تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: عدم کامپایل پروژه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

14 عدم کامپایل پروژه

سلام دوستان . ای کاش یه تایپکی بود که سوالات جزیی رو توش میشد پرسید که برای یه سوال کوچیک یه تایپک کامل ایجاد نکنم اما به هر حال. دوستان تو vs 2012 هرازگاهی میبینم هرچقدر کدامو تغییر میدم بعد کامپایل کردن فرقی ایجاد نمیشه یعنی مثلا یه ReadLine یا Write("TAAAAG"); چیزی اضافه میکنم انگار که نباشن. کلا ادیتای جدیدو ندید میگیره اونی رو که رو سیو قبلی بوده فقط اجرا میکنه! بعد کد رو مجبور میشم کپی کنم یه پروژه جدید باز کنم تا برنامه جدید کامپایل شه چریان چیه

2. این کاربر از general geranger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net Msba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ! My Mind

پيش فرض

یشد پرسید که برای یه سوال کوچیک یه تایپک کامل ایجاد نکنم

ویژگی انجمن .Net همین است. اینگونه اگر سوال (هر چند ساده) مطرح شود پیدا کردن آن بسیار راحت و سریع است. همچنین اگر کسی دنبال مطلبی باشد لازم نیست ده ها صفحه را بگردد. همچنین مانند انجمن های متضاد نیست که اصلا آدم دستش نمی رود برود و جواب فرد را بدهد چرا که پاسخش در آن میان گم شود و اصلا خود سوال هم گم می شود. معلوم نیست کی جواب کی رو میده!!! این پاسخ کدوم سواله و..... من به شخص خودم متنفرم
    ------------------------------------
    معمولا
    اگر تاریخ سیستم مشکل داشته باشد اینگونه می شود. یعنی اگر Build جدید قدیمی تر از Build قبلی باشد در واقع چیزی ساخته نمی شود و شما گویی برنامه قبلی را اجرا کرده اید. لذا تاریخ سیستم را بررسی کنید.
    برای رفع این حالت نیز می توانید ابتدا پروژه را Clean و سپس Build کنید. این بار مطئنا درست خواهد بود و فایل جدید تولید خواهد شد.
    شاید دلایل دیگری هم داشته باشد ولی طبق تجربه ی حودم احتمال این امر بیشتر است.

موفق باشید.

4. 2 کاربر از Msba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    به گمان شخصی من هم پرسش و پاسخ هر سوال در یک تاپیک صحیح تر است، انجمن های مشابه زبان اصلی هم چنین رفتار میکنند.
    پرسش و پاسخ سوالات متعدد در یک تاپیک مشترک باعث تداخل و عدم پیوستگی مطالب میشود، چندین نفر همزمان دارند در خصوص مشکلات متفاوت صحبت میکنند، مانند آن است که سر میزی نشسته ایم و همه هم با هم دارند صحبت میکنند یکنفر هم این وسط مدام فریاد میزند، جواب سوال من چه شد؟!

اما در خصوص مشکل تان...
    بجز موردی که دوستمان Msba خاطر نشان کردند که مشکل عجیب دیگر هم برخی موارد با کمال تعجب رخ میدهد! حداقل من که شاهدش بوده ام!
    وقتی کد شما دارای خطایی سینتکسی باشد، (یعنی قواعد زبان رعایت نشده باشد) پرانتزی سمیکالنی نقطه ای .. کم یا زیاد باشد، پروژه شما کامپایل نمیشود، در این حال اگر پروژه را RUN کنید، VS یک پیام مبنی بر وجود خطای سینتکسی نشان میدهد و میگوید که اگر میخواهید میتوانم اخرین کامپایل صحیح را مجدد اجرا کنم...
    و چون ما ایرانی ها علاقه وصف ناپذیری به دکمه های Next و OK و Yes داریم ، متن را نخوانده OK میکنیم و نتیجه مشخص است! آخرین کامپایل سالم مجدد اجرا میشود!

در ضمن، عنوان تاپیک برای رساندن مقصود تاپیک اصلاح شد.

شب خوش.
    Last edited by _H2_; 18-01-2015 at 02:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •