سلام دوستان.
راستش مي خوام يك كيس تا 1 ميليون تومان جمع كنم نظرتون رو مي خواستم بدونم (اگه ممكن بود مدل كامل قطعه و قيمت تقريبي و در صورت امكان عكسي يا لينكي ازش رو بزاريد ) :
1- CPU رو كه چون به اينتل علاقه خاصي دارم D940 انتخاب كردم. ( INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.2 GHz )
2- مادربرد رو مي خوام گيگابايت بردارم ولي موندم چه مدلي بردارم ؟؟؟ ( ساتا 2 و PCI express باشه و همخواني خوبي با cpu انتخابيم داشته باشه . حول و حوش 140-150 تومان ) ( حالا مارك ديگه بهتر از اين هست؟؟؟ )
3- رم 1 گيگ خودم KINGMAX-DDRII مدنظرم هست حالا اگه چيز بهتري هست بگين . ( نمي دونم Dual Channel بگيرم يا نه )
4- كارت گرافيك رو تا 230 تومان مي تونم هزينه كنم فكر كنم بهترين گزينه X800XL 256 MB 256 bit هست ( GV-RX80L256V با سيستم خنك كنندگي silent - pipe ) ( بهتر سراغ دارين ؟؟ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- هارد رو كه 250 sata2 مي خوام ( MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 16mb buffer - 3.0GB/s )
6- براي DVD Writer تعريف NEC با گارانتي سازگار ارقام رو شنيدم ( مدل خاصي مد نظرم نيست )
7- پاور رو اول GREEN - GP580B كه جزو سري EPS هست در نظر داشتم ولي شنيدم خازن هاي پاور گرين زود خراب ميشه (نمي دونم اين سري هم اينطوري هست يا نه) و از طرفي تعريف Thermaltake رو هم شنيدم ولي فكر كنم گرونتر باشه . من به 580 وات واقعي نياز دارم. ( با قيمتي حدود 80-90 تومان و مي خوام صداش كم باشه)
8- كيس رو هم فعلا مدل خاصي مد نظرم نيست ولي بايد كيس اي باشه كه گردش هوا توش خوب باشه آخه با اين قطعات يكم گرما بالا هست و قيافه خوبي هم داشته باشه. ( قيمتش حدود 50-60 تومان باشه )
كيبورد رو هم خودتون بگين حدود 20 تومان ( موس و اسپيكر و مانيتور هم نمي خوام )
راستي اين سيستم را براي همه نوع منظوري مي خوام چه بازي و چه برنامه نويسي و ...
در آخر هم از اين كه لطف كردين و اين مطالب رو خوندين ممنونم.