با سلام به همه.
آموزشگاه خوب در اهواز برای یادگیری شبکه ، کجا رو معرفی می کنید ؟ قیمت مهم نیست ، کیفیت مهمه.
با تشکر
با سلام به همه.
آموزشگاه خوب در اهواز برای یادگیری شبکه ، کجا رو معرفی می کنید ؟ قیمت مهم نیست ، کیفیت مهمه.
با تشکر
سلام
آخرین خبری که داشتم این بود که مهندس متین راد ، قرار بود کلاس برقرار کنه تو اهواز، البته نمیدونم از اصفهان اومدن یا نه ؟ ایشون جوان خیلی با سوادیه و آخره شبکه هستش ، ، هم مهندس الکترونیک و هم شبکه کار و جالبتر اینکه اهوازیه و اختراع هم داره ،دوستم معرفی کرده ایشونو که فوق العاده هستش ، اگر تشکیل بشه کلاس هاش فقط برو پیش اون که آخرشه ، وگرنه کلاس شبکه خوب نیست تو اهواز و فقط فقط وقتت هدر میره ، اگر مهندس متین راد نشد ، خواهشا برو تهران دوره ببین و دوره های فشرده ثبت نام کن ، ایمیل متین راد :hematinproje@gmail.com ، میخوای ایمیل بزن به متین راد تا راهنماییت کنه ، مطمینا بی پاسخ نمیذاره و عالیه عالی راهنمایی میکنه ،اگربتونی جواب ایمیلتو بذاری اینجا خیلی عالی میشه ،اگر قبول کنه خصوصی بگیری باهاش عالیه
ممنون از راهنماییت دوست عزیز.
IT چمران چطوره؟ همون که روبروی درب شمالی اش واقعه ؟ کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟
مهندس متین راد کدام آموزشگاه تدریس می کنه ؟ شما خودتون تدریس و آموزشش رو تجربه کردید؟
با تشکر.
سلام
مرسی از استقبال شما
Last edited by hematinsite; 19-01-2011 at 11:14. دليل: استقبال بیش از حد
سلام به دوست عزیز
آموزشگاهی که فرمودید در دانشگاه چمران اسمش نت ویژنه
بنده دوره های شبکه رو زیر نظر اساتید اونجا گذروندم.
مهندس احمدی با عنوان مدیر عامل نت ویژن بدون تردید برترین استاد سیسکو و امنیت در استان خوزستان و جنوب و غرب کشوره. این نظر من تنها نیست بلکه نظر تمامی دانشجویان اساتید و فعالان این حوزست.
مهندس شلاهی که مدرس میکروسافت و مجازی سازی هستن نیز از اساتید برتر استان هستند. مهندس بگدلی و مهندس شلاهی برترین اساتید شبکه های میکروسافت هستند که البته تنها مهندس شلاهی در این آموزشگاه تدریس دارن.
سیستم های کلاس همه سرور هستند. یعنی هر شخص یک سرور در اختیارش هست برای تمرین.
سوال دیگه ای بود من در خدمتم
سلام من میخوام دوره mcse 2012 رو در اموزشگاه پانیذ برم؟
نطر تون چیه اموزشگاه خوبیه؟
سلام دوست عزیز
پانیر اولین موسسه اموزشی در زمینه مهندسی شبکه بوده و هنوزهم از موسسات خوب استان هستش
من در موسسات زیادی درس خوندم
از سایبرتک تهران.تربیت مربی کرج و...
با اینکه پانیزرو به عنوان آموزشگاه خوب قبول دارم اما با تحقیق متوجه میشید نت ویژن از لحاظ علمی و فنی خیلی عالیه
سرفصل آموزشی و بین المللی به صورت کامل تدریس میشه. به هر دانشجو یه سرور میدن. نت ویژن تنها آموزشگاه تو جنوب کشوره که این کارو میکنه. یه نکته دیگه که داره اینه که مدرسهاش عضو هیئت مدیره هستن و برا دانشجو دل میسوزونن. به دنبال کار میگردن براشون. و همیشه تو دفتر هستن و صبح و ظهر و شب میشه بهشون مراجعه کرو و مشکلاتتو رفع کنی. حتی بعد از اینکه منو به اداره ای برای کار معرفی کردن ازم حمایت کردن و هرجا مشکلی داشتم بهم اطلاعات دادن.
اینا مزیت هایی هست که نت ویژن رو متفاوت میکنه. قیمتشون هم بخاطر نظارت دانشگاه چمران و هم اینکه استاداشون بیرونی نیستن و از دل شرکتن خیلی عالیه. مثلا قیمت جدید mcsa2012+windows8 حدود 1300000 هست که خیلی استثناییه. من الان تو سایتشم و دارم اختلافات رو میبینم. حتما یه سر بزن.
مدرسان خوبشم که به نام هستن. به خصوص مهندس شلاهی و مهندس احمدی که فبلا هم ازشون تعریف کردم.
در پایان: حتما برای زمانتون ارزش قائل باشید و نه برای پولتون. با تحقیق انتخاب کنید. یک روز و دو روز نیست. حدود دو سال درگیر دوره های شبکه میشید.
بازم هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم دوست عزیز.
امیدوارم که موفق و موید باشید.
الان یه مطلب جدید دیدم که عالیه
دوره های تایم صبح با قیمت استثنایی
اینم یه سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د
سلام من دوره ccna رو نت ویژن بودم با مهندس احمدی خوب نبود فقط تونستم یه مدرک بگیرم همین ..بسیاری از مطالب رو نگفتن مثل etherchannel--port security--مباحث wan بخصوص framerelay از مباحث stp فقط stp رو گفتن pvst va rstp رو بهش اشاره نکردن مباحثی هم که درس میدادن ضعیف بودن ..شاید بلد باشه کانفیگ روتر و سویچ انجام بده ولی از نظر تدریس ضعیف هستش تجهیزات سیسکو هم نداشتن که کار عملی انجام بدین.الانم دیدم ccie اوردن خدا به داد دانشجوهاش برسه.کلا اهواز ضعیف هستش میتونی فقط تهران برو الان من میخام تهران برم واسه دوره ccnp و mcsa2012 موسسه کهکشان.اگرم شرایطشو نداری میتونی از مالتی مدیای اموزشگاه رایکا مهندس علی شریعتی استفاده کنی الان مدرس اکادمی نیوجرسی امریکا هستن واقعا فوق العادست..من نواقصی که داشتم با مالتی مدیا برطرف کردم از نت ویژن هیچی یاد نگرفتم یعنی یاد ندادن دقیقا چند جلسه اخرو پیچوند استاد احمدی.فقط دوره هاشون ارزونه همین و بی کیفیت..این اقایی هم که داره طرفداری میکنه مهندس حیدری فرد هستش کارمنده اونجاست کلا2استاد داره موسسه احمدی شلاهی چندباری خاستم ازشون رزومه استید رو بدن ندادن اصلا بدونیم مدرک دارن یا ندارن از کجا گرفتن برام این سواله چرا رزومه هاشون رو سایت نمیزارن فکر نمیکنم رزومه داشته باشن..موسسه پانیذ اونم خوب نیست کلا اهواز خوب نیست استاد و تجهیزات ندارن..سعی کن نری..کمپ های فشرده تهران بری موفق تری یا حق
Last edited by CCNA2013; 20-01-2015 at 23:25.
این مالتی مدیایی که شما دارید ازش صحبت میکنید رو لینک ازش دارید؟؟؟
چطوره کیفیتش؟؟؟
یغر از خرید اینترنتی فروشگاهی جایی نداره که بشه خریدش؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)