تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: فکر ناراحت کننده از ذهن‌ام بیرون نمیاد! کمک!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض فکر ناراحت کننده از ذهن‌ام بیرون نمیاد! کمک!

هفته پیش با یکی از اقوام دعوای لفظی شدید کردم و این ماجرا مرتب به ذهن‌ام میاد!

انگار که طرف مقابلم هست و تو همان محیط هستم دوباره باهاش بحث میکنم و این ماجرا تو این چند روز بارها و بارها برایم تکرار شده!

حتی صبحها به محض از خواب بیدار شدن به این ماجرا فکر میکنم به حرفهایی که باید میزدم و نزدم! و آن حرفها را میزنم!

این تکرار و تکرار خسته‌ام کرده و باعث شده وقت‌ و انرژی‌ام تلف بشه

لطفاً راهنمایی‌ام کنید ممنونم

2. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ahmad.S9689's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

انگار که طرف مقابلم هست و تو همان محیط هستم دوباره باهاش بحث میکنم و این ماجرا تو این چند روز بارها و بارها برایم تکرار شده!

حتی صبحها به محض از خواب بیدار شدن به این ماجرا فکر میکنم به حرفهایی که باید میزدم و نزدم! و آن حرفها را میزنم!

درود

بنظرم اگه بتونید خشمتون رو یه وسیله ( شخصا آینه رو ترجیح میدم ) خالی کنید بهتره

4. این کاربر از Ahmad.S9689 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

ذهنتون رو مشغول چیزای دیگه کنید. موندن در خانه و بیکار بودن باعث میشه زیاد فکر کنید. ورزش کنید و با چیزهایی که برای شما جالب هست ذهنتون رو مشغول نگاه دارید. و فراموش نکنید این چیزها برای خیلی های دیگه پیش میاد و گذری هست

6. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام...یه روشی من به کار می برم این مواقع به طور نسبی خوب عمل میکنه,به این فک کنین ایا 1 یا 2 سال دیگه این گفتگو همچنان شمارو اینقد عذاب میده؟ اگه جواب مثبته پس موضوع مهمیه و تفکر شما بی دلیل نیس...ولی اگه جواب منفیه که اغلب اینطوره به این فک کنین که 1 سال دیگه اصلا یادتون نمیاد ماجرا چی بوده و چی شده...

8. 3 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

یک مدت صبر کنید تا این افکار از ذهنتون بره بیرون.( معمولا گذر زمان خیلی از مشکلات رو حل میکنه )

اگه بعد از مدتی این افکار از ذهنتون بیرون نرفت و شما رو اذیت می کرد پیش روانشناس برین.

10. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

شما اسیر ترس و انرژی منفی شدید که باعث عذاب شدید شده در افکار شما که درتمام طول روز تاثیرش هست و ..اولش فکرمی کنی مسئله خیلی مهمی هست ولی در واقعیت اینطور نیست مسئله خیلی ساده تراز اون چیزیه که شما فکرمی کنی
    بهتره زندگی رو ساده تر ببینید وبه خودتون سختی ندیدید ..وبخودتون تلقین کنید که این مسائل خیلی ساده میاد وخیلی ساده ممکنه برگرده پس بی خیال
    ...................
    این مسئله ای هست که خودبه خود خودش پیش اومده وشماهم نمیتونی با زور و درجازدن خارجش کنی .بهتره کار همیشگی تو انجام بدی وموقع خواب فکرتو به کارهایی که که تو روزی که تموم شد مشغول کنی واصلا نزار فکرت به دعوای لفظی اون روز برگرده.... نذار افکارت کنترلت کنه ..کاری کن که توبتونی افکارتو کنترل کنی ....
    وقتی افکارتو کنترل کنی تازه میفهمی دنیا چیه! درضمن هیچ راهی برا کمک به تو وجود نداره این خودتی که میتونی بر خودت غلبه کنی ...نه روانشناس ونه راه هایی که تو اینترنت هست هیچ کدوم بدرد نمیخوره وهیچ تاثیری ندارن
    Last edited by امید رض; 18-06-2015 at 08:53.

12. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما اسیر ترس و انرژی منفی شدید که باعث عذاب شدید شده در افکار شما که درتمام طول روز تاثیرش هست و ..اولش فکرمی کنی مسئله خیلی مهمی هست ولی در واقعیت اینطور نیست مسئله خیلی ساده تراز اون چیزیه که شما فکرمی کنی بهتره زندگی رو ساده تر ببینید وبه خودتون سختی ندیدید ..وبخودتون تلقین کنید که این مسائل خیلی ساده میاد وخیلی ساده ممکنه برگرده پس بی خیال ...................این مسئله ای هست که خودبه خود خودش پیش اومده وشماهم نمیتونی با زور و درجازدن خارجش کنی .بهتره کار همیشگی تو انجام بدی وموقع خواب فکرتو به کارهایی که که تو روزی که تموم شد مشغول کنی واصلا نزار فکرت به دعوای لفظی اون روز برگرده.... نذار افکارت کنترلت کنه ..کاری کن که توبتونی افکارتو کنترل کنی ....وقتی افکارتو کنترل کنی تازه میفهمی دنیا چیه! درضمن هیچ راهی برا کمک به تو وجود نداره این خودتی که میتونی بر خودت غلبه کنی ...نه روانشناس ونه راه هایی که تو اینترنت هست هیچ کدوم بدرد نمیخوره وهیچ تاثیری ندارن
    درسته که خودم باید تو این قضیه به خودم کمک کنم اما مطمئناً تجربیات دیگران و راهکارهایی که در اینترنت ممکن است وجود داشته باشد یا در آخر صحبت با یک روانشناس خیلی سریعتر و راحتر کمک میکنه

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

درسته که خودم باید تو این قضیه به خودم کمک کنم اما مطمئناً تجربیات دیگران و راهکارهایی که در اینترنت ممکن است وجود داشته باشد یا در آخر صحبت با یک روانشناس خیلی سریعتر و راحتر کمک میکنه
    دیگران که هستند؟ ...که کسی مثل من یاشما هم جزو دیگران هستیم
    درضمن شما افکارت داره اذیتت میکنه ..مگه میخوای تو بورس شرکت کنی که از دیگران تجربیات میخواین؟یا خرید کفش مناسب ! این مسئله هیچ وقت باتجربه دیگران ازبین نمیره
    اگه تواین مسائل روانشناس یا تجربیات تاثیر داشت که کل دنیا الان تو صلح و صفابود ..اون روانشناس هم یکی از مردم هست علم خدادادی که نداره ..الان روانشناس میخواد چیکارکنه جادو یا خرافه! همین حرف هایی که بهت گفتن و خودت میدونی روبهت میزنه
    ..........
    حالا خود دانی ..

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز. فقط و فقط مراجعه به روانشناس رو توصیه می کنم. بسیار خوب میدونه کیس هایی مثل شما رو چطور آروم کنه. این قضیه رو من معمولا بعد هر دعوا یا جر و بحثی دارم. مدام حرفهای نزده میاد تو ذهنم ولی عین خوره اعصاب رو میجوه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

بیماری اعصاب هست. ممکنه از وسواس فکری یا از سایکوز ( البته نه مثل دیوونه ها ) باشه.
    داروهایی مانند سرترالین و هالوپریدول قطعا معالجه بخش هستن. البته باید روانپزشک دارو تجویز کنه و من پزشک نیستم حتما باید بری روانپزشک. اگه اینجوری پیش بری در دراز مدت مشکلات فشار خون هم پیدا میکنی یا اینکه خدای ناکرده سایکوز واقعی میگیری و وقتی داری این فکر ها رو میکنی با دستت ادای سیلی و مشت زدن رو هم درمیاری به صورت واقعی...
    حتما برو پزشک یه چندماهی آرامبخش مصرف کن درست میشی
    Last edited by Mohsen Koohi; 18-06-2015 at 12:40.

17. این کاربر از Mohsen Koohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •