تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: آموزش : وقت کردم تا یک آموزش بنویسم اونم تصویری

پروفشنال Tamirat.laptop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تعمیرات لپ تاپ

پيش فرض آموزش : وقت کردم تا یک آموزش بنویسم اونم تصویری

سلام دوستان امروز وقت کردم تا یک آموزش بنویسم اونم تصویری
    دوستان امروز میخوام یک آموزش که در آن کید هااستفاده میشه یعنی با استفاده از کیلد ها می خوام یک شکلی رو که شبیه موس هست کلیدبراش دروست کنم
    خوب زیاد وقتتونو نمی گیرم میرم سراغ کار
    شروع کار
    1- یک box یا همون جعبه با ابعاد وسیگمنتهای زیر دورست کنید
    [IMG] [/IMG]
    2-جعبه رو به Editable poly تبدیل کنید وبعد Edge رو انتخاب وتمام اجهای جلوی باکس رو انتخاب وبعد به طرف پایین بکشید مانند تصویر

3- حالا polygon رو انتخاب کنید و بعد3 تا مربع های جلویی جعبه روانتخاب و یکی یکی Detach کنید وبرای هرکدام یک نام بذارید من براي هر كدام نام خودشو گذاشتم (object 01) مانند شکل

4- بعد از اینکه کارمون با Detach تمام شد باید 3تا مربع های جلوی که Detach کردیم رو انتخاب کنیم وبعد به
    Command panel بریم و -Hierarchy بریم واز لیست آن گزینه Affect pivot only رو فعال و مانند تصویر تنظیمش کنید دقت كنيد بايد از نماي روبرو وسط جعبه و از نماي بغل بايد بالاي جعبه نزديك كليد ها باشه (مهمه)

5- بعد از پیان تنظیم میرم گزینه Affect pivot only از کامند پنل در قسمت Hierarchy خاموش می کنیم.
    وبعد 3تا مربع جلویی که قرار باهاشون کلید دورست کنیم رو انتخاب وسپس Rotate رو انتخاب می کنیم بعد در زاویه محورایکس میچرخونیم تا ببینیم کارمون دروسته یا نه باید مثل تصویر باشه
    دقت کنید باید از کنج زاویه چرخش باشه (مهم)

6- حالا 3 تا مربع جلویی رو که دیتچ کردیم یکی یکی با ابزار Select and link یا همون عکس زنجیر (مربع هارو به جعبه پیوند می کنیم) .مثل شکل

7- حالا خودجعبه رو انتخاب کنید و ازمنوی Graph Editors گزینه Track View – curve Editor کلیک کنید وبعدازاینکه پنجره کرو ادیتور باز شد قسمت X Position را انتخاب وبر روی آن راست کلیک کرده وگزینه Assign controller انتخاب کنید وقتی پنجره Assign float controller باز شد از لیست آن گزینه float motion capture انتخاب کنید مانند شکل زیر

8-در ادامه کار پنجره ای باز میشه که نشون می ده که شما باید در قسمتValue که none هست کلیک کنید و دوباره پنجره جدیدی باز میشه که نشون دهنده نوکیلد ما که با کدام حالت اجرا بشه . ما در اینجا حالت Mouse input deviceانتخاب می کنیم.و بعد درقسمت Track Name نامی بهش می دهیم من Mouse x گذاشتم.

9- در ادامه مانند شکل زیر پنجره روکامل کنید.

10-همین کار هم برایY Position در کرو ادیتور بکنید مانند مرحله 7

11- خوب حالا میریم سراغ Rotation
    اول باید اولین مربع اي رو که دیتچ کردید انتخاب کنید وبعد به .کروادیتور
    مانند مراحل7 برروی X Rotate راست کلیک کرده وسپس گزینهAssign controller میزنیم وبعد باز همfloat motion capture را انتخاب و در قسمتValue بر روی None کلیک میکنیم و اینبار کیبورد انتخاب می کنیم ..مانند شکل زیر

12-بعد از انجام این کار شما باید یک نام بهش بدید وبعد برروی گزینه _Assingn
    کلیک کنید یک پنجره کوچک باز می شود حالا از روی کیبورد خودتون یک کلید انتخاب کنید من Q انتخاب کردم مانند شکل زیرعمل کنید.
    پنجره رو کامل کنید *

13-به ترتیب به دیتچ 2و3 برید و برای آن هم همین کارو در X Rotate انجام بدید فقط مانند شکل بالا . نام و کلید رو عوض کنید (مثلا برای آن Q را انتخاب کردیم برای این W انتخاب می کنیم به ترتیب برای 3 تا دیتچ ها باید همین کار رو بکنید مانند شکل بالا پنجره رو کامل کنید

در پایان کار برای دیدن نتیجه در قسمت نوار کامند پنل برید و بعد به قسمت
    Utilities یا همون شکل چکوشه بعد گزینه motion capture وبعد تمام مربع هایی پایین کادر رو که می بینید روشن کنید و بر روی گزینه Test کلیک کنید مانند شكل زير

امیدوارم که بدردتون خورده باشه
    موفق باشید
    Last edited by Tamirat.laptop; 02-09-2006 at 13:49.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    خونمون ؟ خونتون ؟

پيش فرض

جلب بود . ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تعمیرات لپ تاپ

پيش فرض

اگه جايي با مشكل برخورد كرديد بگيد تا مشكل با هم حل كنيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تعمیرات لپ تاپ

پيش فرض

مرسي علي جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Scout_Mov's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

1

نقل قول نوشته شده توسط Thierr_y
    اگه جايي با مشكل برخورد كرديد بگيد تا مشكل با هم حل كنيم.
    Last edited by Scout_Mov; 02-09-2006 at 14:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •