سلام
از کدام برنامه پخش کننده ویدیویی استفاده می کنید ؟
لطفا در نظرسنجی شرکت کنید
توجه : این نظر سنجی صرفا شخصی بوده تا معلوم بشه پر استفاده ترین نرمافزار در میان کاربران کدوم هست .
ممنون
VLC media player
PowerDVD
Quack Player
KMPlayer
RealPlayer
Media Player Classic
Camtasia Player
SMPlayer
QuickTime
Kantaris Media Player
Light Alloy
Microsoft Windows Media Player
BlazeDVD
Zoom Player
GOM Player
Crystal Player
DivX Player
WinDVD
MPlayer
J.River Media Center
Winamp
jetAudio
سلام
از کدام برنامه پخش کننده ویدیویی استفاده می کنید ؟
لطفا در نظرسنجی شرکت کنید
توجه : این نظر سنجی صرفا شخصی بوده تا معلوم بشه پر استفاده ترین نرمافزار در میان کاربران کدوم هست .
ممنون
بنظر من KM Player بهترین برنامه مالتی مدیاست که توانایی پخش تمام فرمت های صوتی و تصویری رو داره
شفافیت تصویر و کیفیت صدای اون همیشه زبانزد کاربرانش بوده و هست
برنامه GOM Player هر چند برنامه ایده آلی نیست اما بعنوان یه مکمل عالیه
برخی از فایلهای ویدیویی رو که KM Player از پخش اون عاجز هستش رو به راحتی پخش میکنه (هر چند عکس این هم بسیار اتفاق میفته)
برای فیلم های DVD و HD هم Powerd DVD همتا نداره و WinDVD هم برنامه بسیار کارآمدی هستش
برای فیلم های VCD در مواقعیکه CD خش داره همون برنامه قدیمی VCD Cutter بهتر میتونه خش را رد کنه و از لرزش تصویر جلوگیری کنه
Nero ShowTime را دست کم نگیرید.خیلی کارش درسته.
بدون کدک هم پخش میکنه.فرمتهای زیادی را هم پشتیبانی میکنه.
jetaudio
موسيقي پخش مي کنه صدا ضبط ميکنه آلبوم داره همه اهنگها رو بزار تو البومش بعد هر وقت خواستي ميتوني از همون
آلبوم پخشش بکني
به نظر من Gom Player بهترينش هست
البته بايد حداقل دو تا پلير خوب نصب كرد تا مكمل هم باشند
چرا كه هر كدوم از اين پليرها ممكنه يه فايل تصويري خاصي را كه سالم هم هست نتونند باز كنند
Gom Player شرت كاتهاي كليدي بسيار خوبي داره
و با كنترل كارت تي وي هم سازگار هست
براي باز كردن سي دي هاي خش دار يه گزينه بسيار خوب هست كه هيچ كسي نميشناسه
و فقط يه يه ورژن ازش وجود داره
اسمش DECODERBLASTER.V5.0 هست (يكي از قويترين مزاياش اينه كه تو يك ثانيه 25 تا عكس از فيلم ميگيره يعني به انداره فريمها در ثانيه- اين قسمت را فقط جهت اطلاع گفتم)
مرسی!
4 تایی انتخاب کردم
dvbdream برای ماهـــــواره
powerdvd صرفا برای دیدن dvd و بعضا DIVX
media player classic برای کارهای روزانه و فرمت های دیگه! کم حجمه و از رم هم کم استفاده میکنه و انصافا ساپورت خوبی هم داره
jet audio VX صرفا برای تبدیل و convert فایل ها
winamp صرفا برای گوش دادن به موزیک! تو quick lunch یه playlist 600 تایی همیشه حاضره!
همین برنامه ها تقریبا بیشتر امکانات پلیر های دیگه رو پوشش میدن
مگر اینکه نیازه خاصی باشه!
Last edited by DaRiOuShJh; 07-11-2008 at 02:22.
jet audio برای پخش فایل های صوتی برا این که راحت می ره به Systry رو یه Play List کلیک می کنی و ...
power dvd برا پخش فیلم های VOB
media player classic برا پخش فیلم های DIVX خصوصا شبا برا اینکه بشه بعد از تموم شدن خاموش شه سیستم!
km player اغلب استفاده می کنم برا ساپورت خوب زیر نویس و راحت و روان بودن کار باهاش
VLC هم برا فایل های بزرگ MPG-2 که با --- ضبط می کنم چون تنها برنامه ای که زمان جلو کشیدن فیلم وقفه نداره
WoW
چه قد کاربره مدیا پلیر داریم!!!
25 تا؟ از همه بیشتره که این عتیقه!!!
چند پیشنهاد:
winamp این اماکانت رو حرفه ای تر و بهتر داره و خیلی کمتر هم از ram استفاده میکنهjet audio برای پخش فایل های صوتی برا این که راحت می ره به Systry رو یه Play List کلیک می کنی و ...
چرا خوب! این همه برنامه نیم وجبی برای خاموش شدن سیستم!media player classic برا پخش فیلم های DIVX خصوصا شبا برا اینکه بشه بعد از تموم شدن خاموش شه سیستم!
هر چند برنامه ی خوب و همه فن حریفیه
من برای این کار از کلاسیک استفاده میکنم اونم خیلی وقفه نداره و خوبه نسبتاVLC هم برا فایل های بزرگ MPG-2 که با --- ضبط می کنم چون تنها برنامه ای که زمان جلو کشیدن فیلم وقفه نداره
اگه این خیلی بهتره اینو نصب کنم
jetaudio برای پخش فایل های صوتی
powerdvd برا پخش فیلم های VOB
km player واسه فیلم های دایویکس چون خیلی آسون و جذابه ! کار با زیر نویس هم توش آسونه فقط یه مشکل دارم وقتی میخوام دوتا زیرنویس رو باهاش ببینم دوتاش میاد وسط صفحه !؟ فاصله شون زیاده هرچی پایین بالاش میکنم هر دوتاش تغییر میکنه در نتیجه نمیشه هر رو زیرنویس با فاصله کمی نسبتا زیر فیلم نمایش داده بشند ! کسی میتونه کمکم کنه !؟
سلام Show Time 4 که یکی از زیر شاخه های Nero8 هست تمام فایل ها رو اجرا میکنه ....
اما از بین این لیست من Pawer DVD و Media Player رو انتخاب میکنم چون در بین کاربران رایج ترینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)