سلام به همه . خواستم دوستان نظرتون رو بدونم و اینکه شما هم اگر تجربه ای داشتین توی همین تاپیک بگین . حرف روی ویندوز های ۸ و یا ۸.۱ دستکاری شده ی شرکت های ایرانی هست . من تا یک هفته پیش ویندوز ۸.۱ یکی از شرکت های ایرانی روی سیستمم نصب بود . سرعتش پایین بود . خیلی از قسمت ها کار نمیکرد . باگ داشت . سیستم restore هم نمیشد کرد . اون هم مشکل داشت توی ویندوز . نتیجه گرفتم که ویندوز ۸.۱ اصلا ویندوز پایداری نیست و نمیتونه انتخاب خوبی باشه . بعدش یکدفعه زد به سرم و رفتم یه جستجویی زدم برای پیدا کردن لینک دانلود ویندوز ۸.۱ دستکاری نشده ای که از خود سایت microsoft دانلود شده باشه . و آخر هم پیدا کردم و نصبیدم . شاید باورتون نشه اما حالا فهمیدم ویندوز ۸.۱ یعنی چی . اصلا یه چیر دیگه هست . حالا اگر من رو هم بکشن دیگه با هیچ ویندوزی عوضش نمیکنم . موقع نصبش توی قسمتی که پارتیشن بندی میکردم اولین درایو رو که ساختم دقیقا سه تا پارتیشن جدا هم خودش ساخت که یکی اگر اشتباه نکنم system reserve بود یکی recovery و اون یکی رو دیگه یادم نمیاد . در حالی که اونی که دستکاری شده ی یک شرکت ایرانی بود فقط یک پارتیشن اتوماتیک خودش می ساخت اونم system reserve بود . خیلی پیچیدش نکنم . نظر شما چیه ؟ شما هم همچین تجربه ای داشتین ؟ اگر نداشتین و الان یه ویندوز ۸ یا ۸.۱ مال یک شرکت ایرانی نصب هست و ممکنه بگین باهاش مشکلی ندارین پیشنهاد میکنم حتما نسخه های خارجی بدون دستکاری رو یه تست کنید بعد میفهمید من چی میگم . برای پیدا کردن و دانلودشون هم توی گوگل بنویسید ؛ دانلود ویندوز ۸.۱ دستکاری نشده و دانلود شده از سایت microsoft ؛ از اونجایی که من گرفتم و یک سایت ایرانی مطمئن بود که اسم نمیبرم با آخرین آپدیت ها هم بود .![]()