تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل درایور Vaio VPC-F11 DGX/B با ویندوز 8

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض مشکل درایور Vaio VPC-F11 DGX/B با ویندوز 8

سلام
    سونی همه چیزش خوبه الا این خرکی بازیاش... لپتاپ جزو اولین سری Core i7 هست اونوقت آپگرید به ویندوز 8 رو نذاشته! الان من ویندوز 8 ریختم می خوام از لپتاپ استفاده کنم. گشتم شبیه ترین مشخصات رو به لپتاپم پیدا کردم F22CGX. برنامه هاشو که نصب کردم لپتاپ همش ارور می ده که باطری با سیستم سازگار نیست و هی ریست می شه. نرم افزار روشن و خاموش کردن وایرلسش هم کار نمی کنه.
    بهم بگید چیکار کنم کلافم کرده!!!!

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما درایورهای سون رو بگیر و نصب کن نشد یه برنامه هست به نام درایور پک که اتومات شناسایی میکنه و اوکی میشه و معمولا درایور VGA به مشکل میخوره که اونو حالا یه کاریش میکنیم بعد . .
    نشد که باید با سون بسازی همین

3. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

شما درایورهای سون رو بگیر و نصب کن نشد یه برنامه هست به نام درایور پک که اتومات شناسایی میکنه و اوکی میشه و معمولا درایور VGA به مشکل میخوره که اونو حالا یه کاریش میکنیم بعد . .
    نشد که باید با سون بسازی همین
    من مشکلم با باطری هست... برنامه Battery Care سازگار با دستگاهم رو شدیدا نیاز دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من لپتاپ سونی وایو corei5 دارم ولی وقتی انتی ویرووس میخوام روش بریزم مثل avast avg و .....
    وقتی که نصب میشه و لپتاپ رو ریستارت میکنم بعد ارم ویندوز سون که میخواد صفحه دسکتاپ باز بشه ارور صفخه ابی میاد و بعد کامپیوتر ریستارت میشه و کلا دیگه اصلا سیستم بالا نمیاد یعنی همین پروسه تکرار میشه الانم سیستم و رفتم ازخالت safe mode بالا اوردم و با system restore کامپیوترو برگردوندم به حالت قبل از نصب انتی ویرووس
    از دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کسی نبوود؟؟
    Last edited by pc67; 23-10-2013 at 20:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    سونی همه چیزش خوبه الا این خرکی بازیاش... لپتاپ جزو اولین سری Core i7 هست اونوقت آپگرید به ویندوز 8 رو نذاشته! الان من ویندوز 8 ریختم می خوام از لپتاپ استفاده کنم. گشتم شبیه ترین مشخصات رو به لپتاپم پیدا کردم F22CGX. برنامه هاشو که نصب کردم لپتاپ همش ارور می ده که باطری با سیستم سازگار نیست و هی ریست می شه. نرم افزار روشن و خاموش کردن وایرلسش هم کار نمی کنه.
    بهم بگید چیکار کنم کلافم کرده!!!!
    اگه میخواید رو لپ تاپ وایو ویندوز 8 نصب کنید تنها راه برای اینکه درایور ها و کلید fn و باتری و ... حل بشه با ویندوز رو upgrade کنید نه اینکه ویندوز 8 رو جایگزین کنید.
    اگه خواستید اپگرید کنید فقط و فقط باید از ویندوز اوریجینال ماکروسافت استفاده کنید نه از ویندوز های دانلودی یا موجود تو بازار .و برای اپگرید در خود ویندوز فایل ستاپ را اجرا کرده و اپگرید کنید و قبل از ان برنامه vaio care و vaio update رو باید حذف کنید.و بعد از اپگرید اونا رو دوباره دانلود و نصب کنیدو دانلود و نصب درایور ها از سایت سونی sony-asia.com

8. این کاربر از mbmbhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •