تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: راهتمایی درباره نمایش اسکرین گوشی در تلوزیون هوشمند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12 راهتمایی درباره نمایش اسکرین گوشی در تلوزیون هوشمند

سلام
    دوستان من یه اسمارت tv سامسونگ دارم مدل H7790 که اسکرین میرور داره و من با گوشی خودم که نوت 3 هست خیلی راحت بهش وصل میشم و صفحه نمایش گوشیم می افته روی پنل تلوزیون
    سوالم اینه
    گوشی سامسونگ گلکسی های قدیمی تر که اسکرین میرور ندارن اما مثلا اندرویدشون 4 هست و ... آیا راهی دارن برای اینکه یه چیزی مثل اسکرین میرور انجام بدن و صفحه نمایششو روی پنل تلوزیون قابل رویت بشه ؟
    مرسی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه اسمارت tv سامسونگ دارم مدل H7790 که اسکرین میرور داره و من با گوشی خودم که نوت 3 هست خیلی راحت بهش وصل میشم و صفحه نمایش گوشیم می افته روی پنل تلوزیون
    سوالم اینه
    گوشی سامسونگ گلکسی های قدیمی تر که اسکرین میرور ندارن اما مثلا اندرویدشون 4 هست و ... آیا راهی دارن برای اینکه یه چیزی مثل اسکرین میرور انجام بدن و صفحه نمایششو روی پنل تلوزیون قابل رویت بشه ؟
    مرسی
    دوست عزیز
    با برنامه samsung link می توانید فیلم - موسیقی و عکسهای گوشی را در تلویزیون ببینید.
    و یا از برنامه smart view 1.0 برای تلویزیونهای قدیمی و برای تلویزیونهای جدید smart view 2.0 استفاده کنید

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنونم . این smart view2 اپ اندرویده ؟ بصورت بی سیم می خواستم این اتفاق بیوفته ها . بصورت وایرلس وصل میشه ؟
    شکل وصل شدنش مثل اسکرین میرور گوشی نوت3 م هست ؟
    متشکرم از وقتی که میذارید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم . این smart view2 اپ اندرویده ؟ بصورت بی سیم می خواستم این اتفاق بیوفته ها . بصورت وایرلس وصل میشه ؟
    شکل وصل شدنش مثل اسکرین میرور گوشی نوت3 م هست ؟
    متشکرم از وقتی که میذارید
    دوست عزیز
    بله بصورت بی سیم انجام می شود. و عملکرد مشابهه همان برنامه است.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جناب متین پور ممنون از راهنماییتون
    نرم افزار رو نصب کردم . باگوشی خودم ( نوت3 ) خیلی راحت وصل شد و خیلی جالب بود ( البته گوشی من خودش با اسکرین میرور قبلا هم راحت وصل شده بود )
    با گوشی دیگه ای که از این گلکسی دوسیماس و اندرویدشم 4.0.2 هست ( و درواقع سوال من بود ) امتحان کردم . تلوزیون رو پیدا کرد . وصل هم شد ( چون کنترل تلوزیونش کار می کنه )
    اما وقتی می خوام عکس روی صفحه تلویزیون بفرستم ( با درگ کردن عکس به سمت بالا ) می گه " فور مولتی مدیا شیرینگ ، ست آپ اسمارت هاب آن تی وی " !
    در حالیکه چنین پیغامی رو با گوشی خودم نمیده و راحت با درگ کردن عکس به سمت بالا در گوشیم ، روی تلوزیون عکسو می بینم

یه چرخی هم توی ستینگ اسمارت هاب زدم متوجه نشدم چی کار باید بکنم . ممنونم میشم راهنماییم کنین
    مرسی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور ممنون از راهنماییتون
    نرم افزار رو نصب کردم . باگوشی خودم ( نوت3 ) خیلی راحت وصل شد و خیلی جالب بود ( البته گوشی من خودش با اسکرین میرور قبلا هم راحت وصل شده بود )
    با گوشی دیگه ای که از این گلکسی دوسیماس و اندرویدشم 4.0.2 هست ( و درواقع سوال من بود ) امتحان کردم . تلوزیون رو پیدا کرد . وصل هم شد ( چون کنترل تلوزیونش کار می کنه )
    اما وقتی می خوام عکس روی صفحه تلویزیون بفرستم ( با درگ کردن عکس به سمت بالا ) می گه " فور مولتی مدیا شیرینگ ، ست آپ اسمارت هاب آن تی وی " !
    در حالیکه چنین پیغامی رو با گوشی خودم نمیده و راحت با درگ کردن عکس به سمت بالا در گوشیم ، روی تلوزیون عکسو می بینم

یه چرخی هم توی ستینگ اسمارت هاب زدم متوجه نشدم چی کار باید بکنم . ممنونم میشم راهنماییم کنین
    مرسی
    دوست عزیز
    با این توضیحی که شما دادید یعنی اینکه چهارتا مولتی مدیا شیر شده و شما باید تنظیمات را در اسمارت هاب تلویزیون برای این کار انجام دهید.
    و در آخر این برنامه برای بعضی از گوشی ها و تلویزیونها پشتیبانی نمی شود . و ممکن است آن گوشی را هم پشتیبانی نکند.
    و در نهایت می توانید از
    برنامه samsung link برای این منظور استفاده کنید.
    Last edited by matinpour; 31-12-2014 at 20:51.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سامسونگ لینکو دانلود و چک می کنم و نتیجه رو می گم
    یه سوالم در مورد skype تلوزیون هوشمند دارم
    من راه انداختمش . خیلی هم خوب هم صدا و هم تصویر رد و بدل شد منتها یه مشکلی هست
    بهترحال تصویری که از وبکم می گیرم برای فول اسکرین شدن روی تلوزیون 46 اینچی جالب نیست
    می خوام تصویر دریافتی کوچک بشه مثلا زوم 50%
    مشکل اینه که تصویر ارسالی ( تصویر خودمون ) رو می تونم زوم کنم ولی اندازه تصویر دریافتی رو نمی دونم چطوری میشه کوچک کرد که فول اسکرین نباشه . راهی هست بنظرتون ؟

متشکرم خیلی خیلی خیلی زیاد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سامسونگ لینکو دانلود و چک می کنم و نتیجه رو می گم
    یه سوالم در مورد skype تلوزیون هوشمند دارم
    من راه انداختمش . خیلی هم خوب هم صدا و هم تصویر رد و بدل شد منتها یه مشکلی هست
    بهترحال تصویری که از وبکم می گیرم برای فول اسکرین شدن روی تلوزیون 46 اینچی جالب نیست
    می خوام تصویر دریافتی کوچک بشه مثلا زوم 50%
    مشکل اینه که تصویر ارسالی ( تصویر خودمون ) رو می تونم زوم کنم ولی اندازه تصویر دریافتی رو نمی دونم چطوری میشه کوچک کرد که فول اسکرین نباشه . راهی هست بنظرتون ؟

متشکرم خیلی خیلی خیلی زیاد
    دوست عزیز
    برای استفاده از سامسونگ لینک از این تایپیک استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و در کامپیوتر از این تایپیک.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و معمولا تصویر در اسکایپ همانطور است. و شما روی تصویر دوبار کلیک کنید ببینید کوچک می شود یا نه.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •