تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: بهترین عیدی که تا به حال گرفتی چی بوده؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض بهترین عیدی که تا به حال گرفتی چی بوده؟

بهترین عیدی که تا به حال گرفتی چی بوده؟

2. 6 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کلا معتقدم پول از همه چی بهتره

هم عیدی
    هم کادو جشن تولد
    عروسی و .......

شما با پولت هرچی میخوای میتونی بخری !
    ولی کادو خیلی مواقع شاید به کارت نیاد !

فقط پول ! $$$

4. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بهترین عیدی همون 500 و 1000 تومنی هایی بود که اون موقع ها از پدرو مادرم میگرفتم . امام الان خودم عیدی میدم .

یادش بخیر ، اون موقع ها هر جا میرفتی بهت عیدی میدادن و 100 تومنی و 50 تومنی .

بعضی جاها می رفتیم بهمون تخم مرغ آپ پز میدادن که همینکه از در میومدین بیرون مینداختیم تو خیابون

6. 4 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

50 تومنی که سال 1375 از عموم گرفتم با بچه های فامیل صف شده بودیم عموم دونه دونه بهمون عیدی میداد.50 تومنی به بچه ها به بچه های بزرگتر از 10 سال 100 تومن.

یادش بخیر من 8 سالم بود .

فیلمشو دارم الان اون عموم فوت کرده اکثر بچه ها ی تو فیلم هم الان ازدواج کردن و بچه دار شدن.فیلمشو همین الان آپلود کردم تو آپارات.اون پسر بچه که ثانیه 54 میپره رو هوا که صورتش تو دوربین معلوم شه منم که 8 سالم بوده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آقا عیدی بدن، هر چی باشه، خوبه.

بیشتر ضدحال میخوریم که کسی عیدی نده

10. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

50 تومنی که سال 1375 از عموم گرفتم با بچه های فامیل صف شده بودیم عموم دونه دونه بهمون عیدی میداد.50 تومنی به بچه ها به بچه های بزرگتر از 10 سال 100 تومن.

یادش بخیر من 8 سالم بود .

فیلمشو دارم الان اون عموم فوت کرده اکثر بچه ها ی تو فیلم هم الان ازدواج کردن و بچه دار شدن.فیلمشو همین الان آپلود کردم تو آپارات.اون پسر بچه که ثانیه 54 میپره رو هوا که صورتش تو دوربین معلوم شه منم که 8 سالم بوده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا دمت گرم

ما رو به گذشته ها بردی خدا عموتو رحمت کنه .

خوشبحالت که همچین فیلمهایی رو تو آرشیوتون دارید . چه لذتی داشت عیدی 50 تومنی . لامصب باهاش میشد خیلی چیزا خرید . می شد رفت کلوپ و پلی لستیشن 1 بازی کرد خخخخ

شما هم مثل من تو بچگی کچل بودی ؟ من تو تمام فیلمها و عکسهایی که از بچگی مونده کچل بودم و متاسفانه کسی اهمیت نمیداد به چیزا اون موقع

12. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من بهترین چیزی که الان یادم میاد
    ۵۰ هزار تومان پول بود که فکر کنم مامان بزرگم بهم داد همون سال بابام هم ۱۰۰ یا۱۵۰ بهم داد یادم نیست کدومش بود و دیگه هم اون موقع که ۱۰ تومانی تازه اومده بود خالم و شوهر خالم یادمه هر کدوم یه ۱۰ تومانی میدادن بهمون
    یادمه اون موقع ها که تازه ۵ هزاری اومده بود به شوهر عمم که تو بانک کار میکرد گفتم که پولام رو بگیره به جاش بهم ۵۰۰۰ بده این قدر برام مهم بود که پولام ۵ی باشه ولی بهم نداد گفت کم دارم نمیشه راست میگفت کم داشت حالم کلی گرفته شد یادم که میوفته این قدر خندم میگیره کلی میخندم به خودم
    یه خاطره دیگه هم دارم یام که میوفته الان خندم میگیره یادمه من تازه کیف پولی گرفته بودم و رنگش هم بنفش بود عکس یه سگ هم روش بود با خال من عیدی هام رو که بهم میدادن میزاشتم توی اون و میزاشتم تو جیبم بعد یه مدت خیلی شد حجم پولا و کیفه تو جیب اذیت میکرد موقع بازی(همون اسپون که با پاسور پازی میشه رو ما خودمون با مداد و خودکار بازی میکردیم و یه سری شکل هم میکشیدیم و یه جای پاسور بود برامون) خلاصه مشغول بازی شدیم و من کیف پولیم رو گذاشتم کنار پام و حواسم که پرت شد ازش و گرم بازی شدم بچه بزرگای فامیل اومدن و کیفه رو کش رفتن و پولاش رو ورداشتن وقتی فهمیدم اینقدر گریه کردم که نمیدونید بعد پولام رو اوردن بهم دادن همشو دوباره گذاشتم تو کیفم و قهر کردم
    دیگه چیزی یادم نمیاد ولی یادش بخیر چقدر ساده بودیم با ۲ تومان کلی خوش حال میشدیم و اگر کسی بهمون عیدی نمیداد کلی حالمون گرفته میشد که چرا عیدی نداد
    یادم میاد یه بار داییم که هنوز هم تو یه شهر دیگه هست اومد عید خونه ما و عیدی برای منو پسر خالم دو تا زنگوله خوشکل داد هنوزم دارمش زنگوله برنجی بود که طرحش مثل زنگوله کلیسا ها بود کلی هم با اون خوش حال شدم و کیف کردم
    یادم میاد عیدیام که جمع میشد با مامانم میرفتیم بازار طلافروش ها ربع سکه میخریدیم و با پسر خالم مسابقه داشتیم که کی ربع سکه هاش بیشتره من یک سال نخریدم و با سال بعد باهم جمع شد و یه نیم سکه خریدم که مال سال ۵۶ بود قبل از انقلاب کلی کیف کرده بودم که یه نیم سکه دارم اون موقع هنوز نیم سکه رو ۷۰ تومان و این حدود بود
    نیم سکهه و زنگولهه رو هیچ وقت یادم نمیره خیلی دوستشون دارم الان نمیدونم زنگولم کجاست ولی هنوز دارمش صداش هم خوب بود قشنگ بود

14. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •