سلام
من چند تا آکون درست کردم که خیلی با کیفیت است ولی بعد از این که به پوشه ها نسبت می دهم کیفیت آنها بسیار پایین می آید .چرا؟
مرسی
سلام
من چند تا آکون درست کردم که خیلی با کیفیت است ولی بعد از این که به پوشه ها نسبت می دهم کیفیت آنها بسیار پایین می آید .چرا؟
مرسی
سلام شايد بدين طريق مشكلتان حل گردد برو به displayسربرگ ستينگ و قسمت كالر را تنظيم كن البته tuneupرا بگير ي و نصب كني با آن هم مي تواني كيفيت آيكن ها را بالا ببري
سلام به شما دوست محترم .نوشته شده توسط soltanmahdi
آیکون هایی که در ابعاد 16 × 16 ساخته میشن ، در حالت List و Details به خوبی نمایش داده میشن ، اما اگر View را روی غیر از این دو تا تنظیم کنید کیفیت آیکون پایین میاد ...
آیکون هایی که در حالت 32 × 32 ساخته میشن فقط در حالت Icon به خوبی نمایش داده میشن ، اما در حالت های Tiles و Thumbnails کیفیتشون پایین میاد و مات میشن !
آیکون هایی که در ابعاد 48 × 48 ساخته میشن در حالت ها Thumbnails و Tiles به خوبی نمایش داده میشن اما ممکنه در حالت Icon و List و ... خیلی جالب نمایش داده نشن !
بنابراین من به شما توصیه می کنم که آیکون ها رو به صورت Group درست کنید .
یعنی آیکون های چند حالته ...
به شکل زیر دقت کنید :
![]()
با این کار اگر View ، روی هر گزینه ای تنظیم باشه ، آیکون به خوبی و با کیفیت عالی نمایش داده میشه ، چون برای هر حالتی آیکونی در نظر گرفته شده !
موفق باشید .
اولا از راهنمايي هاي شما ممنونم ولي مي خواستم بدونم كه چرا شكل خود آيكون در هر حالي با كيفيت است ولي بعد از انتساب به هم مي ريزه . حالا مي خواهد توي هر حالت از view باشه
مرسي
میشه یه نمونه از اون آیکون ها رو ببینم .نوشته شده توسط soltanmahdi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MB_Danger; 16-08-2006 at 09:21.
اولا به خاطر پيگير بودنت ممنونم . ولي سايتي را كه براي آپلود گذاشتي من عضوم ولي نميدونم چرا Account ام غير فعال شده وداخل نمي شه با اين كه حدود 100 مگابايت فايل آپلود كردم.
ولي حتما يك جايي را براي آپلود پيدا مي كنم . يك سوال هم اين كه سايز 96 × 96 براي چيه ؟
باز هم تشكر
سلام به احتمال زياد رزوليشن و ابعاد آيكوني كه سيو و ذخيره مي كني خيلي كم و پايينه !
هدف من کمک کردنه اونایی که منو می شناسند می دونند ولی مافیا بدجوری دلمو شکست و نا امیدم کرد
================================================== =========
سلام
اجازه هست منم یه راهنمایی بکنم؟
دوستان اشاره هایی کردند ولی این یکی بهتره چون از طریق رجیستری حل می شه . خوب گوش کن:
اگر علاقمند هستید که آیکون های ویدوز را با کیفیت بالا تر و جزئیات بیشتری ملاحظه نمایید از این روش استفاده کنید دز نتیجه ویندوز آیکونها را با تمامکیفیت خود نشان می دهد:
از منوی استارت گزینه ی RUN را انتخاب کن و بنویس regedit
کلید زیر را بیابید:
HKEY_CURRENT_USER\CONTROL Panel\Desktop\WindowsMetrics
سپس روی صفحه ی سمت راست راست کلیک کرده و متغیری از نوع ُSTRING با نام SHELL ICON BPP بسازید(در صورتی که وجود نداشت ) و مقدار آن را برابر توان کارت گرافیکی خود قرار دهید طبق مقدار های زیر:
COLOR BIT 256 = 256
COROR BIT 16 = 16
COLOR BIT 24 = 24
COLOR BIT 32 = 32
برای مشاهده مخصوص تغییرات ابتدا مقدار آن را 256 قرار داده و سیستم را RESTART کنید و دوبارهمقدار آنرا این بار به 32 تغییر دهیدوسیستم را RESTART کنید تا تفاوت را احساس کنید
موفق باشی دوست من
همشهري عزيز سلام.![]()
![]()
![]()
از راهنمايي دقيقت ممنون.ولي بايد بگم كه در كامپيوترم تغييري ايجاد نشد (در هيچ كدام از حالت ها) و به همان حالت قبلي باقي ماند. در ضمن اين كه من دارم يك سي دي كاتالوگ درست مي كنم و قرار اين سيدي به دست افرادي بره كه نمي شناسمشون و از كارت گرافيك اون ها هم خبر ندارم. اينجا بايد چيكار كنم؟
باز هم از راهنماييت ممنونم
به میثم درخواست دادم اخراجم کنه و این روز رو نبینمنوشته شده توسط soltanmahdi
=================================
سلام
شما هم مشهدی هستید؟
بله همونطور که اشاره کردم یا شاید یادم رفته تغییر کمه و برای کارتون راهنمایی استاد ارجمند MB_Danger اگه درست تایپ کرده باشم درست نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه مشکلی بود در خدمتم
Last edited by chovalier; 18-08-2006 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)