تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: 9500GT دارم وقتی وصلش می کنم به سیستم کلا سیستم روشن نمی شه..ورش می دارم می شه... والله..

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض 9500GT دارم وقتی وصلش می کنم به سیستم کلا سیستم روشن نمی شه..ورش می دارم می شه... والله..

سلام..
    آقا ما یه 9500GT داشتیم حالا چرا می گم داشتیم.. راستش یه مقداری گرماش زیاد شده بود بعد ما دیدیم سرعت فنش کمه در آوردیم تمیزش کردیم دوباره وصلش کردیم..

با این برنامه مربوط به GPU دماش حدود 110 اینا بود تمیز کردیم ( کاشکی نمی کردیم) دما رفت رو 135 ..

بعد سیستم خاموش شد.. مام گفتیم مگه دست خودته ..دوباره روشنش کردیم.. خلاصه از گرافیک انکار و از ما اصرار تا اینکه زحمت کشید سیستم و دیگه روشن نشد..

حالا جالبش چیه؟ وقتی گرافیکو در می ارم مثل بچ آدم روشن می شه سیستم..ولی وقتی گرافیکو می ذارم سر جاش سیستم کلا اصلا روشن نمی شه.. در واقع یه ذره در حد یه ثانیه فنه شروع م کنن به چرخیدن

ولی بعد خاموش میشن.. تا گرافیکو در نیارم و کیلید پاور رو روشن خاموش نکنم روشن نمی شه..

می شه بفرمایید چه بلایی سر گرافیک آوردم.؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد یک اتصال کوتاه در برد گرافیک ایجاد شده حالا یا پایه های gpu یا رگولاتور یا pwm یا خازن یا ماسفت یا فن

گرافیک که به سیستم وصل است سیم فن گرافیک رو از روی برد گرافیک بکنید ببینید سیستم روشن میشه یا نه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

گرافیک رو روی یه سیستم دیگه چک کنید. درصدرت ندیدن عکس العمل گرافیک دچار مشکل اساسی شده.

5. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اين مشكل منم بود دقيقا, تايپيكش رو هم زده بود. اتفاقا گرافيكم هم 9500GT فن گرافيك از كار افتاده بود و گرافيك بيش از حد داغ كرد كه تركيد !
    باز برو خدا رو شكر كن كه مثه من پاورت نسوخت ... گرافيك رو ببر تعمير درستش ميكنن , ماله منو كه با 15 تومن تعمير كردن . يه فن 24 تومني هم گذاشتم روش , الان دماش موقع بازي كردن بيشتر از 70 نميشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز, منم دقیییقا این مشکل رو دارم یعنی وقتی گرافیک وصل به سیستم اصلا روشن نمیشه فقط چراغ پاور چشمک میزنه بعد هیچ, اگه برق پاور رو قطع کنم دوباره کلید پاور رو بزنم دوباره چراغ چشمک می زنه, اگه راه حلی پیدا کردی حتما بگو در ضمن مدل گرافیک من هم همون gt 9500 هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

آقا ما گرافیکو بردیم دادیم تعمیرکار 15 تومان گرفت درست شد..گفت اتصالی داشته..

ولی الان یه مشکل جدید برام پیش اومده اونم فنه..]چه فنی براش بخرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا ما گرافیکو بردیم دادیم تعمیرکار 15 تومان گرفت درست شد..گفت اتصالی داشته..

ولی الان یه مشکل جدید برام پیش اومده اونم فنه..]چه فنی براش بخرم؟
    اقا منم همین مشکلو دارم فن گرافیکم خراب شده مشکل من همین فنه که نوع پیچ هاش با فن هایی که تو بازار بود فرق داشت
    اخه این کارت گرافیک 9500 جای پیچ هاش دو تاش نزدیکه همه که اون نوع فن رو پیدا نکردم کسی میتونه کمک کنه
    راستی تو تبریز جایی رو میشناسین بتونم پیداش کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

باسلام وخسته نباشید شما که مشکل این داشتید که کامپیوترتون وقتی کارت گرافیک رو نصب میکردین روشن نمیشود کجا بردین درستش کردین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

باسلام وخسته نباشید شما که مشکل این داشتید که کامپیوترتون وقتی کارت گرافیک رو نصب میکردین روشن نمیشود کجا بردین درستش کردین ؟ لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

گرافیک من حدود دو تا سه ساعت فنش گیر کرده بود و الان وقتی گرافیک رو نصب میکنم دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه؟لطفا راهنمایی کنید کجا ببرم درستش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •