دوستان هروقت سیستم رو روشن یا ریست میکنم و ویندوز بالا میاد این اروره میاد میدونید ازچیه؟
ایکون ارور رو هم در تسکبار دورش خط کشیدم
[IMG][/IMG]
دوستان هروقت سیستم رو روشن یا ریست میکنم و ویندوز بالا میاد این اروره میاد میدونید ازچیه؟
ایکون ارور رو هم در تسکبار دورش خط کشیدم
[IMG][/IMG]
سلام
البته چیز زیادی مشخص نیست ولی به احتمال خیلی قوی مشکل از برنامه های اضافی مادربردتون هست. از استارت آپ برنامه های اضافی رو غیرفعال کنین
دوستان راه دیگه ای نیست که بتونم پاکش کنم این راهی که دوستمون گفتند جواب نداد
اصلا تو program &features که میرم برنامشو پیدا نمیکنم که uninstall کنم
اصلا معلوم چیه این ؟
به هنگام ارور تسک منیجر بالا آورده و ببینید مربوط به چه برنامه و یا قسمت از ویندوز است با غیر فعال کردن آن در هنگام استارت آپ می توانید این مشکل را حل کنید
این ارور معمولا در مواقعی که بایوس رو آپدیت کرده باشین یا برنامه ای برای آپدیت بایوس نصب کرده باشین و یا اور کلاک کرده باشین اتفاق میافته.
مدل مادربوردتون چیه؟ آیا بایوس رو آپدیت کردین؟ اورکلاک کردین؟ برنامه ای برای آپدیت بایوس نصب کردین؟
اره یه 2,3 ماه پیش بایوسم رو اپدیت کردم که فکر کنم(البته مطمئن نیستم) از همون موقع هم این اروره میاد
مدل مادر بردم هم msi Z68 GD65
برنامه ی خاصی هم نصب نکردم از طریق این فایل هایی که تحت ویندوز هستش اپدیت کردم
Last edited by Karistias; 05-10-2013 at 23:26.
این خطا به خاطر اجرای یک برنامه هنگام شروع ویندوز هست که شما باید اون رو غیر فعالش کنید.
خوب شما با استفاده از MSCONFIG ببینید که چه برنامه ای در این مورد هنگام شروع ویندوز بالا میاد. اون رو غیر فعالش کنید.
اگه خودتون پیداش نکردین از پنجره MSCONFIG قسمت برنامه های استارت آپ یه عکس بگیرید و اینجا بذارین.
با توجه به این که این برنامه اسکرول نداره تو سه تا عکس که به ترتیبه قرار میدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)