تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 43 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 427

نام تاپيک: Dark Sector

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض Dark Sector

Dark Sector نام عنوانی است که تا حالا چندین بار زمان ریلیزش تاخیر خورده و اگر بازم اتفاق خاصی نیفته باید طبق اعلام رسمی فردا منتشر بشه(25 مارس در آمریکا و 4 آپریل در اروپا).

به نظرم داستان بازی تقریبا کلیشه ای و برای همین تنها اشاره ای به اون میکنم.
    Dark Sector یه بازی اکشن هست با داستانی علمی تخیلی.درکشوری به نام Lasria (همین کشوری وجود نداره!) آزمایشات خاصی روی اسلحه ای خطرناک انجام میشه که طبق معمول از کنترل خارج شده و منطقه رو آلوده میکنه.Hayden Tenno مامور ویژه سازمان CIA هست که برای پاکسازی و شناسایی ابعاد دیگر ماجرا به منطقه فرستاده میشه اما او نیز آلوده میشه که باعث میشه جنس دست راستش تغییر بکنه. از دست راستش چنگکی سه پره درمیاد که میتونه اون رو مانند بومرنگ به اطراف پرتاب بکنه و دوباره اون رو بگیره،از این وسیله هم برای کشتن دشمنان و هم برای انجام برخی کارهای خاص میشه استفاده کرد.

در بازی دو نوع دشمن وجود داره که یک سری موجودات وحشی و زامبی گونه هستن و یه نوع دیگر سربازان و نگهبانان هستند. در یکی از تریلرهایی که ماه نوامبر(اگر اشتباه نکنم) دیدمHayden در حال مبارزه با یک باس که به شکل یه غول عجیب(تقریبا سنگی) بود که واقعا مبارزه نفس گیری به نظر میومد و همچنین درگیریش با شبه زامبی های وحشی هم جالب بود و با دستش کارهای متفاوتی میکرد. Hayden میتونه از انواع سلاح هایی که در بازی وجود داره استفاده بکنه.

گرافیک بازی به نظرم بسیار زیبا کار شده و نسبت به تصاویری که سال قبل منتشر شد خیلی بهتر شده ، کیفیت بافت ها خوب و راضی کننده است و نورپردازی بازی هم عالی به نظر میرسه. موتوری که استودیوی Digital Extremes برای ساخت بازی استفاده کرده Evolution نام داره که البته ارتقا یافته Sector Engine است، موتوری که یکی دو سال قبل همین استودیو ساخته بود.دوربین بازی هم مانند gears of war روی شانه کاراکتر قرار میگیره.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل به نظر بازی خوبی میرسه گرچه داستانش اصلا نوآوری نداره(البته شاد توی بازی تغییر بکند) ولی گرافیک جذاب و همچنین دست خارق العاده Hayden Tenno باعث شده همچنان تا عرضه Dark Sector انتظار بکشم و امیدوارم بعد از گذشت 4 سال استودیوی Digital Extremes تنها یه بازی معمولی روانه بازار نکند!

تصاویری از بازی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Preview Trailer
    30.2MB

کد:

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

خیلی ممنون بابت اطلاعات.
    این جوری که معلومه باز هم طبق معمول برای pc خبری نیست.
    من نمی دونم بعضی از شرکت های بازی سازی مثل کپکوم و همین شرکت چه مشکلی با pc دارن که بازی رو براش عرضه نمی کنن؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ممنون حسین جان اطلاعات جامع ومفیدی بود. بازی قشنگیه ولی حیف که واسه Pc نمیاد.

این هم از والپیپر بازی:

کد:
    Last edited by S A A M; 24-03-2008 at 11:41.

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

گرافیکش که خوبه
    ممنون دوست عزیز اطلاعات کاملی بود

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

10

بازی چند روزه برای pc منتشر شده. چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره ؟ کسی بازی رو تهیه کرده ؟ چطوریاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان من این بازی رو گرفتم مثل اینکه من کلا این چند وقته رو شانس نیستم البته تقصیره خودمه که بدون بررسی خریدمش!
    عرض کنم خدمتتون که برای خرید این بازی فعلا عجله نکنید چون اولا بازی رو باید با daemon tools اجرا کنید دوما زبان بازی روسی ازش هیچی نمیفهمید حتی از منو هاش که البته لطف کردن بعضی از شرکتها به عکس ترجمه شده از منوها گذاشتند که میتونید قبل از ورود به بازی حفظش کنید!! بعدم من هر کاری کردم نتونستم رزولوشن بازی رو عوض کنم 600*800 هر چیشو تغییر میدم هنگ میکنه میاد بیرون فکر میکنم قفلش هم قفل محترم و دوست داشتنی starforce بود ولی خوب مشکلی ایجاد نکرد!!البته قبل از احرای بازی باید درایور مخصوصش رو از control panel نصب کنید من فعلا بیخیالش شدم تا انگلیسیش بیاد!

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من این بازی رو ایکس باکس انجام دادم و خیلی ازش خوشم اومد شاید به خاطر این بود که سبک بازی شبیه رزیدنت اویل 4 بود من ازش خیلی خوشم اومد
    مراحل اولیه بازی خیلی خسته کننده هست ولی از مرحله 4 به بالا اصلا بازی از این رو به اون رو میشه!!و خیلی قشنگ میشه بازی هم کلا 10 تا مرحله هست فک کنم!!
    خلاصه که خیلی چیزه خوفیه از دستش ندین

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من این بازی رو ایکس باکس انجام دادم و خیلی ازش خوشم اومد شاید به خاطر این بود که سبک بازی شبیه رزیدنت اویل 4 بود من ازش خیلی خوشم اومد
    مراحل اولیه بازی خیلی خسته کننده هست ولی از مرحله 4 به بالا اصلا بازی از این رو به اون رو میشه!!و خیلی قشنگ میشه بازی هم کلا 10 تا مرحله هست فک کنم!!
    خلاصه که خیلی چیزه خوفیه از دستش ندین
    حالت Brutal واقعا بعد از Ninja Gaiden 2 سخت ترین بازی برای من بود. به خاطر گرفتن Achievement Fininshed on Brutal نزدیک بود چند باز Gamepad پرت کنم طرف مانیتور.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

واسه پی سی ریلیز میشه؟؟؟؟ (اصلا شده؟)

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

واسه پی سی ریلیز میشه؟؟؟؟ (اصلا شده؟)
    تو بازیسنتر یکی گفته نسخه ی روسی بازی برای pc ریلیز شده
    Last edited by saeed_cpu_full; 27-01-2009 at 15:19.

11. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 43 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •