تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 102

نام تاپيک: سریال مادرانه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سریال مادرانه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مجموعه تلویزیونی«مادرانه»۱۵ فروردین امسال در هتل بزرگ تهران به کارگردانی جواد افشار و تهیه کنندگی محمد رضا شفیعی کلید خورد.
    این سریال در سی قسمت ۳۵ دقیقه ای برای گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه سوم سیما تولید می شود.
    بازیگران سریال مادرانه: مهدی سلطانی، لعیا زنگنه، شقایق فراهانی، مهرداد ضیایی، عباس غزالی، هستی مهدوی فر و… ازجمله بازیگران این سریال هستند و انتخاب دیگر بازیگران ادامه دارد. فیلمنامه این سریال توسط سعید نعمت ا… نوشته شده و مضمونی اجتماعی دارد…

خلاصه داستان سریال مادرانه: در خلاصه داستان این سریال آمده است: اردلان تمجید (با بازی سلطانی) ۲۰ سال پیش، پس از رها کردن نامزد سابقش مریم (فراهانی)، با زنی متمول به نام رعنا (زنگنه) ازدواج می کند. حالا این ازدواج به جدایی رسیده و زن، بچه هایش را می خواهد، ولی مرد امتناع می کند. تدوین همزمان سریال را نیز خشایار موحدیان و سودابه سعید نیا برعهده دارند. شفیعی تهیه کنند این سریال تجربه تهیه سریال مناسبتی پربیننده «جراحت» را برای شبکه سه در کارنامه دارد.

از دیگر عوامل این فیلم می توان به: مدیر تصویر برداری: خسرو دادگر مرام/ مدیر صدابرداری: هادی افشار/ طراح صحنه و لباس: شیرین بوریایی/ طراح چهره پردازی: مهدی شیرازی/ مدیر تولید: فرشید رئوفی/ دستیار تهیه کننده: سعید پروینی/ دستیار اول کارگردان: داوود باقری/ مدیر برنامه ریزی: حبیب قلی زاده/ مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری وصف صبا. تصاویرسریال مادرانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تصاویر سریال مادرانه
    تصاویر سریال مادرانه
    تصاویر سریال مادرانه
    تصاویر سریال مادرانه
    تصاویر سریال مادرانه
    تصاویر سریال مادرانه
    تصاویر سریال مادرانه
    منبع:patugh.ir

2. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

روایت کارگردان «مادرانه» از حضور سرزده رییس‌جمهور در پشت صحنه سریالش

کارگردان سریال ماه رمضان شبکه سه درباره‌ی حضور سرزده‌ی محمود احمدی‌نژاد در پشت صحنه سریالش، گفت: از اینکه ایشان در مقام ریاست جمهوری مملکت سر صحنه یک سریال آمده‌اند باعث دلگرمی است اما چنین اقداماتی نیازی نبود؛ به جهت اینکه ریاست جمهوری خیلی مقام بالایی دارد و وظیفه‌ی ماست که برای دیدن این مقام برویم.

جواد افشار در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تاکید بر اینکه حضور رییس‌جمهور در پشت صحنه این سریال باعث دلگرمی ما بود‌، گفت: نیازی نبود رییس جمهور در مقام خود سر صحنه حضور پیدا کند به جهت اینکه وظیفه ما است که پیش او برویم و با کمال افتخار به او خسته نباشید بگوییم.

وی ادامه داد: ما شأن رییس جمهور را بسیار بالاتر می‌بینیم نه اینکه ایشان علیرغم گرفتاری‌هایش بر سر صحنه یک سریال حاضر شوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس حسن هندی

افشار گفت: این حضور نشان‌دهنده‌ی توجه به امر فرهنگی است اما این سریال دهمین سریالی است که کار می‌کنم و هیچگاه چنین حضوری را از مقامات بالای کشور ندیده بودم و نمی‌دانم انگیزه چیست.

وی در ادامه همچنین به نکته‌ها و توصیه‌هایی که رییس جمهور به وی ارائه داده بود، اشاره کرد و گفت: آقای احمدی‌نژاد خطاب به عوامل گفت، سعی کنید مردم را شاد کنید پیام‌های خوبی داشته باشید.

این کارگردان همچنین گفت: بنده نیز توضیحاتی در خصوص کمیت و کیفیت کار ارائه دادم.

افشار در پایان گفت: حضور یک مقام ارشد نشان‌دهنده این است که جایگاه فیلم و سریال سازی در کشور ما بسیار بالاست. ای کاش دیگران هم متوجه این امر بشوند اما نه فقط با حضور و بیان، بلکه باید به گرفتاری‌های هنرمندان و امر فرهنگ توجه شود. هنرمندان ما اکنون نیازمند حمایت هستند.

به گزارش ایسنا، رییس‌جمهور به طور سرزده از مراحل تهیه و ساخت سریال تلویزیونی «مادرانه» بازدید و با عوامل و بازیگران این سریال از نزدیک گفت‌وگو کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس حسن هندی

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سعید نعمت ا... به نظر من یه نویسنده افراطیه که کلا توی همه ی کارهاش افراط می کنه و یه سبک کاملا تکراری رو توی همه نوشته هاش داره توام با بدآموزی های بسیار و بی هدف ، که دوباره این تکرار و افراط نعمت ا... توی این سریال هم کاملا مشهود بود . خلاصه به نظر من اصلا مناسب نیست که سالی یکی دو تا سریال با فیلم نامه ایشون ساخته بشه ....

5. 2 کاربر از docomid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام

به نظر من یه مشکلی که اکثر سریال های ایرانی دارن(نه همشون)اینه که برای شخصیت پردازیشون فقط به نکات اخلاقی که قراره برسونن توجه میشه و به این دقت نمیشه که اون شخصیت ها باید آدم هم باشن!!

اکثر شخصیت های این سریال قوطی پیام اخلاقین - نه آدم - من که هر چی سعی می کنم نمی تونم این شخصیتارو آدم واقعی تجسم کنم همش حس می کنم اینا دارن فیلم بازی می کنن(که خوب هم بازی نمی کنن!!)

7. 2 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من که فیلمنامه های سعید نعمت الله رو دوست دارم اونم بخاطر تم تاریکی که دارند. توی اکثر کارهاش این تم رو میبینیم البته به همراه حال و هوای ماجراجویانه و غیرقابل پیش بینی.

9. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    تیتراژ این سریال با صدای احسان خواجه امیری

موسیقی ما

11. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عزیز ساعت تکرار پخش سریال((به غیر از 11شب از شبکه تماشا)) از خوده کانال3 کی هستش؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان عزیز ساعت تکرار پخش سریال((به غیر از 11شب از شبکه تماشا)) از خوده کانال3 کی هستش؟
    تو سایت شبکه 3 زده ساعت 16

14. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سریال از امشب جون گرفت
    بابای رها عشق قدیمیش رو دید

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این اردلان هم حالش خوب نیستا یه جا فرشته میشه میگه من هیچ کارگری رو اخراج نمی کنم از نون خوردن بیفته بعد امشب می گه قانون پول توی جیبمه ثبات شخصیت ندارن این کاراکترای سریالای ما

17. 2 کاربر از docomid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •