تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: واعظی: ظرفیت اینترنت پرسرعت کاربران خانگی مطلوب نیست/ فاصله ۱۳ پله‌ای ایران تا هدف

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    10 واعظی: ظرفیت اینترنت پرسرعت کاربران خانگی مطلوب نیست/ فاصله ۱۳ پله‌ای ایران تا هدف

    واعظی: ظرفیت اینترنت پرسرعت کاربران خانگی مطلوب نیست/ فاصله ۱۳ پله‌ای ایران تا هدف

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طبق برنامه پنجم توسعه قرار بود در رتبه‌‌بندی بین‌المللی حوزه فاوا در جایگاه دوم باشد اما در جایگاه ۱۳ تا ۱۵ هستیم.






    به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمود واعظی اظهار داشت: طبق گزارش اتحادیه جهانی مخابرات تا 6 ماه آینده تعداد کاربران اینترنت جهان به 3 میلیارد نفر می‌رسد و 45 درصد خانه‌ها به اینترنت متصل خواهند شد.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: تعداد مشترکین تلفن همراه نیز به 7 میلیارد نفر یعنی در حدود جمعیت جهان می‌رسد.
    وی گفت: هم‌اکنون ضریب نفوذ دسترسی باند پهن در کشورهای توسعه یافته 80 درصد و در کشورهای در حال توسعه 30 درصد است.همچنین حجم اطلاعات الکترونیکی جهان سالانه 40 درصد رشد می‌کند.
    واعظی گفت: هدف برنامه پنجم توسعه دسترسی 60 درصد خانوارها و 100 درصد کسب و کارها به باند پهن است، اما میزان پیشرفت برنامه در ابتدای دولت یازدهم 15 درصد بوده است.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همچنین در رتبه‌های بین‌المللی حوزه فاوا در منطقه طبق برنامه پنجم توسعه قرار بود در جایگاه دوم باشیم اما در جایگاه 13 تا 15 هستیم.
    وی گفت: وضعیت دسترسی پر ظرفیت به شبکه مخصوصا برای کاربران خانگی با سطح مطلوب فاصله زیادی دارد.
    واعظی گفت: با توجه به حمایت دولت تدبیر و امید، دو محور را مورد توجه جدی قرار خواهیم داد، نخست توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان موتور محرک در تمامی حوزه‌ها و دوم هوشمندسازی و چابک‌سازی فعالیت‌های دولت در سطح بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در این راستا دولت اجرای کامل برنامه توسعه شبکه باند پهن در چارچوب شبکه ملی اطلاعات را در دستور کار دارد و امیدواریم مردم ایران در نیمه دوم امسال با دسترسی به نسل سوم و چهارم تلفن همراه تحولی را در دسترسی به باند پهن تجربه کنند و تلاش می‌کنیم در دو سال باقیمانده از برنامه پنجم حداکثر عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم.
    وی یادآور شد: همچنین سیاست وزارتخانه حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است و در این راستا در خصوص بازنگری پروانه‌های موجود و صدور پروانه‌های جدید اقدام خواهیم کرد.
    انتهای پیام/آ

  2. #2
    کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش
    پست ها
    3,229

    پيش فرض

    به یه چیزی دقت کردم، دیدم که ایشون هر حرفی که میزنه، وضعیت اینترنت کشور دچار پسرفت شدید میشه.
    مطمئنا 13 پله دیگر سقوط خواهیم کرد.

  3. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    پست ها
    378

    پيش فرض

    شرم آوره.
    فقط حرف. حرف. حرف. و بازم حرف.
    سوال اساسی اینجاست چرا افغانستان این مشکلات رو نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •