با سلام خدمت دوستان .اميدوارم همه خوب باشيد .
راستش من يه مشكل خيلي عجيب دارم كه نمي دونم چي جوري حلش كنم .خيلي وقته كه اين مشكل تمام اعصابمو خراب كرده ريخته به هم ديگه كلافه شدم .
مشكل هم اينه كه وقتي من مثلا وارد همين انجمن خودمون يا هر انجمن ديگه اي يا مكان هايي مثل وبلاگ ها مي شم. صفحه اي كه واردش مي شم آپديت نمي شه .يعني اگه من فرضا يه تايپيك باز كنم و اگه 10 سال ديگه هم بيام و اين تايپيك 1000 پست داشته باشه باز همون يه پست رو نشون مي ده .يعني طوري كه صفحه رو Reload نمي كنه و همون صفحه رو دوباره نشون مي ده . تازه جالب اينه كه با اين كه صفحه رو Reload نمي كنه اما همون زماني براي باز كردن صفحه صرف مي كنه كه بايد براي Reload كردن صرف كنه. و تنها راه حلي كه من براي اين مشكل پيدا كردم دوبار باز كردن صفحه هست . يعني وقتي صفحه رو باز مي كنم بايد دوباره دكمه ي Refresh رو بزنم تا صفحه اي كه باز مي شه آپديت بشه .تازه گاهي اوقات بايد 3 تا 4 بار اين كار رو تكرار كنم. و اين خيلي آزارم مي ده.
در ضمن من تا حالا 3 بار ويندوز رو عوض كردم و حتي در آخرين دفعه دوباره مجبور به پارتيشن بندي شدم اما هنوز مشكلم رفع نشده !!!
شما مي گيد چي كار كنم.
راستي دوستان اگه نفهميدند كه من چي مي گم حتما پست بدند تا من يه طور ديگه توضيح بدم .
با تشكر