تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سوال درمورد UPS

اگه نباشه جاش خالی می مونه SH@HIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض سوال درمورد UPS

سلام دوستان
    من چندوقته که یه UPS گرفتم برای سیستمم که فقط کیس ، مانیتور ، مودم بهش وصل هست، اینرو از شرکت فاراتل هم که خیلی تو این زمینه ها معروفه گرفتم اما نمیدونم چرا بعد از چندماه استفاده تایم بکاپ باتریش افت میکنه
    طوری که یه بار به زیر 1 دقیقه رسیده بود مجبور شدم بدم گارانتی.(اوایل 20 دقیقه بکاپ داره اما بعدش افت میکنه!!)

با نرم افزاری هم که داره دستگاه رو مانیتور میکنم load دستگاه شاید به 40 هم نرسه!
    میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام بدم که این اتفاقات نیفته یا اینکه مشکل از دستگاه هست؟؟

و در آخرم اینکه کسی راجع به این Calibration Battery اطلاعاتی داره که چی هست؟؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

احتمال زياد از باتري بايد باشه يا سيستم شارژ باتري

ممكن هم هست شما جريان كشي بيشتر از حد متعارف ميكشيد، ي جريان سنج بزاريد رو مصرف خروجي رو بسنجيد

باتري ، سيستم شارژر باتري تو حالت هاي مختلف شارژ - نگهداري و قسمت ها ديگه بايد تست بشه، معمولا از خود باتري هست چون گران هست جنس خوبي نميزارن متاسفانه اين روزا...بهرحال بهترين راه همون فرستادن گارانتي و خدمات از توليد كننده هست اگر خوش شانس باشيد البته!

3. 2 کاربر از mad86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SH@HIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

نه دوست عزیز همونطور که گفتم من این دستگاه رو دائم مانیتور میکنم جریان مصرفی اصلا بیشتر از حد دستگاه نیست خیلی هم کمتره!!!!!
    آخه قبل از این یکی دیگه داشتم که خیلی ضعیفتر بود اما باتریش 3 برابر این عمر کرد !
    از این حرصم میگیره که کلی پول دادم برا این که مثلا یه شرکت معروفه اما اینجوری درومده !

5. این کاربر از SH@HIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •