تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل با کارت گرافیک GTX 850 در ایسوس N550JK

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

14 مشکل با کارت گرافیک GTX 850 در ایسوس N550JK

درود دوستان ...

چند تا مشکل با کارت گرفیک این لپ تاپ دارم

1- تو قسمت ادونس دیسپلی اصلا اسمی از این کارت نیست و فقط اینتل 4600 رو نشون میده در حالی که بطور معمول باید 4 گیگ اختصاصی و 2 گیگ شیر = در کل 6 گیگ رو نشون بده . البته همه تنظیمات انویدیا پنل رو هم از پیش فعال کردم روی پروسسور انویدیا باشه

2- ویندوز جدید نصب کردم و اینبار فقط انویدیا رو نصب کردم حتی با اخرین درایور سایت انویدیا اپدیت کرم ولی بازم نشناخت و کلا دیسپلی رو نمیشناسه و نیاز هست حتما اینتل رو نصب کنم

3- بعضی بازیها مثل اسپلینتر سل به کارت گیر میده و اصلا نمیتونم بازش کنم !! ولی نید فور اسپید شیفت رو با تنظیمات الترا روان میاره

کلا فکر میکنم مشکل از همین نشناختن گرافیک GTX هست

الان چاره کار چیه ؟ چطور کلا اینتل رو بردارم و فقط انویدیا باشه تا این مشکلات با برخی بازیها رو نداشته باشم ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نرم افزار gpuz نصب کنین و از قسمت پایین ببینید چه گرافیک هایی قابل انتخاب هستن.

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نرم افزار gpuz نصب کنین و از قسمت پایین ببینید چه گرافیک هایی قابل انتخاب هستن.
    نصب کردم همه چی درست هست ویندوز هم اورجینال 8.1 پرو هست نمیدونم مشکل چیه

ولی مشکلم اینه :

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

گرافیک اینتل حتما باید نصب باشه و بدون نصب اون نمی تونید درایور 850 رو نصب کنید.
    تو Device Manager چک کنید ببینید 850 هست یا نه.
    ضمن اینکه تو Nvidia Control Panel برید به قسمت Manage 3D Settings و Preferred Graphics Processor ــو بزارید رو High-Performance Nvidia Processor ...
    ادیت : شرمنده پست اولتون رو کامل نخوندم مثل این که این کار رو انجام دادین
    باز نشدن بعضی از بازی ها میتونه به خاطر ادیت شدن اشتباهی پروفایل Nvidia باشه سعی کنید تنظیماتی که ممکنه روی حالت Application-controlled باشه
    Last edited by *M!L4D*; 11-02-2015 at 22:30.

6. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گرافیک اینتل حتما باید نصب باشه و بدون نصب اون نمی تونید درایور 850 رو نصب کنید.
    تو Device Manager چک کنید ببینید 850 هست یا نه.
    ضمن اینکه تو Nvidia Control Panel برید به قسمت Manage 3D Settings و Preferred Graphics Processor ــو بزارید رو High-Performance Nvidia Processor ...
    ادیت : شرمنده پست اولتون رو کامل نخوندم مثل این که این کار رو انجام دادین
    درو میلاد جان

ممنون از جوابت

همه این کارها رو انجام دادم و همه درست هست ولی متاسفانه همون 1824 مگ اینتل رو در اون قسمت ادابتر تایپ نشون میده

مشکل دیگه هم اینه تو هر بازی که با انویدیا میاری کل رم گرافیکی و نمینویسه مثلا میزنه 512 مگ ! اون 512 هم بستگی به تنظیمات بایوس داره که برای گرافیک چی گذاشته باشم از 64 تا 512 داره

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

درو میلاد جان

ممنون از جوابت

همه این کارها رو انجام دادم و همه درست هست ولی متاسفانه همون 1824 مگ اینتل رو در اون قسمت ادابتر تایپ نشون میده

مشکل دیگه هم اینه تو هر بازی که با انویدیا میاری کل رم گرافیکی و نمینویسه مثلا میزنه 512 مگ ! اون 512 هم بستگی به تنظیمات بایوس داره که برای گرافیک چی گذاشته باشم از 64 تا 512 داره
    ببین این که تو Advanced Display کارت اینتل رو نشون میده طبیعیه چون پردازش گرافیکی محیط ویندوز روی دوش این کارت هست و از کارت انویدیا هیچ استقاده ای نمیشه مگه اینکه خودت بخوای.
    و در کل ربطی به مشکلت نداره . ورژن درایور انویدیات 347 ــه ؟! به نظرم پاک کن 344 نصب کن ببین چی میشه .. چون در کل شنیدم 347 یکم مشکل داره .. خودمم مشکل کرش کردن وسط بازی داشتم باهاش ...

9. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببین این که تو Advanced Display کارت اینتل رو نشون میده طبیعیه چون پردازش گرافیکی محیط ویندوز روی دوش این کارت هست و از کارت انویدیا هیچ استقاده ای نمیشه مگه اینکه خودت بخوای.
    و در کل ربطی به مشکلت نداره . ورژن درایور انویدیات 347 ــه ؟! به نظرم پاک کن 344 نصب کن ببین چی میشه .. چون در کل شنیدم 347 یکم مشکل داره .. خودمم مشکل کرش کردن وسط بازی داشتم باهاش ...
    در CD درایور سیستم ورژن گرافیک 332.25 هست ولی من 347.52 رو هم نصب کردم حل نشد متاسفانه

کلا مشکل با نمایش امار و ارقام هست و همین باعث میشه برخی بازیها مثل اسپلینتر سل گیر بدن به گرافیک پایین !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ps3amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

به نظر که ماله شما مشکلی نداره بررسی کنید مثلا همون بازی اسپلینترسل زمان اجرا رو گرافیک انویدیا هست یا نه برای من بازی ryse بود رو گرافیک اصلی نمیومد.راه اسونش روش راست کلیک کنی ران ویت با های پرفورمنس بزنی.

12. این کاربر از ps3amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستمون درست میگه راست کلیک و رو گرافیک اصلی اجراش کن
    یا تو تنظیمات کنترل پنل انویدیا اونجا در قسمت اجرای برنامه ها بازیتون رو اضافه کنید و های پرفورمنس رو بزنید و اوکی کنید باید درست بشه نشد بگرد تو نت شاید کسای مثل شما همین مشکل رو داشته باشن و یه پچی چیزی مخصوص بازی باشه
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ببین ویندوز برای همه همینطور گرافیک رو نشون میده و معمولا گرافیک اینتل رو به عنوان گرافیک اول و اصلی میشناسه و نگرانی نداشته باش.
    در مورد بازی هم حتما از جدیدترین نسخه بازی استفاده کن ممکنه مشکل از بازی باشه .مثلا من در بازی farcry 4 مشکل داشتم که با اپ بازی مشکل حل میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •