تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: کدوم رو بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

1 کدوم رو بگیرم

سلام من می خواهم یه لب تاپ بگیرم تا قیمت 2 میلیون و کار هام بیشتر با نزم افزار هاست برنامه نویسی . فتوشاپ و... خلاصه بیشتر نرم افزار و وب گردی و گاهی اوقات بازی و فیلم دیدن خودم این 2 تا رو انتخاب کردم حالا بگید کدوم یکی بهتره و آیا گذینه ی بهتری هم وجود داره؟ Lenovo IdeaPad Z510 - A

Lenovo ThinkPad E540 - B

بیشتر سخت افزار و قدرت مهمه تا بقیه ی چیزا ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان جواب بدید دیگه
    بهترین لب تاپی که میشه با 2 میلیون خرید چیه؟
    خیلی ایسوس دوست دارم با 2 تومن i7 میدن از ایسوس ؟؟؟؟؟i5 چی ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام سجاد
    همدردیم
    توی دیجی کالا سرچ کن ببین
    راستی 540 از نردیک دیدی؟؟ کیفیت ساخت بدنشو دیدی بگو چطوره
    من یه 531 دیدم اصلا بدلم ننشست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    اره هم دردیم
    یکی را میشناسم زیاد با لب تاپ های مختلف سر کار داره می گه کیفیت لنوا به ایسوس نمی رسه ولی لنوا هم کیفیت خوبی داره
    نمی دوتم چی کار کنم سی پی یو قوی یا ایسوس
    2 نفر بودن لنوا g5070 داشتن می گفتن خوبه و لنوا بخر
    یکی از دوستام x550 ایسوس داره گفتم فردا بیاره مدرسه ببینم چه طوریه خبرش رو مدم اینجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سجاد ناامیدم نکن!
    ایکس 550 رو ببینی به کیفیت ساخت ای531 پی میبری؟!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سجاد ناامیدم نکن!
    ایکس 550 رو ببینی به کیفیت ساخت ای531 پی میبری؟!!!!
    یعنی می گی z510 بگیرم نظر خودمم یکم روی z510 البته بازار نرفتم ببینم از نزدیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چرا هیچ کی نظری نمی ده
    Last edited by ..sajjad..; 23-11-2014 at 21:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این هم یه نقد از یکی از کار برایی که z510 داشته
    سلام من دو هفته ای میشه خریدم. ارزش خوندن رو داره.
    اومدم یه نظر کاملا واقعی بدم.خسته شدم از کسایی که اینجا نظر های الکی میدن.در حالی که نصب ویندوز هم بلد نیستن. من اصلا اهل برند و این چیزا نیستم.
    معایب و فواید رو بیان کردم:
    1)فاصله یک متری :بسیار شیک و زیبا به طوری که واقعا جلب توجه میکنه.رنگ سفیدش رو دارم. از همه جهت حس یه لبتاب گرون قیمت و با کلاس رو میده.
    2)فاصله چند سانتی متری:جای کلی اثر انگشت روی دکمه های کیبرد و تاچ پد رو میتونید ببینید.!! تمام لبه ها پر شده از جای انگشت!نور کیبردش از کنار های دکمه ها زده بیرون که اصلا جالب نیست! کیفیت ساخت پایینی داره . یعنی دقیقا عین اساب بازی میمونه. به خصوص کیبردش که ادم احساس یه قطعه بی کیفیت میکنه. دکمه پاور نور زیبایی داره که اگه با دقت نگاه کنید متوجه کمی کج بودن دکمه و انحراف اون به راست رو دقیقا میبینید!
    3)کیفیت تاچ پد و کاربردی بودنش خوبه. یعنی میتونید از قابلیت چند لمسی اون استفاده کنید که عالیه خداییش. اما متاسفانه کیفیت خوبی نداره.یعنی توی بعضی نرم افزار ها دقت تاچ پد فوق العاده بالاست به طوری که با نانومتر حرکت دادن انگشت میره هوا! البته به نظرم این مشکل نرم افزاریه و با آپدیت های بعدی درایو تاچ پد حل میشه.
    با این تاچ پد حتی فکر استفاده از موس هم توی ذهنتون نمیاد. (به غیر از باری و کارهای ریز)
    4)از نظر باتری من چیز بدی حس نکردم. زمان شارژدهی خوبه به هر حال لبتاب باید همیشه به برق وصل باشه و باتری صرفا برای کارای کوچولو و جابه جایی کمه!
    یه نکته هست که باید بگم::: لنوو یه نررم افزار داره به اسم Energy manager که حتما بایید نصب کنید روی لبتاب. این نرم افزار میتونه از لحاظ سخت افزاری سیستم شمارو به سه حالت ببره!
    اولی low دومی mediumسومی high هستش که توان سخت افزاری شمارو خیلی راحت و زیبا با یک دکمه تغییر میده.
    قابل توجه دوستی که این نرم افزار رو نصب نکرده و یا روی low گذاشته بعد میگه لبتاب بازی رو خوب اجرا نمیکنه!!! خدایا!!
    اینم اضافه کنم که در حالت low خیلی از کاری های روزمره راه می افته.از وبگردی و چک کردن میل تا اهنگ و مطالعه. و توی این حالت فن دستگاه اصلا روشن نمیشه و هیچ صدایی هم تولید نمیکنه!! چه خوب
    5)نور کیبرد این لبتاب بسیار کاربردیه به نظرم اگر لبتابی نور کیبرد نداشت نخرید. (البته بستگی به کاربرد و استفادتون داره) ....
    6)توان پردازشی و گرافیکی این لبتاب واقعا خوب و مناسبه. خیلی ها فکر میکنن اگر لبتاب گرون قیمت بخرن باید همه بازی هارو به بهترین شکل...قابل تووجه شما دوست عزیز برو یه کنسول بازی بخر همه چیزاشو بخری بازم ارزون تر از یه لبتاب در میاد برات.!
    من بهتون قول میدم که خیلی از ما برای کار با لبتاب کمتر از 20% cpu استفاده میکنی. من رشته مهندسی نرم افزار هستم.کاملا مناسبه. و فقط توی قسمتی که باید برنامه هارو تست و اجرا (دیباگ) کنم از high استفاده میکنم.
    برای مثال شما داری Microsoft office 2013 نصب میکنی.یا مثلا داری مجموعه محصولات Adobe رو نصب میکنی. خب حالا اگر با اون نرم افزار میدیرت باتری سیستم رو روی low بزاری ،،نصب این برنامه ها حدود یک ساعت و نیم طول میکشه. اما اگه بزاری روی high حدودا پانزده دقیقه ای نصب میشه.
    یا مثلا با انتی ویروس تون میخوای هاردی که چند صد گیگ اطلاعات داره رو چک کنید. خب اگر از همه فرکانس cpu استفاده کنید کارتون سریع تر تمام میشه.
    این مثال خوبی بود به نظرم!
    7)شاید هنوز با نصب ویندوز8 یکم مشکل داشته باشید یا خوشتون نیاد. اما میتونم بگم ویندوز 8 کاملا با ویندوز 8.1 فرق میکنه. پس حتما نصب کنید تمام درایو ها لبتاب به خوبی کار میکنه.
    8)بلوتوث خوبی نداره. یعنی هنوز با ویندوز سازگار نیست. شاید نتونید ازش استفاده کنید. ولی اینو بدونید که مشکلات نرم افزاری بعدا قابل حله و بعدا درست میشه خیالت راحت.
    9) کیفیت تصویر واقعا پایینی داره . و همیشه شما یادتون میمونه که باید به چه میزان از صفحه فاصله گرفت و طرز نشستن صحیح.!!!
    اگر یکم از کنار ها نگاه کنید هیچی دیده نخواهد شد.و خیلی ضعیفه نور صفحه کاملا مناسبه توی شرایط نویر شدید میتونید استفاده کنید.صفحه مات بسیار کاربردیه چون راحت میتونید توی یک فضای باز زیر نور افتاب و یا توی یک همایش و سالن بزرگ پر از پرژکتور . نور افکن میتونید راحت کار کنید. توی سینما و یا سالن ویدیو کنفرانس هم با نور کیبردش میتونید راحت کار کنید خخخخخخ!!!
    10)قطعا وبکم این لبتاب رو با دوربین عکاسی نمی شه مقایسه کرد. چون هر کدوم فایده و خواصیت خودشون رو دارن. دقت کن ببین چی میگم.خخ
    دوربین این دستگاه میتونه در سایز 650x480 تصویر بگیره و این رزولیشن تصویر قطعا برای عکاس های خانوادگی و خاطره ای و منظره اصلا مناسب نیست. . اما برای گفتگوی تصویری و چت کردن کاملا مناسبه.
    با این اینترنت سرعت پایین و گرون قیمت اصلا ارزش نداره که از کیفیت بالا برای گفتگوی تصویری در مدت زمان زیاد استفاده کنید. پس خدایی مناسبه.
    11)بلنگو های استریو خوبی داره. اما ای کاش زیر دستگاه بلنگو هارو کا نمیکرد. چون اگه روی سطح صاف (میز.موکت.صندلی و نیمکت) نزارید... به هیچ وجه قابل استفاده نیست.اگه روی جاییی
    مثل فرش لبتاب رو قرار بدید لبتاب یکم نشست میکنه به پایین و الیاف فرش جلوی خروجی صدارو میگیره.کاش لنوو این رو بالا کار میکرد
    12)هارددیسک فضای خیلی زیادی رو در اختیارتون میزاره و نیازی به هاردخارجی نخواهید داشت غیر از موارد خواص.... هارد دیسک این لبتاب رو میتونید راحت و زیبا با یه هارد ssd عوض کنید تا
    از شر صدای تغ تغ تغ اون راحت بشید. البته من خودم با این صدا حال میکنم . حس خوبی به من میده احساس میکنم لبتاب داره غنی سازی 20% انجام میده و حس انرژی هسته ای بهم دست میده!
    جمع بندی:
    این لبتاب مناسب کار های برنامه نویسی و دانشجویان مایه دار!، کارهای گرافیکی کوچولو.(البته سخت افزارش خوبه ها ولی کیفیت تصویرش انچنان به درد کارای گرافیکی نخواهد خورد و چشماتو از کاسه در میاره!!!!!)
    و کارهای تایپ و حسابداری با جابجایی بالا به نظرم هستش.
    من تمام این متن رو با کیبرد خوش ساخت لنوو تایپ کردم و خریدم راضی راضی هستم. هیچ مشکلی که بخوام لبتاب رو عوض کنم نداره!
    نظرت جیه
    شما باشی کدوم انتخاب می کنی
    lenovo z510 i5 6gb
    asus x550 i5 6gb

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوست عزیر طبق تجربه ای که در این انجمن دارم سری x ایسوس بسیار خرابی بالای داشته مدارکش هم تو بخش مشکلات موجوده حتما ببیند...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوست عزیر طبق تجربه ای که در این انجمن دارم سری x ایسوس بسیار خرابی بالای داشته مدارکش هم تو بخش مشکلات موجوده حتما ببیند...
    جدا !
    ممنون که گفتید
    lenovo z510 i5 6gb
    lenovo g5070 i i7 6gb
    شما بودید کدوم را انتخاب میکردید در یک سایت مقایسه ی پردازنده z510 پیشی میگرفت از g5070

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •