خواهش میکنم من چیز هایی که میدونم بهتون گفتم که وظیفست
در مورد سوال آخرتون: سری های ،T،W،S لپ تاپ های thinkpad لنوو جز بهترین لپ تاپ های موجود در بازار اند و البته جز گرون ترین آن ها و بین هم رده های خود جز بهترین ها هستند از جنس بده گرفته تا تکنولوژی و خلاقیت داخل آن ها به جز سری e خانواده thinkpad از این قاعده نسبتا مستثنی ست
ولی سری ideapad که معروف ترین خانواده آن ها سزی Z میباشد که بخاطر سخت افزار قوی و به روز وکیفیت ساخت خوب و قیمت مناسب جز لپ تاپ های محبوب بازار به شمار می آیند ولی از لحاظ کارایی یک لپ تاپ multimedia هستند نه یک لپ تاپ صنعتی
چون گقته بودید ظاهر واستون خیلی مهمه اولین پیشنهاد من به شما N550jv (البته این مدل یکمی گرون تر از اون بوجه ای که معرفی کردین هست) که از کیفیت ساخت بالایی برخوردار است ولی لپ تاپی نسبتا سنگین است با توجه به گفته ی یکی دوستانم این لپ تاپ تحت هیچ شرایطی داغ نمیکنه!!!
پیشنهاد بعدی من سونی SVF152190X:
زیبایی این لپ تاپ از نزدیک خیره کننده است، کیفیت ساخت بدنه خیلی خوب و زیبایی اون توجه همه رو جلب میکنه ولی ضعیف بودن سخت افزار مخصوصا cpu من n550 را به این ترجیح میدم
این لپ تاپ معلوم نیست بتونه همه نیاز های شما رو تا چند سال دیگه برطرف کنه
نظر سوم من n56vv: اکثر ویژگی های این دستگاه مانند n550jv فقط cpu نسل سوم و یکم از تکنولوژی های n550 نداره!!!
4) SVF1531gsg : این هم عیب بزرگ کم توان بودنسخت افزار را داره
5) n56jr
در کل علت اینکه من لنوو بهتون پیشنهاد نکردم این بود که گفته بودید با autocad کار میکنید و این کار ها به مانیتور با کیفیت نیاز داره و به دلیل اینکه لنوو مانیتور های با کیفیتی نداره بنده از پیشنهاد کردن این مدل ها به شما خود داری کردم
خیلی ها میگن صفحه نمایش مات بهتره ولی به نظر من چن روکش مات رنگ ها رو مرده میکنه و در واقع کیفیت صفحه نمایش میاره پایین ارزش خرید رو نداره البته اگه زیاد تو نور آفتاب کار میکنید صقحه نمایش مات باید جز اولویت هاتون باشه
در مقابل مانیتور n550jv رو ال جی ساخته که کیفیت خیره کننده ای داره و اگر یکم تحقیق کنید میبینید که ال جی جز غول های lcd-led و OLED ها به شمار می اید و همین طور کیفیت تصویر لپ تاپ های وایو که بر همگان روشن و جای هیچ بحثی نداره
این ایسوس ها یک برتری و یک ضعف که دارن اینه که میشه به جای DVD-rom یک هارد ssd بزارین که این لپ تاپ رو تبدیل به یک موشک واقعی بکنه ولی ضعف این مدل ها در واقع این هست که جای مجزایی برای این لپ تاپ تعبیه نشده!!!
در آخر شما از کیفیت خوب سونی اطمینان خاطر دارید و به خاطر اینکه شما از کیفیت ساخت این مدل هایی که بنده به شما پیشنهاد کردم نیز مطمئن بشید بهتون پیشنهاد میکنم به سایت هایی مانند digikala. c o m یا cafe-laptop. c o m و ... که نظر افراد را درباره ی مدل مورد نطر به نمایش میزارن نگاهی بکنید و نظر مردم درباره ی جنس مورد نظر ببینید