سلام
من چندتا نمونه سایت به همراه تمام کدهاش رو میخوام تا با روند کلی طراحی سایت اشنا بشم
میشه لطفا اگه کسی نمونه سایت داره اینجا قرار بده
یا اگه سایتی رو میشناسید که مرحله به مرحله طراحی رو اموزش بده
![]()
سلام
من چندتا نمونه سایت به همراه تمام کدهاش رو میخوام تا با روند کلی طراحی سایت اشنا بشم
میشه لطفا اگه کسی نمونه سایت داره اینجا قرار بده
یا اگه سایتی رو میشناسید که مرحله به مرحله طراحی رو اموزش بده
![]()
حرفه ای یا معمولی ؟
html5up عالیه. برای طراحی فلت و رسپانسیو.
من که دیروز باهاتون صحبت کردم گفتم میخوام تازه شروع کنم
ترجیحا فارسی هم باشه بهتره
در یاهو ؟ آها یادم اومد.
من فکر کردم قالب حرفه ای میخواید تا حرفه ای بشید چون کمتر کسی از این روش برای یادگیری استفاده می کنه.
ببینید واسه شروع از قالب های بلاگفا شروع کنید. همون قالب ساده که هیدر آبی داره و مین سفیده و بک گراند معمولی داره. همون رو بررسی کنید کلی چیز یاد میگیرد. بعدش قالب های حرفه ای تر بلاگفا رو شروع کنید که بک گراند عکس دارند و شادو استفاده شده و انواع بردر و گوشه های گرد و ... . و به طور کلی قالب سنگین تری به نظر میاد.
همین قالب ها برای شروع بهترین هستند و قالب های html5up زیادی حرفه ای هست و نمیتونید از قالب های این وبسایت برای یادگیری استفاده کنید.
قالب فروم پی سی ورلد هم برای شروع مناسبه و کد نویسی سبکی داره که میتونید کلی اطلاعات ازش کسب کنید
البته دقت کنید که ابتدا یک کتاب 10 15 صفحه ای برای html بخونید و با چند تا تگ ابتدایی و اساس کلی کد های html آشنا بشید و با یک پیش زمینه وارد این نحو یادگیری بشید که یک وقت از سوالات زیاد کلافه نشید. هر جایی هم که نفهمیدید یک تگ یا یک css برای چه کاری هست سرچ کنید.
موفق باشید.
بهترین منبع واسه یادگیری اینجا میتونه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم های آموزشی + w3schools + یادگیری از روی کد رو به برای ایشون گفتم ولی ایشون رو به این روش بیشتر تمایل دارند.
![]()
یک نفر بیاد فداکاری کنه یه سایت رو در نظر بگیره از اول تا اخرشو مراحل طراحیش رو بگه بخدا خیلیا منتظر همچین چیزی هستن من که پاک گیج شدم
سلام
بهترین سایتی که من تابه حال دیدم برای یادگیری وب. ایرانی هم هست. آموزش مرحله به مرحله طراحی سایت رو هم داره.
Last edited by kian98; 10-07-2014 at 19:46.
ممنون بابت راهنمایی بسیار خوبتون
سایت رو باز میکنم اما نمیتونم دانلود کنم فایل رو شما این فایل رو ندارین چون لینک دانلود مشکل داره
سلام
این آموزش مال سه سال پیش هست و فایل هاشون حذف شده برای همین لینک ها کار نمی کنند.می تونید بهشون پیام بفرستید تا اگه شد براتون فایل ها رو بفرستند.
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)