تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: غذاهای گیاهی | آشپزی

  1. #1

  2. #2

    پيش فرض

    پارمیجیانا

    یک غذای ایتالیایی


    پارمیجیانا یک غذای ایتالیایی است که از برش های بادنجان سرخ شده و پنیر پارمزان و سس گوجه فرنگی درست می شود. این غذا مختص جنوب ایتالیا است، البته در بعضی جاهای ایتالیا، آن را با گوشت و مرغ و بجای بادنجان با کدو هم درست می کنند.




    مواد لازم:

    • 2 عدد بادنجان متوسط، برش هایی با ضخامت 1 سانتیمتری
    • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
    • 1 عدد پیاز متوسط، کاملاً خرد شده
    • 2 حبه سیر، له شده
    • نیم فنجان رب گوجه فرنگی
    • 2 قوطی 400 گرمی گوجه خرد شده ایتالیایی با آویشن و ریحان
    • نیم فنجان رگ ریحان تازه، خرد شده
    • روغن زیتون، برای سرخ کردن
    • 125 گرم پنیر پارمزان، رنده شده
    • برگ ریحان تازه، برای تزئین

    دستور تهیه:

    1. فر را بگذارید در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شود. بادنجان را در آبکش بگذارید. روی آن نمک بپاشید و 10 دقیقه بگذارید بماند. بعد زیر آب سرد آبکشی نمایید. آب آن را بگیرید.

    2. در این حین، روغن را در ماهیتابه متوسطی روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. رب گوجه، گوجه ها، ریحان و نیم فنجان آب سرد اضافه کنید. خوب هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. حرارت زیر آن را کم کنید. به مدت 5 دقیقه گهگاهی هم بزنید.

    3. روغن کافی در ماهیتابه بزرگی بریزید تا کف آن را بپوشاند. روی حرارت متوسط یا بالا روغن را داغ کنید. بادنجان را داخل آن سرخ کنید و اگر لازم شد روغن بیشتری اضافه کنید. بعد از سرخ شدن، روغن اضافی بادنجان ها را بگیرید.

    4. با قاشق نیم فنجان از مخلوط گوجه را ته یک ظرف فر با گنجایش 10 فنجان بریزید. یک سوم برش های بادنجان را روی مخلوط گوجه بچینید. یک سوم پنیر رنده شده را رویش بپاشید. به همین ترتیب لایه های بعدی را بچینید و با پنیر تکمیل کنید. به آن ادویه بزنید و 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا پنیر آب شود و طلایی شود. سپس با برگ های ریحان آن را تزئین نموده و سرو کنید.

  3. #3

    پيش فرض

    خوراک کدو و دال عدس برای فصل سرما







    مواد لازم

    برای پنج نفر:

    کدو 5 عدد متوسط
    سیب زمینی 1عدد متوسط
    دال عدس 1و نیم پیمانه
    خرده برنج نصف پیمانه
    گوجه فرنگی 6عدد
    روغن زیتون به مقدار لازم
    نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم



    طرز تهیه:
    سیب زمینی و کدوها را نگینی ریزخورد کنید و به همراه دال عدس و گوجه فرنگی و خرده برنجها با آب لازم مخلوط کرده، نمک، فلفل، زردچوبه اضافه کنید و روی شعله ی گازبا حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آیند بعد حرارت را کم کنید و یک ساعت زمان داده تا پخته و آماده شود سپس با روغن زیتون و لیمو ترش تازه میل کنید.

  4. #4

    پيش فرض

    خوراک لوبیا عروس









    مواد لازم

    برای پنج نفر:


    لوبیا عروس 2 پیمانه
    سیب زمینی 1عدد متوسط
    فلفل دلمه ای نصف عدد
    قارچ 6عدد متوسط
    هویج 2عدد متوسط
    گوجه فرنگی 6عدد متوسط
    روغن زیتون به میزان لازم
    نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری به میزان لازم




    طرز تهیه :



    را آماده کنید که بسته به سلیقه تان هم می توانید حلقه حلقه و هم نگینی خورد کنید، لوبیا عروس را 15 دقیقه جداگانه بپزید و سپس مواد آماده شده را به آن اضافه کرده، نمک، فلفل و ادویه ی لازم را نیز اضافه کنید و 45 دقیقه زمان دهید تا با هم بپزند، سپس با روغن زیتون میل کنید.

  5. #5

    پيش فرض

    خوراک بلغور و عدس


    ابتدا عدس را به همراه آب و برگ بو در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بالا به جوش آورید. در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید...




    ●مواد لازم


    برای هشت نفر
    ▪ پنج و یک چهارم فنجان آب
    ▪ سه چهارم فنجان عدس
    ▪ دو عدد برگ بو
    ▪ دو و یک چهارم فنجان بلغور
    ▪ یک و یک چهارم فنجان نمک
    ▪ یک قاشق چایخوری دارچین
    ▪ نصف قاشق چایخوری جوز هندی
    ▪ ربع قاشق چایخوری پودر هل
    ▪ سه چهارم فنجان بادام (بوداده)
    ▪ یک سوم فنجان پیاز (سرخ شده)



    ● طرز تهیه
    ابتدا عدس را به همراه آب و برگ بو در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بالا به جوش آورید. در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید تا عدس ها پخته شوند. سپس بلغور، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب آن کاملاً بخار شود. (حدود ۱۰ دقیقه) در صورت تمایل فلفل را به غذا اضافه کرده و به همراه بادام و پیاز سرخ شده میل کنید.

  6. #6

    پيش فرض

    طرز تهیه کدو بره مازندرانی



    کدوبره یک غذای مازندرانی و همه‌پسند است که سریع هم آماده می‌شود. اگر پیرو رژیم گیاه‌خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.








    مواد لازم


    برای 2 نفر:
    سیب زمینی متوسط 2 عدد کدوی سبز متوسط 5 عدد
    گوجه فرنگی متوسط 5 عدد
    پیاز بزرگ 1 عدد
    تخم مرغ 2 تا 3 عدد
    نمک، فلفل، زردچوبه به میزان کافی



    طرز تهیه:
    ابتدا پیاز را خرد کنید و به مدت دو دقیقه در تابه تفت دهید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید و سیب‌زمینی را که نگینی خرد کرده‌اید داخل آن بریزید و بگذارید مواد کمی تفت بخورند.
    شعله را که تا این لحظه نسبتاً‌ زیاد بوده است،‌ تا حد متوسط پایین بکشید و در ماهیتابه را ببندید و بگذارید مواد 5 تا 7 دقیقه روی حرارت پخته شوند.
    کدوی حلقه حلقه شده را به مواد اضافه کنید و آن را نیز تا چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی برگشت و سرخ شد، گوجه‌ فرنگی های خرد شده و تخم مرغ ها را روی آن بریزید و باز هم شعله را کمتر کنید تا مواد با در بسته 10 دقیقه بپزند.
    در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید. روی این غذا می توانید مقدار کمی پنیر پروسس یا پارمزان هم رنده کنید، که آن را خوشمزه‌تر کند. با ماست خامه‌ای هم می‌توان روی آن را تزیین کرد.

  7. #7

    پيش فرض

    برانی اسفناج



    اسفناج در فصل زمستان می روید و سرشار از آهن است. اسفناج را ابتدا پاک کرده و می شوییم. لازم به ذکر است که اسفناج باید با دقت زیادی شسته شود، چون این گیاه در گل رشد می کند.




    آن را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم. کمی نمک به آن افزوده، سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند).

    پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم. می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.

  8. #8

    پيش فرض

    طرز تهیه بادنجان کباب


    مغزگردو و سبزى و سیر را مىسائیم, پیاز را رنده مىکنیم و نمک و فلفل و دارچین زده و رب انار را اضافه کرده همه را با هم مخلوط مىکنیم...








    مواد لازم



    بادنجان قلمى غیرتخمى 8 عدد مغزگردو نیم کیلو
    سبزى: گشنیز, جعفرى, نعناع, ریحان _ مجموعا 200 تا 250 گرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    سیر 3 حبه
    رب انار ترش یک ونیم قاشق غذاخورى

    نمک و فلفل و دارچین به اندازه کافى
    طرز تهیه:
    مغزگردو و سبزى و سیر را مىسائیم, پیاز را رنده مىکنیم و نمک و فلفل و دارچین زده و رب انار را اضافه کرده همه را با هم مخلوط مىکنیم. بادنجانها را شسته و پوست گرفته و به آنها سه چاک از پهلو مىدهیم, به نحوى که سر و دم ?بادنجان پاره نشده و ازهم باز نشود. درون بادنجان را با مایه اى که درست کردیم پر مىکنیم. به انداز کافى داخل تابه اى روغن ریخته و بادنجان ها را در آن مىچینیم. در تابه را نیم باز گذاشته و مىگذاریم با حرارت ملایم بادنجان سرخ (و پخته) شود. گاها بادنجان را برمىگردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود, بعد ازاینکه کاملا سرخ و به رنگ طلایى کمىتیره رنگ درآمد, براى صرف آماده مىباشد. درصورتیکه ازمایع خورش چیزى باقى مانده باشد مى توان ?سه تا چهار گوجه فرنگى را شسته و با ایجاد دو چاک بزرگ( به نحوى که ته گوجه فرنگى از هم جدا نشود) درون گوجه فرنگى را با مایع پر کرده و لبه چاکها را با دست به هم نزدیک کرده و آنها را در تابه دیگرى با روغن سرخ مىکنیم. تا زمانى که آب گوجه فرنگى گرفته نشده, دو سه بار لبه چاکها را با دست به هم نزدیک مىکنیم تا از هم باز نشده و مایع بیرون نریزد. بادنجانها را در دیس چیده و گوجه فرنگیها را دور آن مىچینیم

  9. #9

    پيش فرض

    خوراک سیب زمینی با اسفناج


    ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم و اسفناج را که قبلا آب پز کرده و از آبکش رد می‌کنیم و بعد به پیاز اضافه می‌کنیم. کالباس های خرد شده را اضافه می‌نمائیم ...




    ●مواد لازم


    سیب زمینی = ۵ عدد متوسط
    اسفناج نیم کیلو
    کالباس خرد شده = یک فنجان
    پنیر پیتزا = یک فنجان
    پیاز = ۱ عدد متوسط
    نمک و فلفل به میزان لازم



    ● دستور تهیه :
    ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم و اسفناج را که قبلا آب پز کرده و از آبکش رد می‌کنیم و بعد به پیاز اضافه می‌کنیم. کالباس های خرد شده را اضافه می‌نمائیم . سیب زمینی‌ها را آب پز کرده و بعد له می‌کنیم نصفی از سیب زمینی‌ها را ته ظرف پیرکسی که کمی روغن زدیم پهن می‌کنیم مواد آماده شده اسفناج و کالباس را روی سیب زمینی پهن می‌کنیم و بعد بقیه سیب زمینی را روی آنها می‌ریزیم و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را می‌ریزیم و داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم که پنیر آب شود و طلایی رنگ گردد.

  10. #10

    پيش فرض

    برش لوبیا


    لوبیا سفید را شسته و در قابلمه ای ریخته و صبر کنید تا به جوش آید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا لوبیا کاملاً پخته شود....




    ●مواد لازم


    برای شش نفر
    ▪ دو سوم فنجان لوبیا سفید
    ▪ پنج عدد گوجه فرنگی
    ▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ یک قاشق رب گوجه
    ▪ یک حبه سیر له شده
    ▪ دو قاشق مرباخوری رزماری تازه خرد شده
    ▪ ۱۲ عدد نان تست
    ▪ چند عدد برگ ریحان




    ● طرز تهیه
    لوبیا سفید را شسته و در قابلمه ای ریخته و صبر کنید تا به جوش آید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا لوبیا کاملاً پخته شود. سپس آن را در سبد ریخته و صبر کنید تا آب آن خارج شود.گوجه فرنگی ها را در آب جوش برای ۳۰ ثانیه قرار داده سپس پوست آن را جدا کرده و آن را خرد کنید.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن را در آن بریزید سپس رب گوجه و آب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و برای دو دقیقه تفت دهید. سپس لوبیاهای پخته شده را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا جا بیفتد.سپس آن را روی نان تست ریخته و با برگ ریحان تزئین کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •