تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: قدرت نداشتن PC برای اجرای بازی ها با وجود سخت افزار نسبتا قوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

13 قدرت نداشتن PC برای اجرای بازی ها با وجود سخت افزار نسبتا قوی

سلام.دوستان به نظر شما ایراد کامپیوتر من از کجاست؟واقعا نمیدونم دیگه باید چی رو ارتقا بدم تا بتونم یه بازی رو با گرافیک خوووب خووب اجرا کنم.لطفا ببینین:
    cpu q8300 2 quad intel
    ram 7 Gig
    VGA card xfx radeon 6770
    Main foxccon p-45 al
    Power cooler master 120mm fan 460
    این در حالیه که سیستمم یه بازی مثل nsf Rivals رو خیلی سنگین و کند اجرا میکنه.یه جاهایی روونه ولی موقع پیچیدن و صحنه های گرافیکی و اینا افت فریم پیدا میکنه شدید.ایراد نرم افزاری نیست.درایورا به روزن.ویندوز عوض کردم.32 بیت و 64 بیت گذاشتم ویندوز رو، هیچ فرقی نمیکنه.حدود یک سال پیش هم نمیتونستم بازی های روز دنیارو با گرافیک فول بازی کنم.هرچند بعضی از بازیهارو عالی جواب میداد.اما rivals چیزی نیست که من گرافیکش رو تا آخر بیارم پایین و این سیستم سنگین اجراش کنه.لطفا راهنمایم کنین.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام.دوستان به نظر شما ایراد کامپیوتر من از کجاست؟واقعا نمیدونم دیگه باید چی رو ارتقا بدم تا بتونم یه بازی رو با گرافیک خوووب خووب اجرا کنم.لطفا ببینین:
    cpu q8300 2 quad intel
    ram 7 Gig
    VGA card xfx radeon 6770
    Main foxccon p-45 al
    این در حالیه که سیستمم یه بازی مثل nsf Rivals رو خیلی سنگین و کند اجرا میکنه.یه جاهایی روونه ولی موقع پیچیدن و صحنه های گرافیکی و اینا افت فریم پیدا میکنه شدید.ایراد نرم افزاری نیست.درایورا به روزن.ویندوز عوض کردم.32 بیت و 64 بیت گذاشتم ویندوز رو، هیچ فرقی نمیکنه.حدود یک سال پیش هم نمیتونستم بازی های روز دنیارو با گرافیک فول بازی کنم.هرچند بعضی از بازیهارو عالی جواب میداد.اما rivals چیزی نیست که من گرافیکش رو تا آخر بیارم پایین و این سیستم سنگین اجراش کنه.لطفا راهنمایم کنین.
    nfs rivals کلا مشکل داره براهمه(مخصوص کنسول درست کردن رو 30 fps قفله ولی کامپیوتر میاد زیر 30) باید صبر کنیم پتچی چیزی بیاد ولی سیستم شما هم متوسطه با گرافیک فول نمیتونه بازی های روز رو (حتی بازی های قدیمی رو عالی اجرا کنه)ولی ممکنه مشکلات حرارت یا چیز های دیگه هم باشه که دوستان توضیح کامل میدن
    مثلا یه بازی بگید که کم fps میده رو چه تنظیماتی؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

cpu q8300 2 quad intel
    ram 7 Gig
    VGA card xfx radeon 6770
    Main foxccon p-45 al
    بازی یک دلیل اصلی تو این مشکلات است با یک کرک دیگه تست کنید
    اگه ویندوز سالمه و ویروسی نیست و درایور گرافیک آپدیت است و تنظیمات بازی هم پایین بیاد نباید مشکلی تو اجرای بازی باشه وگرنه اگر مشکل از این موارد نباشه مشکل سخت افزاری است یا دمای بالا یا پاور یا هارد بازی هم باید سالم باشه
    6770 هم یک گرافیک متوسط به حساب میاد

برای این بازی هم پچی اومده که فریم روی 60 قفل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •