تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: كمك براي جمع كردن case با يك ميليون

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض كمك براي جمع كردن case با يك ميليون

سلام دوستان.
    راستش مي خوام يك كيس تا 1 ميليون تومان جمع كنم نظرتون رو مي خواستم بدونم (اگه ممكن بود مدل كامل قطعه و قيمت تقريبي و در صورت امكان عكسي يا لينكي ازش رو بزاريد ) :

1- CPU رو كه چون به اينتل علاقه خاصي دارم D940 انتخاب كردم. ( INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.2 GHz )
    2- مادربرد رو مي خوام گيگابايت بردارم ولي موندم چه مدلي بردارم ؟؟؟ ( ساتا 2 و PCI express باشه و همخواني خوبي با cpu انتخابيم داشته باشه . حول و حوش 140-150 تومان ) ( حالا مارك ديگه بهتر از اين هست؟؟؟ )
    3- رم 1 گيگ خودم KINGMAX-DDRII مدنظرم هست حالا اگه چيز بهتري هست بگين . ( نمي دونم Dual Channel بگيرم يا نه )
    4- كارت گرافيك رو تا 230 تومان مي تونم هزينه كنم فكر كنم بهترين گزينه X800XL 256 MB 256 bit هست ( GV-RX80L256V با سيستم خنك كنندگي silent - pipe ) ( بهتر سراغ دارين ؟؟ )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5- هارد رو كه 250 sata2 مي خوام ( MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 16mb buffer - 3.0GB/s )
    6- براي DVD Writer تعريف NEC با گارانتي سازگار ارقام رو شنيدم ( مدل خاصي مد نظرم نيست )
    7- پاور رو اول GREEN - GP580B كه جزو سري EPS هست در نظر داشتم ولي شنيدم خازن هاي پاور گرين زود خراب ميشه (نمي دونم اين سري هم اينطوري هست يا نه) و از طرفي تعريف Thermaltake رو هم شنيدم ولي فكر كنم گرونتر باشه . من به 580 وات واقعي نياز دارم. ( با قيمتي حدود 80-90 تومان و مي خوام صداش كم باشه)
    8- كيس رو هم فعلا مدل خاصي مد نظرم نيست ولي بايد كيس اي باشه كه گردش هوا توش خوب باشه آخه با اين قطعات يكم گرما بالا هست و قيافه خوبي هم داشته باشه. ( قيمتش حدود 50-60 تومان باشه )
    كيبورد رو هم خودتون بگين حدود 20 تومان ( موس و اسپيكر و مانيتور هم نمي خوام )

راستي اين سيستم را براي همه نوع منظوري مي خوام چه بازي و چه برنامه نويسي و ...

در آخر هم از اين كه لطف كردين و اين مطالب رو خوندين ممنونم.
    Last edited by R£ɀД; 13-08-2006 at 18:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رضا جان AMD بگیر پشیمون نمیشی...main هم ASUS بردار(یاMSI)

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط lord-kianoosh
    رضا جان AMD بگیر پشیمون نمیشی...main هم ASUS بردار(یاMSI)
    كيانوش جان اول از همه ازت ممنونم كه نوشته هاي من را خوندي .
    من مقايسه ها و بنچ مارك هاي زيادي را در مورد CPU ديدم و خيلي خيلي زياد سر اين موضوع دقت كردم و اين را هم مي دانم كه AMD سرعت بيشتري داره و كمتر از اينتل داغ ميشه ولي همچنان همونطور كه گفتم من CPU اينتل مدل D940 را انتخاب كردم. توي اين ليست كه دادم CPU و حجم هارد را تغيير نخواهم داد ( شايد يك نوع تعصب بيجا و شايد حساسيت و ... روي CPU اينتل دارم) ولي راجع به بقيه موارد براي انتخاب به كمك دوستان نياز دارم.
    راجع به main هم مدل ASUS - P5WD2-E Premium رو ديدم و ازش خوشم اومده ولي يكم قيمتش بالاست البته ممكنه اين هم گزينه انتخابيم باشه.
    منتظر نظر دوستان هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تعصب بیجا فایده ای نداره من خودمم تا 3 روز پیش intel داشتم ولی حالا AMD دارم و واقعا تفاوت رو احساس می کنم...در ضمن شما به مارک کار داری یا کارایی؟!؟از هر لحاظ که حساب کنی AMD برتری محسوسی داره....در ضمن بهتره بری و تاپیک هایی که در مورد مقایسه دو سی پی یو intel و AMD هست رو بخونی..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تعصب بیجا فایده ای نداره من خودمم تا 3 روز پیش intel داشتم ولی حالا AMD دارم و واقعا تفاوت رو احساس می کنم...در ضمن شما به مارک کار داری یا کارایی؟!؟از هر لحاظ که حساب کنی AMD برتری محسوسی داره....در ضمن بهتره بری و تاپیک هایی که در مورد مقایسه دو سی پی یو intel و AMD هست رو بخونی..
    امیدوارم اشتباه نکنی...

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزيزم رضا جان من به شما توصيه اي ام تو را مي كنم يا مادربوردي كه كر ديو ساپورت باشه بيا اين يه سيستم خوب :
    cpu 4600x2 am2:350t
    GIGABYTE - M51GM-S2G (AM2 main :100t
    main giga m2590sli
    graphic 2*256 7600gt:2*230t
    عزيزم مين دومي را مدلش دقيقا يادم نيست...
    قربانت شهريار

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

كيانوش جان من اون تاپيك مقايسه و خيلي تاپيك هاي ديگر و كلي بنچ مارك ديدم و اين تصميم رو گرفتم. فعلا همونطور كه گفتم cpu D940 (شايد هم D950) را مدنظر دارم من اين موضوع را اينجا مطرح كردم تا بهترين كارت گرافيك و مادربرد و رم و دي وي دي رايتر و پاور را كه مي تونم با اين قيمت بگيرم را پيشنهاد بديد و راجع به CPU تصميم نهاييم را گرفتم ( الان ميگين چقدر يك دنده و لجبازه كه خداييش حق دارين).

شهريار جان از نظر شما هم ممنون. اتفاقا يك نيم نگاهي هم به كر ديو دارم( كاش الان توي ايران موجود بود شايد در آينده با كر ديو عوض كنم ).
    ممنون ميشم كه به جز CPU راجع به بقيه قطعات پيشنهاد بديد.

باز هم از هر دو دوست عزيزم كه لطف كردن به اين تاپيك سر زدن ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب صبح وقت نداشتم الان ميگم كلا نميرسم خيلي ...
    ر

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب صبح وقت نداشتم الان ميگم كلا نميرسم خيلي ...
    رضا جان عزيزم شما با يك ميليون اين كارو بكن شما هم كه تهراني :
    گرافيك را تا 230 تومن 7600 جي تي بردار قوي هست و بگذار روشنت كنم ايكس 800 از 6800 ضعيف تره و 6800 از 7600 جي تي ... ايسوس بردار كه 227 تومن هست و يا ام اس آي كه 218 تومنه ولي بد گير مياد و اگه هم بيشتر مي توني پول بدي ايكس اف ايكس ....
    دي وي دي رايتر را هم والا دليلي كه من ان اي سي را مي گم اين بود كه قابليت آپگريد سرعت داره و گرنه به نظر من ايسوس حرف اول و آخر را مي زنه....
    درايو هاي نوري همه ايسوس ...بعدش هم نك...
    عزيزم پاور هم ارزش نداره به نظر من شما يه گيرين يا يه پرشه بنداز با يه كيس ميشه 40 تومن پاورش هم 450 هست و بس بست هم هست ... البته پرشه هست كه خيلي عاليه...
    رم را ولي اشتباه مي كني كينگ مكس خوب نيست و استاندارد نيست و به نظر من كينگ استون اصل وليد بردار با گارانتي سرير 2 تا 512 بردار و دوال چنل ... كه دونه اي 47 تومنه...
    ادامش در پست بعد...
    قربانت شهريار

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •