سلام دوستان
آیا کتابی هست که تمام برچسب های HTML را بعلاوه ی تمام خاصیت هایشان را داشته باشد؟
در کل یه چیزی مثه فرهنگ HTML میخام
راستی اگر با استاندارد های روز تطبیق داده شده باشه خیلی بهتره
با تشکر
سلام دوستان
آیا کتابی هست که تمام برچسب های HTML را بعلاوه ی تمام خاصیت هایشان را داشته باشد؟
در کل یه چیزی مثه فرهنگ HTML میخام
راستی اگر با استاندارد های روز تطبیق داده شده باشه خیلی بهتره
با تشکر
Last edited by payam178; 03-10-2013 at 15:49.
بنظرم دوست عزیز از W3Schools استفاده کنی خیلی بهتر باشه هم جامع هستش هم کامل و با مثال قشنگ انلگیسی اش هم خیلی ساده نوشته شده کتابی به این کاملی که شما میگید ندیدم من ولی اگر HTML5 میخواید یاد بگیری و HTML و بلدید کتاب آقای امیرعباس عبدالعلی خوبه البته به شرطی HTML و بلد باشید
html خیلی سبک و آسونه. تو اینترنت هم سرچ کنی کتاب های کاملی هست. شاید تو 10 صفحه هم بشه سر تهش رو هم اورد.
شما بعد از اینکه html یاد گرفتی باید html 5 یاد بگیری.
w3shool رو هم به رغم اینکه بچه ها خیلی پیشنهاد میدن بنده اصلا پیشنهاد نمیدم چون به من که هیچی یاد نداد.
موفق باشی دوست من.
دوست عزیز W3schools بصورت پایه ای ساده بگم استارت کار و برات میزنه یکی از معتبرترین منبع ها هست همراه با دیدن و تست مثال ها
تاييد ميشه مضاف بر اينكه شما نياز نيست تو دنياي وب همه چي رو بلد باشي كليات كار رو كه بلد باشي بقيه رو سرچ ميكني هر جا گير كردي پيدا ميكني .... الان اين جوري بايد كار كرد چون خيلي تكنولوژي ها زياد شده و نميتوني همه رو ياد بگيريبنظرم دوست عزیز از W3Schools استفاده کنی خیلی بهتر باشه هم جامع هستش هم کامل و با مثال قشنگ انلگیسی اش هم خیلی ساده نوشته شده کتابی به این کاملی که شما میگید ندیدم من ولی اگر HTML5 میخواید یاد بگیری و HTML و بلدید کتاب آقای امیرعباس عبدالعلی خوبه البته به شرطی HTML و بلد باشید
بچه ها چیه این دوسته خوبمون رو می پیجونید
آخه خدا رو خوش میاد
عزیزم یه حرف های این ها توجه نکن
بر تو سایت
تازه خیلی ساده و حرفه ای توضیح داده که دهن همه ی این ها وا میمونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا یک سر بزن اگه پشیمون شدی من ازت عذر می خوام![]()
سلام اینجا همه برای کمک به هم پیغام میدن نه برای پیچوندن همدیگه هر کسی هم نظر خودشو میگه..... لطف کنید مراعات کنیدچه ها چیه این دوسته خوبمون رو می پیجونید
آخه خدا رو خوش میاد
عزیزم یه حرف های این ها توجه نکن
ببخشید به خدا قصد بدی نداشتم![]()
پس شما کتاب html5 ,css3 اقای عبدالعلی رو پیشنهاد میکنید ؟ این کتاب نثر روانی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)