تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 89

نام تاپيک: ساختن قفل رايگان ايراني

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 ساختن قفل رايگان ايراني

چند قرن پيش وقتي هنوز ايالات متحده آمريكا جز انگلستان بود يك روز يكي از نويسندگان بزرگ انگليسي به آمريكا سفر كرد در آن زمان قانون منع تكثير يا همون كپي رايت توي امريكا رعايت نميشد و اطلاعات اونروز كه همون كتابها بودن بصورت رايگان در تمام آمريكا با هزينه اي نازل بفروش ميرسيدند مثلا كتابهائي كه توي انگليس خيلي گران بودند انجا بسيار ارزان پيدا مي شدند در آنزمان اون نويسنده رو به مردم آمريكا گفت شما هيچ وقت پيشرفت نميكنيد چون اين قانون رو نداريد و واقعا اينطور بود بعد از اينكه امريكائيها قانون كپي رايت رو قبول كردند اونقدر در توليد علم و تكنولوژي پيشرفت كردند كه فكر نمي كنم نسبت به گذشته شان قابل تصور باشد
    كشور ما يكي از كشورهائي است كه قانون كپي رايت رو رعايت نميكنه و به اين دليل ما هيچ وقت پيشرفت نميكنيم البته خيلي ها شكستن يك قفل رو و يا رايت يك سي دي رو هنر مي دونن شايدم باشه اما باعث مي شه ما پيشرفت نكنيم چون هيچ كس دل و دماغ برنامه نويسي يا ساختن سي دي رو نخواهد داشت
    من بعد از ديدن برنامه
    Tz copy protection كه يك برنامه رايگانه و نويسندگانش اونرو براي استفاده عموم توي سايتشون ريختن به اين فكر افتادم كه بجاي كاراي بد يكبار كار خوب بكنيم و در جهت پيشرفت خودمون حركت بكنيم
    در اين راه سه نفر از اعضاي بسيار خوب ، فعال و در كل آقاي سايت تا حالا به من قول همكاري دادن اسامي شون ebilove , soda , bithiah است البته من خودم رشته ام كامپيوتر نيست اما يك چيزهائي بلدم . ما دست هركس رو كه در اين راه كمك كنه مي فشاريم
    پيام براي مديريت : لطفا ننويسيد اين تاپيك را ادغام كنيد يا در تاپيك قفل بگذاريد اينجا كاملا تخصصي است اصلا ربطي به هم ندارند اونجا هم خيلي شلوغه
    پيام براي دوستان : ما نياز به افراد با ذهنهاي خلاق داريم اصلا هدف ما معرفي قفل نيست ما مي خواهيم قفل بسازيم شايد من اگر دو ماه بكوب كار كنم بتونم قفل رو بسازم اما ذهن جمعي خيلي بهتر و كاملتر از ذهن يك فرد است اگر ايده اي داريد روش كار قفلي را مي شناسيد مقاله اي در مورد قفل داريد در اين تاپيك بگذاريد.
    يك مقرراتي هم ميخوام بزارم كه دوستان پست فدايت شوم اينجا ننويسند اگرم با هم كاري دارند مديران لطف كردن امكان فرستادن پيغام خصوصي رو گذاشتن الكي تاپيكو شلوغ نكنن ممنون از همه
    Last edited by hadikhobe; 27-11-2005 at 07:11.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

براي اولين گام ميخواهيم قفلهاي مختلف و نحوه كارشون رو بشناسيم تا قفلمون مثل بقيه جنسهاي ايراني نباشه و بتونيم واقعا گارانتيش كنيم ( نشه مثل پژو آردي كه افتضاح خودروسازي دنيا اعلام شد )
    در ابتدا يكي از دوستان به اسم mehdi 7070 در تاپپيك قفل گذاري چند تا تاپيك خيلي خوب گذاشته توصيه مي كنم حتما بخونيد آدرسشون رو اين زير مي زارم سر بزنيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يك مقاله از nbsfucker
    اولين برنامه اي كه ميخواهيم بررسي كنيم و خيلي هم معروفه Tz copy Protection است كه آموزش آن در آدرس زير دوستمون زحمت كشيدن از روي سي‌دي كپي زدن گذاشتن
    و در اين آدرس
    حالا مي خواهيم ببينيم اين برنامه چه طور كار مي‌كند
    اين برنامه 5 لايه قفل روي سي‌دي مي گذارد البته درستتر اينه كه بگيم 5 نوع قفل چون اينها لايه لايه نيستن
    مرحله اول :
    در اين مرحله برنامه باعث گم شدن اولين سكتور سي‌دي ميشه براي اينكار ايميج CUE-sheet را تغيير مي دهد تمام اطلاعات سيدي را در ترك (track ) صفر قرار مي دهد اين خصوصيت باعث مي شود گرفتن ايميج خيلي زود تمام شود كه بر خلاف نظر بعضي دوستان كار قفل حجمي كه بعدا توضيح ميدهم نيست همچنين در ابتداي سي دي 32 سكتور اضافه مي كند اين مرحله سبب گول خوردن برخي برنامه هاي رايت كه سي‌دي را از اولين سكتور اولين ترك مي خوانند نه از اولين سكتور خود سي‌دي ميشود مثل كلون سي دي
    مرحله دوم :
    در اين مرحله برنامه تعدادي فايل صوتي تقلبي ( Dummy )بين 1 تا 97 را به سي‌دي اضافه مي كند اين كار را با تغيير CUE-sheet انجام ميدهد و سپس توسط قسمت مفسر ( interpreter ) ايميج برنامه فايلها را در فواصلي كه خودش تنظيم ميكند قرار مي دهد يعني يكسري فايل فاصله دار بر روي سي‌دي مي‌سازد اين مرحله باعث مي‌شود كاربران حرفه‌اي تر كه سعي دارند اطلاعات سيدي را با گرفتن ايميج از ترك صفر بگيرند با مشكل مواجه شوند
    مرحله سوم :
    در اين مرحله قسمت مفسر برنامه به كاربر اين امكان را مي دهد تا حجم برخي فايلها را بصورت مجازي تغيير دهد اين كار باعث مي شود ايميجي كه از برنامه گرفته مي شود بسيار بزرگتر از آني باشد كه بتوان آن را روي سي‌دي رايت كرد اين مرحله را بخاطر داشته باشيد چون در نوع ديگري از قفل گذاري خيلي بدردمان خواهد خورد
    مرحله چهارم :
    در اين مرحله برنامه يك فايل آسيب ديده را به انتهاي سي دي اضافه مي كند اينكار سبب مي شود برخي برنامه هاي قديمي قادر به رايت سي‌دي نباشند
    مرحله پنجم :
    در اين مرحله برنامه فايلهاي tzd, .tzw , .tzh. را در ايميج با سكتورهاي آسيب ديده ( damaged) و ضعيف ( weak) جابجا مي كند سكتور هاي آسيب ديده سبب افزايش زمان خواندن سي دي و سكتورهاي ضعيف سبب ايجاد مشكل در رايت شدن بوسيله برخي رايترها ميگردند
    منبع help برنامه tz copy protection
    همانطور كه ديديم اين قفل 5 قسمت مجزا دارد
    يك تغيير دهنده فايل cue كه ميتواند برنامه رايت كننده را فريب دهد
    يك قسمت كه سبب فريب كاربران حرفه‌اي تر مي شود
    مفسر ايميج كه ميـواند تغييرات در اسم و حجم فايلها ايجاد كند
    اضافه كننده يك فايل به انتهاي سيدي
    و اخرين گام قسمتي كه فايلهاي خاصي را با سكتورهاي ضعيف و آسيب ديده عوض مي كند
    البته همه اين مراحل را ميتوان به صورت دستي هم انجم داد اما خيلي وقت گير و خسته كننده است و مي بايست يك اديتور حرفه اي ايميجهاي سي‌دي باشيد
    خوب الان ساعت 7 صبح و من كم‌كم بايد برم اميدوارم اين تاپيك بگيره و دوستان كمك كنند
    Last edited by hadikhobe; 27-11-2005 at 09:58.

3. این کاربر از کاپتان هادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

دوستان دیگه همه اگه کسی کمکی در این زمینه ازش بر میآد لطفا کوتاهی نکنه
    اگه کدی در مورد خوندن سکتور ها و غیره دارین لطفا بزارین چون اینجا خیلی بدرد میخوره ممنون
    منم میگردم هر چی بتونم گیر بیآرم اینجا میزارم
    یه همکاری کنین یه چیزه ترو تمییز بسازیم
    یا علی

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

دوستان من شما ميتونيد از مطالب تاپيك هاي زير استفاده كنيد ...

==============++=================
    اشنايي با CD Player - CD- CDRom- CD-R- CD-RW و چگونگي كاركرد هركدام ..
    قفل هاي CD ها چگونه كار مي كردند و كار مي كنند...؟
    رمزي كردن اطلاعات يك CD
    روش ذخيره سازي و رمزگذاري بر روي Cd

اين تاپيك هم ميتونه در انجمن اموزش ومقالات پيگيري بشه ... ( البته اگر موافق باشيد . ) من هم سعي ميكنم بگردم و مطالب اموزشي براتون گير بيارم

موفق باشيد .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 برنامه كاري

باتشكر از همه دوستاني كه تا اين لحظه دعوت مارو پذيرفتن حالا چه اينجا نوشتن وچه شخصا pm گذاشتن براي اينكه روال كار رو مشخص كنيم و بصورت سيستماتيك جلو بريم من گفتم كه قفلهاي مختلف رو و انواع قفل گذاري رو بشناسيم بعد از اين مرحله امكانات قفل خودمون رو مشخص مي كنيم يك نسخه بتا ازش ميسازيم و مي زاريم تا بچه ها امتحان كنند ونقاط ضعف و قوتش رو پيدا كنند و بعدا نسخه نهائي رو ريليز ميكنيم اگر پيشنهاد داشتيد متشكر ميشم كه مطرح كنيد
    دوستاني كه تا امروز به ما قول همكاري دادن mpsjavad , bithiah, soda , ebilove
    Last edited by hadikhobe; 28-11-2005 at 01:02.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 قفل بر روي فايل اجرائي

با سلام ما اصلا دنبال كل انداختن نيستيم پس دوستان لطف كنند اگر براي كمك حرفي دارند نظر بدهند وگرنه تاپيك را شلوغ نكنند
    برنامه بعدي كه ميخوام معرفي كنم هم از گروه tz است به اسم tz executable protector اين برنامه مي تواند بر روي فايلهاي اجرائي قفل بگذارد اگر يادتان باشد در آموزش tz copy protection يك قسمتي بود كه مي‌شد حجم فايلها رو بصورت كاذب بالا برد از اين امكان اينجا استفاده ميكنيم
    براي اينكار دسترسي به اطلاعات سي دي را منوط به اجراي يك فايل exe يا اجرائي ميكنيم بعد با اين برنامه فايل اجرائي را رمزگذاري مي كنيم در اين برنامه 4 قسمت هست اول انتخاب فايل اجرائي اوليه ، دوم انتخاب يك فايل مرجع كه بعدا بيشتر درمورد اون توضيح ميدم ، سوم حجم انتخابي براي فايل مرجع و يك پيغام كه اگر برنامه سي‌دي اصلي نبود آن پيغام به نمايش درآيد
    پس از اجراي برنامه در پوشه‌اي كه خود برنامه در همان فولدر فايل اجرائي اوليه مي سازد سه فايل وجود دارد كه بايد در سي دي كپي شود اين سه فايل همه بايد در يك پوشه باشند به همراه اين سه فايل اگر سي‌دي اتوران است بايد فايل autorun.inf را هم داخل سي‌دي بگذاريد تا سي‌دي بصورت اتوران بالا بيايد
    فايل مرجع يك فايل باحجم بسيار زياد مثلا 2 گيگا بايت است كه اجراي فايل Exe را منوط به وجود آن ميكنيم بايد توجه داشته باشيد كه اين فايل و فايل exe در يك پوشه نباشند اسم فايل اگر ok.dat است وما آنرا در پوشه lock قرار داده ايم بايد ‌آدرس آنرا به اين صورت بنويسيم lock\ok.dat حالا اين قفل چه جوري كار ميكنه وقتي سي دي رايت ميشه فايل با حجم دو گيگا را نمي خواند و در سي‌دي رايتي وجود نداردكه سبب ميشود فايل اجرائي كار نكند و دسترسي استفاده كننده‌ها به محتويات سي‌دي محدود بشه البته بايد همراه اين قفل روشهاي ديگر رو هم بكار برد تا افراد به اطلاعات داخل سي‌دي دسترسي نداشته باشند در مقاله هاي بعد سعي مي كنم نقاط ضعف و قوت اين قفلها رو بنويسم البته اگر شما دوستان كمك كنيد خيلي زودتر به نتيجه ميرسيم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 رمز گذاري

با تشكر از zitanix به خاطر توجهش
    امروز مي خوام در مورد چگونگي ممانعت از دستيابي به اطلاعات داخل سي دي بنويسم اين كار رو با روشهاي مختلفي مي شه انجام داد كه از اون جمله مي توان به بكار بردن كاركترهاي غير مجاز در اسم پوشه ها و رمز گزاري اطلاعات اسم برد
    كاركترهاي غير مجاز يا اسمهاي غير مجاز كه در تاپيك قفل شكني zitanix كامل توضيح دادن اونهائي هستند كه نميتونيم بعنوان اسم پوشه بگذاريم مثل aux , prn , nul , com و يا كاركترهاي غير مجاز مثل / \ ? <>ي كه داخل اسم پوشه از اونها نميتونه باشه اين كار باعث ميشه كه كاربران معمولي نتونند پوشه رو باز كنند و به اطلاعات دسترسي داشته باشند اما اگر كسي بتونه از cd ايميج بگيره با برنامه winiso خيلي راخت ميتونه بره توي اين پوشه ها و اونها رو extract كنه ولي ميشه اونها رو باروشهائي بكار برد كه از گرفته شدن ايميج جلوگيري ميكنند
    روش ديگه يعني رمز گذاري رو شايد در خود ويندوز هم ديده باشيد اگر روي يك پوشه راست كليك كنيد و در properties قسمت advanced يك گزينه دارد كهخ شما ميتوانيد اطلاعات داخل پوشه را رمز گذاري كنيد البته اين روش فقط در درايوهاي با فرمت ntfs جواب ميدهد اما عيب اين نوع رمز گذاري اينه كه به cd منتقل نمي شود پس ما بايد از يك برنامه رمز گذاري ديگر استفاده كنيم يكي از بهترين اين برنامه ها كه من باهاش برخورد كردم CD secure است كه در همين سايت معرفي شده
    اين برنامه اطلاعات مورد نظر شمارو رمز گذاري ميكنه و حتي وقتي ليميج هم بگيريد پوشه رو به صورت فايل نشون ميده و امكان دسترسي به اطلاعات داخل Cd و استخراج اونها رو نخواهيد داشت اما عيب اين روش هم اينه كه به تنهائي مفيد نيست چون براحتي سي‌دي رايت ميشه پس بايد با روشهاي ديگه ادغام بشه روشهاي ديگري هم هست كه بعدا با هم مرور ميكنيم
    به اين تاپيك كه بالا mpsjavad گذاشته هم حتما يكسر بزنيد
    با تشكر
    همكاران فعلي گروه قفل نويسي
    , mehdidll , bithiah , mpsjavad , soda , ebilove ,hadikhobe

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

با سلام

تشكر ميكنم از دوستان به خاطر
    مشاركت و همكاريشون

قفل هايي كه با ويبي نوشته ميشوند

چك كردن شماره سريال
    مادر بورد .سي پي يو وهارد
    ......

يكي از راه هايي كه در ضمينه كرك اين نوع قفل ها مطرح ميشه

با ايجاد يك مانع گاهي ميشه سي پي يو رو به اشتباه انداخت
    يعني هنگامي كه رسيد به جايي كه ميخواهد پسورد رو چك كنه اونوقت به سي پي يوفرمان اشتباه ميديم
    و ميگيم كه شرط درسته

سيپي يو از كجا ميفهمه كه شرط درسته
    از فلگ هاي كنترلي استفاده ميكنه

يعني اگه صفر بود شرط برقراره و اگر يك بود ميگه شرط خراب
    حالا ما منتظر ميمونيم تا به دستور ايف برسه
    تا سي پي يو رسيد به اونجا شرط رو اجرا ميكنه و فلگ رو صفر ميكنه چون شرط برقرار نيست
    ميره سراغ اجراي خط بعدي كه ما دستور يك كردن فلگ رو بهش ميديم
    اينجاست كه دچار اشتباه ميشه و مسير درست بودن خط رو دنبال ميكنه

---------------------------------------------------------------------------
    البته توي خيلي از اين برنامه ها
    ممكنه ايفي وجود نداشته باشه
    من خودم چند تا دارم كه فاقدش هستن
    دوستان اگر دارند تست كنند ممنون ميشم
    ---------------------------------------------------
    من كه در امر برنامه نويسي خيلي مبتدي هستم
    دوستان عزيز در مورد ديگر نوعها
    از اين گروه اطلاعاتي بدن ممنون ميشيم

بدرود
    Last edited by ebilove; 29-11-2005 at 00:38.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 تاپيك خلوت تر زندگي بهتر

دوستان اگر لطف كنند براي اعلام آمادگي به خود من pm بزنند هم تاپيك خلوت مي مونه و هم كار خودمون راحتتره
    من از مديريت ميخوام كه اگر ممكنه چند تا تاپيكي كه در مورد اعلام آمادگي است رو پاك كنه من خودم به درخواستهاي اعلام آمادگي ترتيب اثر ميدهم
    مووعاتي كه نياز داريم در اينجا بررسي بشه
    1- چگونگي ساختن Track در برنامه
    2 - چگونگي ساخت فايلهاي تقلبي ( Dummy)
    3 - چگونگي ساختن damage sector
    4 - چگونگي ساختن weak sector
    5 - ]چگونگي مخفي كردن فايلها داخل سي‌دي
    6 - چگونگي رمز گذاري فايل ها داخل سي‌دي ( البته خودم دارم يك مقاله مبسوط در اين مورد مينويسم چون تكميل نبود امروز نذاشتم )
    7 - گذاشتن رمز نصب
    8- چگونگي فعال سازي برنامه از طريق اينترنت
    9 - چگونگي به اشتباه انداختن برنامه هاي رايت
    10 - چگونگي شناسائي قطعات سخت افزاري كامپيوتر بوسيله برنامه نصب
    اين موارد رو داشته باشيد هر كس در اين موارد مطلب داره بذاره
    با تشكر
    اعضاي گروه ساختن قفل ايراني
    hadikhobe, ebilove, zitanix, mehdi7070, mpsjavad,bithiah,mehdidll,payman kahtar,soda

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ببخشید که بدین صورت با اختلاف زمانی زیادی در این تایپک مطلب خودم را ارسال کردم.
    بدلیل مشکلاتی 2الی3 هفته ای به انجمن سرنزدم بگزریم.
    خوب دوست عزیز تایپک خوبی است. و شما باید به غیر از برنامه نویسانی که ساخت و ساز قفل را می دانند یا در کاربرنامه نویسی وارد هستند باید از همین دوست هکرمان کمک بگیریم که آیا شما از چه طریقی یک قفل را هک کرده و بازش می کنید . ما با دانستن چنین چیز هایی می توانیم یک قفل نسبتا خوبی را بسازیم.
    ما با دانستن ضعف های برنامه های دیگر جلو گیری می کنیم از چنین مواردی. تا برنامه مان در مقابل هکرهای مبتدی
    یا پیشرفته که محاله مقاومت کند
    ممنون

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •