تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: راهنمایی در مورد گرفتن وکیل و مشکل زمین ارثی

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض راهنمایی در مورد گرفتن وکیل و مشکل زمین ارثی

سلام.
    یه زمین حدودا 6 سال قبل توسط عموم بین برادر و خواهرانش تقسیم شد و در ضمن بخشی از زمین هم قبل فوت عموم توسط 2 نفر دیگه خریداری شده بود.از همون روزای اول یه سری شیاد مدعی شدند که زمین مال اونها ست و با نفوذی که داشتند موفق شدند بخش کوچکی از زمین رو تصاحب کنن و حالا بعد 6 سال ادعای کل زمین رو کردن و با این که ما سند 6 دانگ داریم ولی اونها از ما شکایت هم کردن.
    الان من مشکل مالی دارم جایی هست بشه وکیل یا مشاوره رایگان گرفت؟من الان خودم به شخصه می خوام اقدام کنم چون بقیه وراث حاضر نیستن همکاری کنن ولی فعلا پول ندارم.
    کسی وکیل واقعا خبره تو این کار می شناسه؟(اگر وکیل خبره تو این کار باشه بالاخره بقیه هم راضی میشن پول بدن.)

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بچه ها ببخشید که میگم ولی دادگاه بعدی خیلی نزدیکه(نزدیک 1 ماه) خواهشا زودتر کمکم کنید.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

توی همه دادگاه ها یه مشاور داره که به صورت رایگان مشاوره میده توی روزنامه هم بعضی جاها هستند که مشاوره تلفنی رایگان یا مثلا جلسه اول رو مشاوره رایگان میدهند به صورت خیلی کلی نه جزئی

از وبلاگهای تخصصی و مشاوره افرادی که کارشون وکالت هستش و یا مشاوره دادن به صورت اینترنتی میتونید کمک بگیرید ولی چقدر طول بکشه تا جواب بدهند نمیدونم .

4. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

توی همه دادگاه ها یه مشاور داره که به صورت رایگان مشاوره میده توی روزنامه هم بعضی جاها هستند که مشاوره تلفنی رایگان یا مثلا جلسه اول رو مشاوره رایگان میدهند به صورت خیلی کلی نه جزئی

از وبلاگهای تخصصی و مشاوره افرادی که کارشون وکالت هستش و یا مشاوره دادن به صورت اینترنتی میتونید کمک بگیرید ولی چقدر طول بکشه تا جواب بدهند نمیدونم .
    سایت خاصی مدنظر دارید؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

به نظر من بهتره یه وکیل بگیری هزینه اش رو هم بلاخره یجوری پرداخت میکنی بجاش خیالت راحته که زمین دست خودت میمونه
    با صرفا مشاوره نمیتونی بگی دیگه زمین رو از چنگت در نمیارن

7. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به نظر من بهتره یه وکیل بگیری هزینه اش رو هم بلاخره یجوری پرداخت میکنی بجاش خیالت راحته که زمین دست خودت میمونه
    با صرفا مشاوره نمیتونی بگی دیگه زمین رو از چنگت در نمیارن
    بله.حق با شماست.ولی من تا حالا موردی برام پیش نیومده بوده که به وکیل نیاز پیدا کنم برای همین هیچ کسی رو نمی شناسم.در ضمن به 3 نفر وکیل هم مراجعه کردم قیمتشون زمین تا آسمون فرق داشته.برای همین این تاپیک رو راه انداختم که اگر کسی وکیل خوبی می شناسه شمارشو و یا آدرسشو برام پ خ کنه.

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

بهترین مشاوره تو سایتهایی مثل راسخون (ثبت نام نمی خواد جواب به میلت می یاد)و تبیان (ثبت نام می خواد ) هست که تو قسمت مشاوره > حقوق می تونید سوال کنید و بهتون وکیلاشون جواب می دن...

10. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    ضمن تایید پست قبلی یه سری نکته ی دیگه هم هست که باید بگم :

بعضی ها دادگاه رو مثل بورس میبینن واسه خودشون ، سرمایه گذاری میکنن و سود میسازن . اگه سند شش دانگ دارید و طرف مقابل داره مقاومت میکنه ، یا یه دعوای

دومی میخواد راه بندازه (ضد و خورد) که از طریق اون به هدفش برسه یا از طریق یه وکیل قوی میخواد وارد بشه ، باید این رو هم بگم که بعضی وکیل ها درصدی حقوق

میگیرن ، یعنی ممکنه اصلا اونا برای دادگاه هیچ پولی ندن ، فقط قول یه درصدی از زمین رو به وکیلشون بدن اگه وکیل بگیرن . اگه درگیری هم پیش اومد خیلی مواظب باش که آتو ندی ، سریع هم خودت به پلیس زنگ بزن

در ضمن دادگاه شما فقط همین یکی نیست ، اگه مشکلی هم پیش اومد درخواست تجدید نظر میتونی بدی ، چون اینجور که من فهمیدم قیمت زمین بالاست پس نمیتونن

درخواست تجدید نظر رو قبل نکنن.

وکیل و مشاوره رایگان هم اگه باشه توی خود دادگستری هست ، شما یه سر بزن اونجا ، اولا اگه پول هم بگیرن زیاد نمیگیرن واسه مشاوره ، واسه قبول وکالت و حضور در

دادگاه زیاد میگیرن، دوما از نت نمیشه مشاوره درست حسابی گیر آورد البته تبیان خیلی خوب عمل میکنه اما مراجعه حضوری و توضیح دقیق شرایط و سوال و جواب خیلی

بهتره.

امیدوارم به حقتون برسید

موفق باشید
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 25-04-2013 at 23:26.

12. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

مطمعن نیستم ولی اونجوری که من شنیدم دولت در دادگاهها وکلایی رو در اختیار داره برای افرادی که نمیتونن وکیل بگیرن
    بدینگونه که کسی که نمیتونه وکیل بگیره درخواست وکیل مجانی از دادگاه میکنه
    در صورتی که پیروز دادگاه شد از دادن حق وکالت معاف میشه
    در صورتی که شکست خورد حق وکالت میده...
    مدنظرتون باشه

وکیل هم وکیل رسمی دادگستری و بیطرف از طرف دادگاه تعیین میشه که معتمد دادگاهه

14. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ضمن تشکر فراوان از همه دوستای گلم.

باید بگم که بله درست گفتید اون شیادان وکیلشون یه فرد به اصطلاح معتبر و پر نفوذ تو اون منطقه هست متاسفانه و با قاضی دستشون تو یه کاسه هست.

نکته بعدی این هست که چون این وکیل با نفوذ هست با این که حتی فکر کنم 2 یا 3 بار هم قاضی دادگاه عوض شده بازم موفق شده با جعل و خیلی کلک های دیگه تجدید نظر های ما رو یا کلا رد کنه یا در دادگاه تجدید نظر اسناد جدید و جعلی با امضا رو کنه.

الان بهترین کاری که میشه کرد اینه که یه جوری بشه دادگاه رو عوض کرد چون همون طوری که گفتم این وکیل خیلی تو اون منطقه نفوذ داره ولی اگه مثلا یه دادگاه دیگه مثل دادگاه های انقلاب یا نظیر اون بشه برد پرونده رو خیلی کار ها راحت تر میشه.کسی تجربه ای در زمینه انتقال دادگاه داره؟
    Last edited by rafaelmehraban; 26-04-2013 at 20:56.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •