ببین هر انتی ویروسی نصب میکنی فقط اپدیت و ورژن جدیدش باشه
بنده بسته به نوع سیستم شخص نصب میکنم انتی ویروس سبک و قوی اواست رو پیشنهاد میدم هم ساده هست و هم قوی در سطح خودش تاحالا مشتری نداشتم ازش مشکلی داشته باشه
در مورد سیستم قوی هم بتونه بکشه کاسپر 2012 به بالا
بیت دفندر....
شما بستگی به خودتون داره که چی نصب کنید
برای اپدیت هم کافیه بری خود سایت لب تابتون اونجا مدلش رو وارد کنید و نصبش کنید یا برید برای هرقطعه از سایت سازنده اش دانلود کنید
فرضا چیپپ کارت شبکه realtek هست برید سایتش جدیدترینش رو دانلود کنید همینطوری واسه اون قطعات هم همین کار رو انجام بدید
برای دیدن دما و ولتاژ و مقدار دور فن .... از hwmonitor کرک شده اش تو سایت های فارسی زیاده دانلود کن و نیگاش کن ببین مشکلی نداره.
واسه هارد هم شما اون کاری که بهتون گفتم رو انجام بده chkdsk /f در حالت ادمین ببین درست میشه
ویندوز هم شما ببین زیر لب تاب یه سریال نامبر واستون نزده فرضا یه سریال ویندوز و بالاش نوشته برای نسخه پروفشنال بعد شما میتونید نسخه پروفشنال رو نصب کنید بعد به نت وصل بشید و همون کلید رو بهش بدید درست میشه
به نظر من هیچ فرقی نداره ورژن کرک و اصلی ... منکه تو ایرانم با نت مضخرف اپدیت و ... میخوام چیکار الان چیزی که زیاده ویندوز و اپدیتهاش هستن که نیاز به اوریجنال بودن نیست خب ویندوز اصلی مزایای داره ولی در کارای ........ فرقی ندارن بیخیال برو نصبش کن شاید درست شد
اگه ویندوز رو تا الان نصب نکردی شما یه بار واسه تست نصبش کن ببین همینطوری هست
ضمنا واسه یو اس بی تری هم برمیگرده به خود درایورش یا ویندوز .. یا خود فلش ...
در کل پیشنهاد میشه یه ویندوز و یه اسکن ویروس بشه بعد ببین همینطوری هست یا نه اگه بازم همینطوری بود
هارد رو باید یه دور فرمت سطح پایین کنی بازم درست نشد در اخر باید به گفته دوستمون یه هارد دور بالا تهیه کنی گرچه فکر نکنم از این باشه چون نباید دیگه اینقدر هم کند باشه