تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: راهنمایی در مورد آپدیت تلویزیون 32EH5550mshd

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

9 راهنمایی در مورد آپدیت تلویزیون 32EH5550mshd

من تلویزیون 32eh5550 گارانتی سام سرویس دارم که مدل اصلیش ظاهرا 32eh5000 هستش ، چون توی سرویس منو همین رو نوشته

ولی هر چی برنامه مربوط به این مدل با پسوندهای مختلف از سایت های مختلف سامسونگ دانلود کردم بهش نمیخوره و وقتی فلش رو وصل میکنم میگه برنامه ای یافت نشد

اگه کسی از دوستان قبلا موفق شده این دستگاه رو آپدیت کنه ممنون میشم راهنمایی کنید یا اینکه مدل معادل اون رو بهم بگین

در ضمن پشت تلویزیون هم نوشته 32EH5550mshd

با تشکر از سایت خوبتون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من تلویزیون 32eh5550 گارانتی سام سرویس دارم که مدل اصلیش ظاهرا 32eh5000 هستش ، چون توی سرویس منو همین رو نوشته

ولی هر چی برنامه مربوط به این مدل با پسوندهای مختلف از سایت های مختلف سامسونگ دانلود کردم بهش نمیخوره و وقتی فلش رو وصل میکنم میگه برنامه ای یافت نشد

اگه کسی از دوستان قبلا موفق شده این دستگاه رو آپدیت کنه ممنون میشم راهنمایی کنید یا اینکه مدل معادل اون رو بهم بگین

در ضمن پشت تلویزیون هم نوشته 32EH5550mshd

با تشکر از سایت خوبتون
    دوست عزیز
    از این سایت دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

توجه: در صورتی که روش گفته شده را انجام دادید ولی آبدیت انجام نشد بدانید که سیستم شما نیاز به آبدیت ندارد یعنی فریمور مربوطه با فریمور سیستم شما یکسان است و چیز تازه ای ندارد و یا سیستم شما مشگلی ندارد که نیاز به آبدیت باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •