<b>اولین اسکریپت کنکوری ایرانی</b><br /><br /><br />بهترین اسکریپت کنکوری ایران<br /><br />سلام به همگی . <br />این سایتی که می بینید رو خودم پریروز اپ کردم ( 1ماهی برا کدنویسی وقت گذاشتم ) تو این مدت 19 نفر عضو شدن . کل این سایت به فروش می رسه چون وقت نداشتم خیلی روش وقت نذاشتم . اگه خودتون کد نویسی بلدید می تونید هر جوری بخواهید تغییرش بدید اگر هم بلد نیستید می تونید بدید به بیرون . قیمت خیلی خوبی گذاشتم الان حداقل 100 تومن برای طراحی قالب وردپرس می گیرن حالا این که کل یه اسکریپته با قالبش . در ضمن می تونید در کنارش یه انجمن هم درست کنید و اگر یه کم وقت براش بذارید حتما بازدید زیادی دارید .<br />امکانات :<br />-طراحی قالب با بوت استرپ ( البته بعضی جاهاش رو خودم با CSS سفارشی کردم )<br />-ثبت مطالعه اعضا<br />-قراردادن آواتار کاربران<br />-قرار دا دن تبلیغات و کسب درامد<br />-کاملا اوپن سورس است و هر تغییری می شه روش انجام داد.<br />-برنامه نویسی با php mysql<br />-امنیت کامل<br />-برنامه نویسی شی گرا <br />در ضمن همچین سایتی تو ایران نداریم می تونید سرچ کنید پس یه موقعیت عالی برای کسب درامده ولی من وقتشو ندارم .<br /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br />قیمت 60000 ، تخفیف هم دارد .