سلام.
من يه برنامه ميخام كه روي فايل Pdf قفل بذاره، يعني روش پسوورد بذاره، امكان پرينت، كپي، سيو و... را در فايل پي دي اف برداره.
با تشكر.
سلام.
من يه برنامه ميخام كه روي فايل Pdf قفل بذاره، يعني روش پسوورد بذاره، امكان پرينت، كپي، سيو و... را در فايل پي دي اف برداره.
با تشكر.
سلام
abobe acrobat 7 pro خودش اين كارو مي كنه و من كه نديدم بشه پسوردشو برداشت مگه توسط brute force كه اونم با 8 تا به بالا مشكلت حله
با سلام و با تشكر از راهنماييتون.
با Adobe Acrobat 6.0 Pro هم ميشه؟
اگه ميشه، ميگين چطوري؟
با تشكر.
با adobe acrobat 6 pro هم ميشه ولي قفلش تقريبا راحت برداشته ميشه
ولي در هر حال وقتي pdf رو باز كردين توي Document>security>show secutiry setting for dis document
به صورت خيلي واضح مي تونيد براي فايلتون password بزارين
البته من ادوب 7 دارم و از روي اون مي گم اگه متوجه نشديد بگيد در خدمتم
مرسي.
حالا خودمونيم ميشه راه برداشتنشو بگين؟
راستش من يه راهي ميخام كه بتونم اديت كردن و پرينت گرفتن و كپي كردن و امكاناتي نظير اينها رو بردارم. قبلا هم يه چنين برنامهاي ديده بودم ولي اسمش يادم نيست.
Last edited by Honradez; 12-09-2006 at 20:12.
اره منم شنیدم
بزار یه سرچ بکنم فکر کنم اسمش یادم باشه.
خوب اگه پسورد رو داريد با همون adobe acrobat ميشه پسورد رو برداشت و save asياsave كرد
اگر نداريد كه خدا پدر pdf password remover رو بيامرزه
كه با يه سرچ ساده پيدا ميشه ولي اگه پسورد رو با adobe 7 pro گذاشته باشن ديگه كار خيلي خيلي سخت ميشه يا حتي غير ممكن !
باباجون من خواستم فايل رو قفل كنم يا پرينت و ... رو ازش بگيرم، نه اينكه بيام پسووردشو بردارم!!!!
بابا دوستان عزيز تروخدا كمك كنيد.
منظور من اون برنامه اي بود كه سعيد جان دنبالشن.
Last edited by Honradez; 13-09-2006 at 11:42.
دوست من احتمالا من زياد فارسيم خوب نبستنوشته شده توسط FEiZ
![]()
در هر حال از دوستان به خاطر پست بيخودي كه دادم معذرت خواهي مي كنم![]()
بهترين برنامه همون adobe acrobat 7 يا 8 هستش بايد سي دي شو تهيه كنيد البته اگه نميتونيد دانلود كنيد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)