تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشاور برای تحصیل در خارج از کشور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض مشاور برای تحصیل در خارج از کشور

درود

من امسال درسم رو تموم کردم و کنکور رو هم دارم ( رتبه ی خوبی اوردم ) . ولی نمیخوام ایران بخونم . برای تحصیل میخوام به یه کشور خارجی برم .

به نظر شما کدوم کشور برای تحصیل در رشته ی دندانپرشکی هم از نظر معتبری و هم از نظر مالی مناسبتره .

در ضمن معافیت تحصیلی میدن برای دیپلمه ها ؟ من شنیدم برای تحصیل فقط لیسانس به بالا معافیت تحصیلی میدن .

معافیت پزشکی در مهاجرت و استخدام مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ بیماری من سینوزیت و گودی قفسه سینه هست .
    Last edited by Lich.King; 04-08-2014 at 21:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

کلا رشته های پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی همیشه جزو گرون ترین کورس های دانشگاه های دنیا به حساب میان.. حالا چه امریکا بخواید بخونید یا اروپا یا همین کشورهای آسیایی..
    برای رشته دندانپزشکی تا جایی که بنده اطلاع دارم قبرس گزینه خوبیه.. هم دانشگاه معتبری داره و هم اینکه شهریه ها پایین تره.. به ایران نزدیکتره و راحت تر میتونید برید و بیاید.. فیلیپین هم هست که ارزونترین گزینه هست و البته فقط پزشکیش خوب بوده و نه بقیه رشته هاش!
    مورد معافیت تحصیلی رو رو با توجه به سنی که دارید بهتره از خود نظام وظیفه پرس و جو کنید.. پسردایی من دیپلم رو که گرفت، از نظر سنی هنوز مشمول نشده بود و رفت انگلیس.. اما بعد از گذشت 1 سال که زبان رو خوند و بعد کالج رو از طریق نظام وظیفه برای معافیت تحصیلی اقدام کرد و یه سری مراحل روتین اداری.. تا فوق لیسانس پیوسته رشته Aero Engineering هم انگلیس خوند و الان که برگشته، چند ماه دیگه اعزام میشه..
    معافیت پزشکی معمولا ربطی به مهاجرت نداره، مگر اینکه یکسری بیماری های خاص داشته باشید که اونم اداره مهاجرت با توجه به پرونده پزشکی شما این مسائل رو بررسی میکنه و نه اینکه معافت دارید یا خیر..
    در مورد استخدام، اولا که استخدامی وجود نداره که برادر من اگر هم باشه، بله.. ممکنه محدودیت ایجاد کنه.. مثلا بعضی از ادارات و سازمان ها توی آگهی های استخدام نداشتن معافیت پزشکی رو اعلام میکنن.. در ضمن شما که میخوای برای ادامه تحصیل بری مگه تصمیم داری برگردی که به فکر استخدام و اینایی؟!! بی خیال بابا..

4. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود

من امسال درسم رو تموم کردم و کنکور رو هم دارم ( رتبه ی خوبی اوردم ) . ولی نمیخوام ایران بخونم . برای تحصیل میخوام به یه کشور خارجی برم .

به نظر شما کدوم کشور برای تحصیل در رشته ی دندانپرشکی هم از نظر معتبری و هم از نظر مالی مناسبتره .

در ضمن معافیت تحصیلی میدن برای دیپلمه ها ؟ من شنیدم برای تحصیل فقط لیسانس به بالا معافیت تحصیلی میدن .

معافیت پزشکی در مهاجرت و استخدام مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ بیماری من سینوزیت و گودی قفسه سینه هست .
    در صورتیکه معافیت پزشکی بگیرید، امکان طبابت توی ایران رو نخواهید داشت.

6. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در صورتیکه معافیت پزشکی بگیرید، امکان طبابت توی ایران رو نخواهید داشت.
    چرا ؟ :o

........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان در مورد شهریه های دندانپزشکی در چین اطلاعی دارین ؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جواب عامیانه: قانون اینجور میگه
    جواب منطقی: از اونجاییکه معافیت پزشکی به کسانی تعلق می‌گیره که نتونند از وظیفه‌ای که بهشون محول شده بر بیان و اگر پزشکی بخواد معافیت پزشکی بگیره، یعنی از عهده فعالیت پزشکی بر نمیآد پس طبیعتا اجازه طبابت بهش داده نمیشه ضمن اینکه چطور یک بیمار با بیماری حاد، میخواد پزشک بشه و بقیه‌رو مداوا کنه؟ D-:
    در کل شما در صورتی میتونی معافیت پزشکی بگیری که ثابت بشه توانایی طبابت رو نخواهی داشت.

10. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان در مورد شهریه های دندانپزشکی در چین اطلاعی دارین ؟
    تا جاییکه من میدونم سالانه حدود ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ دلاره

12. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تا جاییکه من میدونم سالانه حدود ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ دلاره
    چین رو پیشنهاد میکنید برا تحصیل ؟

کلا رشته های پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی همیشه جزو گرون ترین کورس های دانشگاه های دنیا به حساب میان.. حالا چه امریکا بخواید بخونید یا اروپا یا همین کشورهای آسیایی..
    برای رشته دندانپزشکی تا جایی که بنده اطلاع دارم قبرس گزینه خوبیه.. هم دانشگاه معتبری داره و هم اینکه شهریه ها پایین تره.. به ایران نزدیکتره و راحت تر میتونید برید و بیاید.. فیلیپین هم هست که ارزونترین گزینه هست و البته فقط پزشکیش خوب بوده و نه بقیه رشته هاش!
    مورد معافیت تحصیلی رو رو با توجه به سنی که دارید بهتره از خود نظام وظیفه پرس و جو کنید.. پسردایی من دیپلم رو که گرفت، از نظر سنی هنوز مشمول نشده بود و رفت انگلیس.. اما بعد از گذشت 1 سال که زبان رو خوند و بعد کالج رو از طریق نظام وظیفه برای معافیت تحصیلی اقدام کرد و یه سری مراحل روتین اداری.. تا فوق لیسانس پیوسته رشته Aero Engineering هم انگلیس خوند و الان که برگشته، چند ماه دیگه اعزام میشه..
    معافیت پزشکی معمولا ربطی به مهاجرت نداره، مگر اینکه یکسری بیماری های خاص داشته باشید که اونم اداره مهاجرت با توجه به پرونده پزشکی شما این مسائل رو بررسی میکنه و نه اینکه معافت دارید یا خیر..
    در مورد استخدام، اولا که استخدامی وجود نداره که برادر من اگر هم باشه، بله.. ممکنه محدودیت ایجاد کنه.. مثلا بعضی از ادارات و سازمان ها توی آگهی های استخدام نداشتن معافیت پزشکی رو اعلام میکنن.. در ضمن شما که میخوای برای ادامه تحصیل بری مگه تصمیم داری برگردی که به فکر استخدام و اینایی؟!! بی خیال بابا..
    هزینه تحصیل اونجا چقدره ؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

چین رو پیشنهاد میکنید برا تحصیل ؟

هزینه تحصیل اونجا چقدره ؟
    پزشکی، دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU) قبرس: سالانه 15 هزار دلار در سال
    پزشکی، دانشگاه خاور نزدیک قبرس: 13 هزار یورو در سال
    دندانپزشکی، دانشگاه خاور نزدیک قبرس: 10 هزار یورو در سال
    داروسازی، دانشگاه خاور نزدیک قبرس: حدود 9 هزار یورو در سال

قیمت ها تقریبی هست البته.

15. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •