرق داشت اون نسخه فول نيست. اين لينكهايي كه من گذاشتم لينك نسخه هاي فول و قابل رجيستر هست.
فايل رجيسترش هم .
اين لينك دانلودش:
ممكنه يكي دو بار اين پيغام رو بده:
We are sorry, our server is busy, please come back again in few minutes.
اما بعد از چند بار امتحان كردن حتما دانلود مي شه. البته ممكنه همون دفعه اول هم مشكلي نداشته باشه.
در ضمن در مورد استفاده از آنتي ويروس كاسپرسكي بايد بگم كه واقعا بهترين انتخاب رو كردي و پشيمون نمي شي.
یه نکته دیگه اینکه اگه می خوای از زون آلارم استفاده کنی فقط از فایروالش استفاده کن و آنتی ویروسش رو بی خیال شو. چون اصلا در رده کاسپرسکی و بیت دفندر و مک آفی و نورتون نیست.
سلام به دوست عزیز و گرامی
خیلی ممنون
کاسپرسکی بهترین انتی ویروس دنیا
من كه چند ماهه از اين آنتي ويروس استفاده مي كنم و كوچكترين مشكلي نداشتم. بقيه دوستانم هم كه از آنتي ويروس هاي ديگه استفاده مي كردن پس از استفاده از اين آنتي ويروس ديگه دنبال اون قبلي ها نرفتن.
سلام مهدي جان .
من با اين پيام مواجه ميشم . زماني كه فايل key رو اجرا ميكنم .
در ضمن تونستم اين فايل رو از توي خود آنتي ويروس لود كنم . اما نميدونم آيا مشكلم حل شده . يعني كرك شده يا خير .
همونطور كه در تصوير ميبينيد همه چي واضح هست :cry:
![]()
اين پدرام جان ريجستر نشده كه چون هم گزينه خريد هست هم تاريخ مصرف رو دقت كرده باشي 23 روز ديگه است
چرا از همون كه مهران معرفي كرده استفاده نمي كني ؟
سلام پدرام جان و مافیای عزیز. این فایل رجیستر که من لینکشو گذاشتم همونی هست که مهران هم گفته. همین الان هم من و خیلی از بچه ها بدون مشکل استفاده می کنیم. خود من برای چند تا از دوستانم نصب کردم و بدون مشکل رجیستر شد. البته من یادم می آد که همون موقع که مهران هم این فایل رو گذاشته بود بعضی از بچه ها می گفتند مشکل دارند. حالا من سعی می کنم بیشتر روش کار کنم ببینم مشکل از چیه. پدرام جان شما هم یک بار آنیستال کن و دوباره از ابتدا نصب کن شاید مشکلت حل بشه تا ببینیم چی می شه.
مافيا جان من از هموني كه مهدي گفته استفاده ميكنم . منتها من از برنامه هاي share براي دانلود اين برنامه استفاده كردم .نوشته شده توسط Mafia
اما الام مجددا اين لينك دانلودي كه مهدي گفته رو دانلود كردم ديدم حجمشون دقيقا يكيه .
حالا پاكش ميكنم و دوباره نصب ميكنم ببينم مشكلم حل ميشه يا نه .
مرسي مهدي عزيز و مافيا![]()
يه چيز جالب بگم من كركي كه مهران داده بود رو + خود نرم افزار رو سي دي رايت كردم عد هر 2 رو رو هاردم داشتم وقتي يك بار كه ويندوز عوض كردم خواستم كرك كنم گفت كرك كار نمي كنه هر چي ويندوز هم عوض كردم باز گفت كرك كار نمي كنه و تاريخ مصرف تموم كرده ( همين مشكل رو يه نفر تو انجمن داشت ) مونده بودم ويندوز جديد كه به نت هم وصل نشده چطور اين برنامه مي فهمه كه اين كرك كار نمي كنه با اينكه قبلا اين كرك سالم بود بعد فهميدم فايل كرك و باطل كرده يعني وقتي همه كرك ها رو از هارد پاك كردم و از سيدي باز كپي كردم برنامه رجيستر شد و بعد از 1 ماه نا اميدي الان دارم لذتشو مي برم :lol:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)