چند قرن پيش وقتي هنوز ايالات متحده آمريكا جز انگلستان بود يك روز يكي از نويسندگان بزرگ انگليسي به آمريكا سفر كرد در آن زمان قانون منع تكثير يا همون كپي رايت توي امريكا رعايت نميشد و اطلاعات اونروز كه همون كتابها بودن بصورت رايگان در تمام آمريكا با هزينه اي نازل بفروش ميرسيدند مثلا كتابهائي كه توي انگليس خيلي گران بودند انجا بسيار ارزان پيدا مي شدند در آنزمان اون نويسنده رو به مردم آمريكا گفت شما هيچ وقت پيشرفت نميكنيد چون اين قانون رو نداريد و واقعا اينطور بود بعد از اينكه امريكائيها قانون كپي رايت رو قبول كردند اونقدر در توليد علم و تكنولوژي پيشرفت كردند كه فكر نمي كنم نسبت به گذشته شان قابل تصور باشد
كشور ما يكي از كشورهائي است كه قانون كپي رايت رو رعايت نميكنه و به اين دليل ما هيچ وقت پيشرفت نميكنيم البته خيلي ها شكستن يك قفل رو و يا رايت يك سي دي رو هنر مي دونن شايدم باشه اما باعث مي شه ما پيشرفت نكنيم چون هيچ كس دل و دماغ برنامه نويسي يا ساختن سي دي رو نخواهد داشت
من بعد از ديدن برنامه
Tz copy protection كه يك برنامه رايگانه و نويسندگانش اونرو براي استفاده عموم توي سايتشون ريختن به اين فكر افتادم كه بجاي كاراي بد يكبار كار خوب بكنيم و در جهت پيشرفت خودمون حركت بكنيم
در اين راه سه نفر از اعضاي بسيار خوب ، فعال و در كل آقاي سايت تا حالا به من قول همكاري دادن اسامي شون ebilove , soda , bithiah است البته من خودم رشته ام كامپيوتر نيست اما يك چيزهائي بلدم . ما دست هركس رو كه در اين راه كمك كنه مي فشاريم
پيام براي مديريت : لطفا ننويسيد اين تاپيك را ادغام كنيد يا در تاپيك قفل بگذاريد اينجا كاملا تخصصي است اصلا ربطي به هم ندارند اونجا هم خيلي شلوغه
پيام براي دوستان : ما نياز به افراد با ذهنهاي خلاق داريم اصلا هدف ما معرفي قفل نيست ما مي خواهيم قفل بسازيم شايد من اگر دو ماه بكوب كار كنم بتونم قفل رو بسازم اما ذهن جمعي خيلي بهتر و كاملتر از ذهن يك فرد است اگر ايده اي داريد روش كار قفلي را مي شناسيد مقاله اي در مورد قفل داريد در اين تاپيك بگذاريد.
يك مقرراتي هم ميخوام بزارم كه دوستان پست فدايت شوم اينجا ننويسند اگرم با هم كاري دارند مديران لطف كردن امكان فرستادن پيغام خصوصي رو گذاشتن الكي تاپيكو شلوغ نكنن ممنون از همه