سلام دوستان
با 55 ميليون از بين سه ماشين ليفان X60 و ام وي ام X 33 و جك 5 دنده دستي چي بخرم بهتره ؟ ماشين خوب ديگه اي با اين رنج قيمت مي دن ؟ ترجيحم مدل 91 به بالاست البته !
سلام دوستان
با 55 ميليون از بين سه ماشين ليفان X60 و ام وي ام X 33 و جك 5 دنده دستي چي بخرم بهتره ؟ ماشين خوب ديگه اي با اين رنج قيمت مي دن ؟ ترجيحم مدل 91 به بالاست البته !
بهترین ماشین در این رنج جک هست ، کیفیت خیلی عالی داره ، از نظر فنی و موتوری هم در حد قابل قبولی هست .
کیفیت منتاژش با خودروهای کره ایی تفاوتی نداره .
ایکس 60 هم کلاس متفاوتی داره ، کیفیتش مناسب هست موتور کم مصرف و قوی روش هست ولی من جک رو ترجیح میدم .
MVM هم اصلا سمتش نرید .
تشكر دوست عزيز بين جك 5 ( 1.5) با voleex C30 كدوم بهتره ؟
بازهم جک ، ولیکس یکم داخلش کم جا هست و از نظر کیفی اونو تو رده ام وی ام میبینم .
با سلام اقا پوریا جک jac برند چینی هست درسته
از نظر شما برند جیلی و جک کدوم کیفیت و بازار بهتری داره
تقریبا از هر کی که این دو تا رو داشته یا داره میشنوم راضیه !
جک هم خواستی بگیری به نظر من کمی بزار روش و اتومات بگیر ، چون واقعا طراخی داخلیش عالیه !
طراحي داخلي دنده معمولي با اتومات فرق داره ؟
طراحی یکی هست ، تریم داخل اتومات مشکی هست دستی کرم .
اتومات سانروف داره ، دوربین دنده عقب و چنتا تجهیزات اضافی . البته 4 دنده هست که حتما ضریب دنده های اتوماتش بالاست ، مثل 206 یا ال 90 اتومات .
بازار جیلی و جک تقریبا در یک رده هست .
بله ! تریم مشکی و فرمونش فرق داره ! قطعات چوبی طرح پیانو داره . رینگشون هم فرق داره !
والا آدم یکم سختش میشه 55 تومن بده به یک خودرو چینی که حتی یه لوگو درست حسابی نداره.
من شخصا خجالت میکشم باش وارد خیابون شم.
به نظر من بذار روش سوناتا بخر 2007 - 2008
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)