تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: Dungeons & Dragons Neverwinter

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض Dungeons & Dragons Neverwinter

Neverwinter یک بازی در سبک Action MMORPG هست که بر اساس بازی های معروف و محبوب Dungeons & Dragons ساخته شده.در این بازی شما از سرزمین های Neverwinter در مقابل موجوداتی که میخوان نابودش کنن محافظت میکنید و در Dungeon ها میجنگید,به دنبال گنج Dwarf ها میگردید و یا در قلعه های مرموز به گشت و گذار میپردازید.
    از بین 6 Race و چندین Class شما کاراکتر خودتونو میسازید.سیستم Combat این بازی به صورت Action هست به این معنی که شما برای آسیب زدن و اسپل زدن به حریف باید اون ها رو نشونه بگیرید و بزنید.
    یکی از جالب ترین قسمت های بازی سیستم Foundry در بازی هست که به بازیکن ها اجازه میده دانجن ها,NPC ها و کوئست های خودشونو بسازند و با بقیه به اشتراک بگذارند.هر کسی هم میتونه به شهرها و دانجن های ساخت دیگران امتیاز بده و اگه خیلی ازشون خوشش اومد علامت گذاری کنه تا در آینده باز هم بازی کنه.
    Race ها

Human
    انسان ها موجوداتی انعطاف پذیر و متفاوت هستند.در هر شرایطی زنده میمانند.بیشتر آنها Rogue و یا جنگجو میشوند اما عده ای راه جادو را در پیش میگیرند.

Half-Elf
    نوادگان انسان ها و Elf ها هستند و ویژگی های هر دو نژاد را دارا می باشند.آن ها به طور ذاتی نمیتوانند در یک جا بند شوند و به همین دلیل است که عده ی زیادی از آنها به Neverwinter آمده اند تا فصل جدیدی را در زندگی خود رقم بزنند.

Elf
    نژادی که علاقه مند به زندگی در طبیعت و سبزه زار ها هستند.عده ای از آنها به Neverwinter آمده اند چرا که به نظرشان بدون داشتن عصاره انسانیت نمیتوان طبیعت را به خوبی محافظت کرد.

Drow
    نژادی که به Dark Elf هم مشهور هستند.عده ای که شخصیتی شبیه به اجداد Elf خود دارند اما به واسطه پوست تیره شان به راحتی قابل تشخیص هستند.بیشتر آن ها مشغول کار های شیطانی در زیر زمین هستند اما عده ای به Neverwinter فرار کرده اند و میخواهند به دیگران نشان دهند که شخصیت همه شان تاریک نیست.

Dwarf
    نژادی کوتاه که در کوه ها زندگی میکنند.آن ها به اجداد,خدایان و دوستان خود بسیار احترام میگذارند و موجوداتی قوی و محکم هستند.آنها جنگجو و Cleric های بسیار خوبی هستند و بزرگترین افتخار برای آنها جنگیدن برای محافظت از سرزمین و دوستانشان است.

Tiefling
    موجوداتی که به واسطه گذشته تاریکشان ظاهری تاریک و متفاوت با دیگر نژاد ها دارند و به همین دلیل نتوانسته اند اعتماد همسایه هایشان را کسب کنند.آن ها به دلیل این که همیشه در تاریکی بوده اند Rogue های قابلی هستند.
    عده ای از آنها Neverwinter را خانه خود می نامند و حاضرند برای آن و برای کسب اعتماد دیگر نژاد ها هر کاری بکنند.

بازی در حال حاضر در مرحله Closed Beta هست و گفته شده در آینده نزدیک برای همه قابل بازی میشه.
    تایید شده که به صورت Free To Play هم خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترجمه و آماده شده توسط خودم : دی

2. 8 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نکات مهم:

• بازی در اوایل 2013 منتشر میشه,دلیل این که بازی به جای 2011 در این موقع منتشر میشه اینه که از Co-Op به MMO تغییر پیدا کرده سبک بازی و همچنین به جای این که PvP مدتی بعد از انتشار بازی بهش اضافه بشه,از ابتدا در بازی وجود خواهد داشت.
    • بازی F2P هست و P2W نخواهد بود و هر کسی میتونه بدون پرداخت کمترین میزان پول دشمنانشو شکست بده و با پول میشه چیزهای ظاهری و مونت رو خرید و هیچ گونه قدرتی فروشی نیست و با تلاش پلیر باید به دست بیاد.
    • همچنین در سایت رسمی گفته شده که آخرین بتا 22 مارچ هست و بعدش بازی برای همه آزاد میشه پس حداکثر تا آخر ماه میلادی جاری باید صبر کرد برای انجام بازی.
    • یکی از سازندگان هم گفتند که نمیشه به بازی یه MMO خالص گفت چرا که مناطق دارای چندصد پلیر توش دیده نمیشه و پلیر ها صرفا در یه گروه چند نفره داستان رو دنبال میکنند و بازی دارای داستان قوی و Campaign طولانی و زیبا هست و Oblivion و Dragon Age رو الهام بخش خودش قرار داده.

پ.ن:در مورد شرکت سازنده هم میشه گفت که شرکت خوبیه و ساخت بازی های Star Trek Online و Champions Online رو بر عهده داشته و به نوآوری هاش معروفه.توی این بازیم که Foundry رو وارد کار کرده که بزرگترین نقطه قوت بازی هست از نظرم.این که هر کسی دانجن و داستان مخصوص خودشو بسازه و به اشتراک بذاره اونم در دنیای بزرگ D&D بسیار بسیار حرکت مثبتیه.
    Last edited by Arrowtic; 15-03-2013 at 00:27.

4. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض ویدئوها

سایت MMOBOMB هم طبق عادت ویدئویی به نام Neverwinter First Look Video منتشر کرده.این سایت برای بازی های جدید چنین ویدئو هایی منتشر میکنه که برای اشنایی با بازی هستند.
    منم امروز ویدئو رو با کیفیت HD دانلود کردم و دیدم(750مگ) و خیلیم خوشحال شدم که دیدم Spunkify عزیز اون رو نقد و بررسی کرده.ایشون بیشتر ویدئو های معرفی در MMOBOMB رو گزارش میکنه و علاوه بر این که خیلی عالی بازی رو معرفی میکنه خیلیم خنده دار هستند ویدئو هاش.

توی این ویدئو نکاتی که زیاد ذکر شد و دیدم این ها هستند که:

• گرافیک بازی در سطح بسیار بالایی قرار داره.
    • به نظر میاد در مقایسه با دیگر MMO ها اسپل های زیادی وجود نداره.
    • سیستم Mana نیست البته گفته شده در لانچ نهایی به Class ها مکانیک هایی اضافه میشه ولی تا اینجا برای مثال Class هیلر Devoted Cleric که Spunkify بازی میکرد مانا نداشت و تنها چیز تعیین کننده Cooldown اسپل ها بودند.
    • چیزی به نام Action Point وجود داره به طوری که با استفاده بیشتر از Basic Attack هاتون پر میشه و وقتی پر میشه میتونید یه سری اسپل مخصوص بزنید.برای Devoted Cleric اولین اسپل و در اصل تنها اسپلی که آنلاک شده دارید در اول بازی این بود که یه فرشته از بالا روی سر دشمن فرود میومد و علاوه بر دمیج دادن روزی زمین هم می انداختش.
    • فیزیک بازی در مقایسه با بقیه MMO ها فوق العاده عالی هست.(به طوری که Spunkify یه چند دقیقه رفته بود توی Bar و صندلی ها رو می انداخت پایین یا توی دانجن(در اصل مینی دانجن) یه بشکه رو گرفته بود هل میداد میخندید برای خودش : دی )
    • سیستم Trap در بازی هست که خیلی سخت و جذابش کرده.دانجن ها پر از تله هستند و باید حواستون باشه بهتون نخورن.از تیرکمان گرفته تا سیخ و اره : دی).در جایی دیدیم که Spunkify توسط دو تا عنکبوت بزرگ مورد حمله قرار گرفته بود و به اصطلاح Kite شون میکرد روی تله ها و هی توسط اره ها دمیج بسیار زیاد میخوردن.(منظور از بسیار اینه بار اول که پلیر رفت روشون نصف جونش کم شد)
    • میتونید UI رو اختصاصی سازی کنید یعنی جای عناصر اصلی اصلی رو عوض کنید برای مثال عکس و توضیحات پلیر رو بیارید وسط صفحه و ... .

یه تریلر دیگه هم منتشر شده که از اولین دانجن واقعی هست که پلیر تجربه میکنه:

نکته:اگه میخواید با کیفیت عالیش رو دان کنید باید توی گوگل اسم تریلرو سرچ کنید تا لینک یوتــــیوب بازی بیاد و در اونجا با استفاده از IDM میتونید با زدن Download Video کیفیت مورد علاقتونم انتخاب کنید که از 70 مگ اینا شروع میشه تا فکر کنم 1گیگ.(من 720p HD رو دان کردم ولی 1080p HD هم داره)

پ.ن:میتونید از توی سایت اصلی بازی رو دان کنید ولی خوب تا وقتی که Open Beta نرفته نمیتونید بازی کنید مگر Beta Key داشته باشید.
    حجمشم 3 گیگ هست حدودا.

6. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض The Great Weapon Fighter

امروز یک Class جدید که در بتا اضافه شده معرفی شد(بتا این شنبه و یک شنبست و در روز های آینده بازی برای همه آزاد میشه)
    تا الآن Class ها اینا بودن:
    • Devoted Cleric
    • The Great Weapon Fighter
    • The Guardian
    • Trickster Rogue

اولی هیلر و DPS هست.دومی Off-Tank و DPS هست.سومی تانک و DPS هست و آخری DPS هستش.

این Class از سلاح های Two-Handed استفاده میکنه برای نبرد و میتونه چندین دشمن رو همزمان بزنه(AoE) و میتونه با قربانی کردن خودش(احتمالا منظور تانک شدنه) به بقای گروه کمک کنه.

اولین در نبرد,آخرین در عقب نشینی
    اون ها اعتقاد دارند که سپر ها طاقت فرسا هستند و از چابکی توی نبرد کم میکنند.با قدرت ذاتی تون میتونید شمشیرتون توی قلب دشمنا فرو کنید.تا وقتی که تانک شما زندست شما نقش دمیج دادن به دشمن رو دارید ولی اگر تانکتون کشته بشه این شما هستید که از اعضای گروه مراقبت میکنید.

مهارت و بقا
    این Class در همه وضعیت ها میتونه مفید باشه.با قدرت هایی نظیر Avalanche of Steel میتونه به چندین دشمن به صورت همزمان و به اصطلاح AoE دمیج بده و از گروهش در موقعی که مورد حمله تعداد زیادی دشمن هستند دفاع کنه.میتونه دشمن رو بکوبه و سرعت اون رو کم کنه.اگ گروه توسط تعداد زیادی دشمن محاصره شده میتونه با یک فریاد دشمنان رو به عقب پرت کنه.

در شرایط سخت هم میتونه دشمن رو به سمت خودش بکشه.هر چه دشمن قوی تر باشه اون قدرت دفاع بیشتری میگیره و به این ترتیب میتونه به گروهش فرصت بازیابی قدرتشونو بده.نهایتا با قدرت Sprint هم میتونه به سرعت به سمت دشمن بره و اجازه فرار رو به اون نده و کارش رو تموم کنه.

عضو حیاتی Dungeon

مهارت و بقا کلید های یک The Great Weapon Fighter هستند.با قدرت دمیج بالا و دفاع بسیار خوب این Class یکی از Class های حیاتی Dungeon ها میتونه باشه.

در لینک منبع یک ویدئو هم از Class هست.

8. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سایت MMOBOMB داره Beta Key میده.آخرین مرحله Closed Beta از 22 مارچ(فردا) تا 24 مارچ هست.

به نقل از فروم بازی در این بتا:
    • ماکسیمم لول به 50 افزایش یافته.
    • میشه با Class جدید یعنی Great Weapon Fighter هم بازی کرد.
    • چندین Zone جدید رو میشه تجربه کرد.
    • سیستم PvP هم وجود داره.
    • Foundry هم بهش چیزای جدید اضافه شده.

Last edited by Arrowtic; 21-03-2013 at 17:54.

10. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب من بتای بازیو یه کم تجربه کردم(لول 4) از همه نظر عالیه ولی یه مشکل بزرگ داره : لگ!نسبتا لگ هستش برای ما ایرانی ها :(

ویرایش : حرفمو پس میگیرم!الآن که تست کردم اصلا لگ نبود و از همه نظر عالی بود.انگار وضع نت من خراب بوده دیروز.گرافیک بازی خیلی خوبه.البته انیمیشن ها میتونستن بهتر باشن.گیم پلی هم خیلی عالی.سیستم مانا که نداره خیلی عالیه.من Rogue ساختم که آخره فانه.تا الآن 3 اسپل آزاد کردم جدا از دو تا اتک اصلیم.یکیشون یه کپی از خودم میسازه دوروبریا اونو اتک میدن جای من.یکیش یه لحظه غیب میشم از بالا میپرم رو سر یارو Slow میشه.سومی که Special هست اینه که میزنم همینطوری از یه دشمن به اون یکی میره اتک میده با دمیج بسیار بالا.(باس ها با این حرکت نصف HP شون میره).با این که همه جا از PvE متنفر بودم اینجا خیلی قشنگه.از اونجایی که بتا هست و روز اول بتا هست امروز همه مردم توش جوگیر شدن!یارو مثلا داره سعی میکنه از یه میله بالا بره.یکی دیگه وسط شهر همینطوری اسپل میزنه.

در کل بسیار بسیار عالی هست بازی!تنها مشکل بزرگش در الآن اینه که وسط بازی گاهی اوقات آپدیت میکنه که باعث میشه لگ بشه آدم.البته اکثر مواقع حجم آپدیت کمه ولی یه بار که زیاد بود مجبور شدم بیام بیرون و بذارم خوب آپدیت شه بعد دوباره برم تو بازی.(توی بازی سرعت دانلود خیلی خیلی کمتره یعنی من که سرعت دانلودم 120 هستش با سرعت 20 دانلود میکنه)

ویرایش 2:در مورد مشکل آپدیت هم توی فروم پرسیدم یکی از مدیرا راهنماییم کردند و گفتند که توی Option بازی میشه این کار رو غیر فعال کرد.

ویرایش 3:Race های بازی از اونای پست اول بیشترن ولی نمیدونم چرا توی سایت اصلی لیست کاملو ننوشته.مثلا Half-Orc هم داریم.
    Last edited by Arrowtic; 23-03-2013 at 16:22.

12. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب امروز آخرین روز بتا هستش.منم افسرده شدم کلی جون کندم لول 11 شدم تازه چیزای باحال آنلاک شدن!Stealth و PvP و یه سیستم باحال که شما هر یه ساعت آن میشی یه اسپلی رو میزنی بهت EXP و یه سری آیتم و یه امتیاز میده.با این امتیازه میتونیم چیز میز بخریم از Shop.درضمن Diamond هم میده که میشه تبدیلش کرد به Zen که واحد پول خریدنی بازیه.(P2W نیست بازی خوشبختانه)
    اینم عکسه Rogue خوشگلم که البته عمرا دوباره بعد ریلیز یه Rogue آپ کنم.چون هم تکراری میشه لول آپ هم اینکه توی PvP اصلا قوی نیست به نظرم.

14. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

خودت به بازی چه نمره ای میدی ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خودت به بازی چه نمره ای میدی ؟؟
    فعلا که ریلیز نشده.منم 3 روز بازی کردم کلا(بتا 3 روزه بود)
    تا اینجاش : داستان با توجه به MMO بودن 9
    گرافیک 8
    گیم پلی 10
    موزیک 9

البته میگم من تا لول 11 بازی کردم.
    بازی اصلی از لول 10 شروع میشه.تلنت ها آزاد میشن,پوینت هایی که به stat ها میشه داد آزاد میشن,PvP شروع میشه اسپل بسیار مهم Class تون رو میگیرید.(Rogue مثلا Stealth میگیره)
    Last edited by Arrowtic; 25-03-2013 at 14:15.

17. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

فعلا که ریلیز نشده.منم 3 روز بازی کردم کلا(بتا 3 روزه بود)
    تا اینجاش : داستان با توجه به MMO بودن 9
    گرافیک 8
    گیم پلی 10
    موزیک 9

البته میگم من تا لول 11 بازی کردم.
    بازی اصلی از لول 10 شروع میشه.تلنت ها آزاد میشن,پوینت هایی که به stat ها میشه داد آزاد میشن,PvP شروع میشه اسپل بسیار مهم Class تون رو میگیرید.(Rogue مثلا Stealth میگیره)
    اره میدونم نیومده ولی منظورم بود تا همین جایی که پلی کردی
    پس میانگین بهش 9 میدی ؟ خوب پس باید بازی خیلی جالبی باشه وضعیت سرور و لتنسی چطوری هست ؟
    کی ریلیز میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •