تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: یه مشکل عجیب و غریب برای اینترنت و مرورگر

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض یه مشکل عجیب و غریب برای اینترنت و مرورگر

سلام دوستان
    امروز یه مشکلی برام پیش اومده و اونم اینه که هرچی با هر مرورگری می خوام با یوزر خودم به اینترنت وصل بشم can not میده ولی وقتی با یوزر administrator وارد میشم قشنگ وارد اینترنت میشه وهیچ مشکلی هم نداره البته داخل همون یوزر خودم هم می تونستم فایل دانلود کنم ولی هیچ صفحه اینترنتی ای رو نمی تونم باز کنم.حتی من که مودمم adsl هست و با کابل lan به کامپیوتر وصله با وارد کردن آی پی 192.168.1.1 نمیتونم به مودم وصل شم و can not میده.
    کسی می دونه مشکل از کجاست.یه بار تمام کامپوننت های مربوطه به شبکه ویندوز رو دوباره نصب کردم ، بازم درست نشد.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    ببينيد كه توي يوزري كه مودم كار نميكنه،‌ پورت لن تون disbale نشده باشه

موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با سلام
    ببينيد كه توي يوزري كه مودم كار نميكنه،‌ پورت لن تون disbale نشده باشه

موفق باشيد.
    پورت lan منظورتون چیه
    در ضمن من توي يوزري كه مودم كار نميكنه هم ip می گیرم و هم همونطور که گفتم می تونم با idm دانلود کنم ولی نمیدونم چرا نمی تونم صفحه ای رو با سه مرورگر ie و firefox و chrome باز کنم.
    ممکنه که پورت 80 من بسته شده باشه؟؟ اما اگه بستس چرا می تونم دانلود کنم؟؟!؟؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

پورت lan منظورتون چیه
    در ضمن من توي يوزري كه مودم كار نميكنه هم ip می گیرم و هم همونطور که گفتم می تونم با idm دانلود کنم ولی نمیدونم چرا نمی تونم صفحه ای رو با سه مرورگر ie و firefox و chrome باز کنم.
    ممکنه که پورت 80 من بسته شده باشه؟؟ اما اگه بستس چرا می تونم دانلود کنم؟؟!؟؟
    با سلام
    منظورتون رو متوجه نشدم دفعه اول - عذر میخوام
    فکر کردم توی یوزر دیگتون فقط دانلود و اینترنت دارید و توی یکی دیگه ندارید

----

کوکی و هیستوری و ..... که مربوط به مرورگراتون میشه رو هم یه پاک بکنید ببنید چی میشه

موفق باشید.

5. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پاک کردم درست نشد.
    البته من قبل از اینکه اینطور بشه از ultra surf استفده می کرد و احتمال می دم برای همینه ولی نمیدونم چطور درستش کنم.

7. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ؛

دوست عزیز در این زمینه اطّلاعاتم خوب نیست ولی شاید اون قسمت مربوط به ------ تو مرورگرتون تنظیماتش بهم خورده باشه. اونا رو یه چک کنید.

9. 2 کاربر از hkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای adrenaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز یه مشکلی برام پیش اومده و اونم اینه که هرچی با هر مرورگری می خوام با یوزر خودم به اینترنت وصل بشم can not میده ولی وقتی با یوزر administrator وارد میشم قشنگ وارد اینترنت میشه وهیچ مشکلی هم نداره البته داخل همون یوزر خودم هم می تونستم فایل دانلود کنم ولی هیچ صفحه اینترنتی ای رو نمی تونم باز کنم.حتی من که مودمم adsl هست و با کابل lan به کامپیوتر وصله با وارد کردن آی پی 192.168.1.1 نمیتونم به مودم وصل شم و can not میده.
    کسی می دونه مشکل از کجاست.یه بار تمام کامپوننت های مربوطه به شبکه ویندوز رو دوباره نصب کردم ، بازم درست نشد.
    شما به نوع مرورگرتون اشاره نکردید ولی به احتمال زیاد تنظیمات پرو کسی شما پس از استفاده از نرم افزار مذبور ریست نشده.

یا از طریق Internet Options در کنترل پنل و یا از طریق منوی Tools > Internet Options به تنظیمات این مرورگر دسترسی پیدا کرده و به تب Connections برید.
    اگر در لیست موجود در تب Connections گزینه ای هست که در حال حاضر استفاده میکنید، اون رو انتخاب کرده و روی دکمه Settings کلیک کنید و در پنجره باز شده دکمه Properties رو فشرده و تنظیمات پرو کسی رو مجددا تنظیم کنید.
    اما اگر از اتصال DSL استفاده میکنید، روی دکمه LAN Settings کلیک کرده و تنظیمات پرو کسی رو در بخش Pro.y server متناسب با نیازتون تغییر بدید که معمولا فقط کافیه تیک گزینه Use pro.y server for your LAN رو بردارید.

11. این کاربر از adrenaline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه paeez1961's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مشکلت به راحتی حل میشه.اول باید رو مودمت login بشی.اگه با 192.168.1.1 login نمیشی.برو واسه خودت یه آی پی بزار.برو تو my network connection و روی local area connection یه propeties بگیر.بعد internet protocole 4 رو انتخاب کن و یه آی پی بده.مثلا اولیو 192.168.1.26 بده رو دومی کلیک کن یه عددی خودش میده و سومیم یعنی gatway رو همون 192.168.1.1 بده.حالا اوکیو بزنو رو مودمت login شو.احتمالا لاگین میشه.برو مشکلتو حل کن.

13. این کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چون از us استفاده میکردی احتمال میدم پرو کسی فعال باشه

در صورتی که برای اتصال به اینترنت کانکشن (Bridge Mode) داری:
    برو Internet Option > تب Connection > روی اسم کانکشن ADSL دوبار کلیک کن و تیک گزنه Proxy Server رو بردار و همه پنجره های رو OK کن

در صورتی که برای اتصال به اینترنت کانکشن نداری و مستقیم به اینترنت وصل هستی (PPoE):
    برو Internet Option > تب Connection > گزینه LAN Settings > تیک گزنه Proxy Server رو بردار و همه پنجره های رو OK کن

15. 2 کاربر از nitro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دم همتون گرم
    مشکل حل شد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •