تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشاوره در خصوص فروشگاه اسپورت ورزشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14 مشاوره در خصوص فروشگاه اسپورت ورزشی

دوستان گلم سلام

من اهواز زندگی میکنم و میخوام یه فروشگاه لوازم ورزشی ( اسپورت ) بزنم. ولی راستش نه راه و روشش رو بلدم و نه میدونم چجور و از کجا شروع کنم. واقعاً هم به این کار علاقه دارم و یه مقدار سرمایه هم واسه این کار دارم. در حال حاضر هم تو نمایندگی سامسونگ موبایل کار میکنم . از کار موبایل هم خوشم میاد ولی راضی نیستم. خواستم ببینم کسی از دوستان عزیز در این زمینه تجربه یا اطلاعاتی داره که کمکم کنه. یکی دوتا آشنا تو این زمینه دارم ولی راستش دوست ندارم با اونا در میون بزارم. حالا اصلا نمیدونم باید برم سراغ گرفتن نمایندگی برندهایی مثل نایک و آدیداس و ریبوک و ... یا اینکه نه همه چی کار کنم؟ خلاصه ممنون میشم کسی راهنمایی کنه و از استارت زدنش کمکم کنه. یه دنیا ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی واقعاً اینقدر مشکله که یه نفر جواب نداده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی از اشنایان ما دوساله ورزشی فروشی باز کرده الان وضعش از این رو به اون رو شده .روزی لااقل یک تومن میفروشه که ۵۰ درصدش سوده

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوست عزیز همون طور که من همیشه توی این جور تاپیک میگم
    اول شما باید ببینید که مغازه را کجای شهر میخواهید بزنید
    با شناختی که من از اهواز دارم هم توش ادم های خیلی پولدار زندگی میکنند هم خیلی بی پول
    شما اول بگرد دنبال مغازه...اگر بخواهی اجناس مغازه ات کامل باشند طبیعتا یک مغازه ی 10 متری برایت کافی نیست...پس حداقل یک مغازه ی 20 متری لازم داری
    بعد با توجه به منطقه میتونی تصمیم بگیریکه اصلا دنبال برند بروی یا نه...مسلما توی مناطق کم درامد کسی دنبال برند نیست
    فاکتور های دیگه ای رو هم باید در نظر بگیری...اینکه اطراف محل مغازه ات اگر مدرسه و ورزشگاه باشد به شدت روی فروش مغازه ات تاثیر دارند
    برای تهیه ی جنس بهترین راه این هست که از همون اهواز یا شهر های اطراف تهیه کنی تا اینکه بخواهی بیایی تهران...البته باز هم بستگی به قیمت ها دارد

در ضمن اگر سعی کنی جنست رو دست اول از خود تاجر تهیه کنی خیلی خیلی بهتر میشود
    به نظر من اول یه تحقیق کن ببین کجاها اجناس و لوازم ورزشی رو عمده میفروشند وقتی حدودی تونستی چند جا رو پیدا کنی مغازه رو دایر کن...بعد اون موقع که مغازه زدی از اون اشناهاتون هم سوال کن

5. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •