یعنی کل بودجه م رو (12 میلیون) بدم یک سیستم خیییییلی خوب بخرم ؟ بعدا پشیمون نمیشم ؟ مشیه دلایلت رو بگی ؟
یکی از دوستان توی همین تاپیک پیشنهاد دادن که فعلا با همین لپ تاپ ادامه بدم (که البته توضیح میدم چرا دور از تصوره) . من اگه الان کلا سیستم نبندم ، یعنی نه معمولی و نه عالی ، شاید سال آینده همین حوالی ، دستم بازتر باشه و حتی تا 18 میلیون هم بتونم برای خرید سیستم هزینه کنم .
فرمودید معمولی؛ حداقل بودجه برای خرید یک سیستم معمولی رو میفرمایید ؟ البته می دونم قیمت ها و قطعات کنونی در مقایسه با یکی دو ماه دیگه به احتمال خیلی زیاد تفاوت خواهد داشت .
شما هم نظرتون اینه که نسل جدید قراره وارد بشه و بهتره تا اون موقع برای جمع و جور کردن یه سیستم صبر کنم ؟ با توجه به اینکه استفاده از قطعات نسل جدید هنوز فراگیر نشده ، قیمت این قطعات بالا نخواهد بود ؟ و بعدا از خرید پشیمون نمیشم که چرا مثلا 1 سال صبر نکردم تا قیمت این قطعات کاهش پیدا کنه و ... ؟
مشکل اینجاست که فکر نکنم با این لپ تاپ بشه چیزی یاد گرفت .
من الان با برای یک رندر ساده در فوتوشاپ نزدیک به 2 ساعت زمان نیاز دارم و در این مدت زمان کارایی سی پی یو به بیشترین حد خودش میرسه و از این بابت نگرانم که آسیبی به لپ تاپ وارد بیاد .
فکر کنم برای یک رندر ساده ، اونهم فاقد جزئیات در c4d ده ها ساعت زمان نیاز باشه ، که خب اینطوری به لپ تاپ فشار زیادی وارد میشه .
البته هنوز در نرم افزار های سه بعدی به مرحله رندر نرسیدم و فقط دارم حدسیات رو بیان می کنم .
مدل و کانفیگ لپ تاپ من اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----
و دو مورد دیگه در صورتی که قرار شد سیستم معمولی رو انتخاب کنم :
به نظر شما دو 2 تا مانیتور تهیه کنم یا فعلا یک مانیتور خریداری کنم ، بعد برای سیستم بهتر یک مانیتور دیگه اضافه کنم ؟ نظرتون در مورد LED TV چیه ؟ می تونه جایگزین مناسبی برای مانیتور باشه ؟ مثلا به جای دو تا مانیتور ، یک ال ای دی 38 بخرم .
مورد بعد اینکه با توجه به نیاز به یک موس مناسب و این مساله که موس های گیمینگ برای استفاده در طراحی مناسب هستند ، الان یک موس گیمینگ خریداری کنم یا این مورد رو هم بگذارم با سیستم بعدی ؟
ممنون از اینکه وقت میگذارید و راهنمایی می کنید .