تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کارت گرافیک Lonovo G500

داره خودمونی میشه m2relax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

14 کارت گرافیک Lonovo G500

سلام دوستان-من لپ تاپم دو تا کارت گرافیک داره یکی Intel HD 4000 و یکی هم AMD 8570M و آخرین درایور کارت گرافیک رو هم واسه هردو نصب کردم و آپدیته. ولی وقتی از دستور dxdiag در run استفاده میکنم کارت گرافیک رو زده Intel در حالی که کارت گرافیک اصلی AMD هستش!؟؟ و این که وقتی برنامه GPU-Z رو اجرا میکنم که مشخصات کارت گرافیکم رو نشون بده هنگ میکنه و اجرا نمیشه!؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوستان-من لپ تاپم دو تا کارت گرافیک داره یکی Intel HD 4000 و یکی هم AMD 8570M و آخرین درایور کارت گرافیک رو هم واسه هردو نصب کردم و آپدیته. ولی وقتی از دستور dxdiag در run استفاده میکنم کارت گرافیک رو زده Intel در حالی که کارت گرافیک اصلی AMD هستش!؟؟ و این که وقتی برنامه GPU-Z رو اجرا میکنم که مشخصات کارت گرافیکم رو نشون بده هنگ میکنه و اجرا نمیشه!؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
    دوست عزیز به طور پیش فرض در دسکتاپ و سایر نرم افزار های ویندوز از کارت گرافیک intel استفاده می شه . در همه لپ تاپ ها dxdiag مشخصات کارت گرافیک اینتل نمایش می ده . نکته نگران کننده ای نیست . در مورد GPU-Z : مطمئن شوید آخرین ورژن این نرم افزار رو اجرا می کنید
    Last edited by Public Enemy; 06-02-2014 at 19:57.

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m2relax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوست عزیز به طور پیش فرض در دسکتاپ و سایر نرم افزار های ویندوز از کارت گرافیک intel استفاده می شه . در همه لپ تاپ ها dxdiag مشخصات کارت گرافیک اینتل نمایش می ده . نکته نگران کننده ای نیست . در مورد GPU-Z : مطمئن شوید آخرین ورژن این نرم افزار رو اجرا می کنید
    آره آخرین ورژن هستش نمیدونم چرا اجرا نمیشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •