دوستان من ویندوز اصلی لب تام عوض کردم متاسفانه دکمهFN برای درخشنگی و نور تصویر کار نمی کنه و اخطار تعویض باطری میزنه و اوکی بزنی میره تو هابیریت البته تمام درایواش از سایت سونی گرفتم ولی این دو مشکل هنوز باقیست کار نمیکنه لطفا اساتید کمک کنندf223fxb
دوستان من ویندوز اصلی لب تام عوض کردم متاسفانه دکمهFN برای درخشنگی و نور تصویر کار نمی کنه و اخطار تعویض باطری میزنه و اوکی بزنی میره تو هابیریت البته تمام درایواش از سایت سونی گرفتم ولی این دو مشکل هنوز باقیست کار نمیکنه لطفا اساتید کمک کنندf223fxb
به جز درایور بهتره نرم افزار هایی هم که توی سایت سونی هست هم دانلود و نصب کنید.
اگر هم امکان داره مدل لپ تاپ را بگید تا لینک هاش را بدم
من هم چنین مشکلی را دیدم.
ناچار ویندوز را عوض کردم! چون بهیچ وجه با آن پیغام خطای باتری نمیشد کاری کرد.
بعد به تاپیک زیر برو، مشکل دکمه های FN ات حل میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این رو قبلا امتحان کردم نشد البته مال مدلهای دیگرو ریختم
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
اقا منتظرم ممنون میشم کمک کنید همانطور گفتم مدلش f223fxb
سلام من هم این مشکل رو هفته پیش داشتم.
بهترین راه حل اینه
اول ویندوز اوریجینال رو بریز(وقتی لپ تاپ روشن میشه f10 بزن rescue کن) بعدش ویندوز خودتو وقتی ریختی ماله خودتو تو device manager ادرس بده درایوهاتو از تو درایوی که اصلیه نصبه نصب کنه درایوهارو.بعدش به ترتیب اینا رو نصب کن.:
sony shared
sony location
sony ulity
drive for ur graphic card
منظورم درایو کارت گرافیک بود اخری.
این روش 100 درصد جواب میده.هیچ خطایی هم بعدش نمی ده.
الان اگه فقط مشکلت اروره باتریه باید بری تو programs>sony >ulity یه فایل اجرایی هستش که از اونجا پاک کنی یا برداری مشکلت حل میشه دیگه پیام نمی ده.
ببخشید به خاطر املام
موفق باشی
اقا مجید منتظرم با سپاس
این لینک مربوط به مدل شماست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
فقط اگه خواستید bios update رو بریزید مواظب باشید!
با تشکر از زحمت شما خیلی ممنون از شما این درایوها ک حدود2/5 گیگ هست گرفتم اقا مجید فرمودن غیر از اینها برنامه هایی هست ک منتظر لینکش هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)