سلام.
دوستان من میخوام تاریخ شمسی رو از یه MASKTEXTBOXدر فیلدبانکم که نوع NVARCHARهستش درج کنم.مهندسین و اساتید گرامی اگر کدش رو به زبان وی بی دات نت دارین بهم بدین.ممنون میشم.![]()
سلام.
دوستان من میخوام تاریخ شمسی رو از یه MASKTEXTBOXدر فیلدبانکم که نوع NVARCHARهستش درج کنم.مهندسین و اساتید گرامی اگر کدش رو به زبان وی بی دات نت دارین بهم بدین.ممنون میشم.![]()
مهندسین و اساتید گرامی دوستان عزیز خیلی عجله دارم
بابا خواهش کردم لطف کنید راهنمایی بفرمایین![]()
از پرشین کالندر استفاده کن عزیز
با using کتابخانه Golobalization رو اضافه کن
و یه آبجکت از شی persian calendar ایجاد کن
شی رو که ساختی با توابع Get Yera و Get Mounth و Get Day OF mounth تاریخ شمسی رو ایجاد کن
وروردی همه این توابع خط بالا هم datetime.now هست!
این کد رو نوشتم اما درست کار نمیکنه میشه ببینید کجاش مشکل داره؟میشه خواهش کنم اگه کدش رو دارین بهم بدین.ممنون میشم Imports System.Globalization Dim percal As PersianCalendar = New PersianCalendar() Dim year, month, day As Date year = percal.GetYear(Date.Now).ToString("yyyy") month = percal.GetMonth(Date.Now).ToString("DD") day = percal.GetDayOfMonth(Date.Now).ToString("MM") Dim tarikh As String = year + "/" + month + "/" + day MaskedTextBox1.Text = tarikh SqlDataAdapter1.InsertCommand.Parameters.Item(0).V alue = MaskedTextBox1.Text.ToString() If SqlConnection1.State = ConnectionState.Closed Then SqlConnection1.Open() End If SqlDataAdapter1.InsertCommand.ExecuteNonQuery() DataSet21.tbl_date.Clear() SqlDataAdapter1.Fill(DataSet21.tbl_date) SqlConnection1.Close() MaskedTextBox1.Clear()
Last edited by misagh22; 04-08-2013 at 22:13.
چرا دوستان راهنمایی نمییییییییییییییییییییییی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
1.کد رو بهتر بنویس بشه خوند
2.درست کار نمی کنه یعنی چی؟ارور میده؟مقدار اشتباه می ده؟ و ...
به هر حال برای تبدیل تاریخ از این کد استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by JhCo; 05-08-2013 at 19:53.
دوست عزیز من مشکلم اینه که اگه بخوام از طریق مسک تکست باکس خودم تاریخ رو وارد کنم و در بانکم درج کنم نمیدونم باید چکار کنم!!!ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سوالت ناواضحه صورت مساله رو درست بگو:
اگه تاریخ درج شده در باکس شمسی هست و می خوای بصورت شمسی در یک فیلد char دیتابیس درج کنی ،خب درج کن!
اگه تاریخ درج شده در باکس شمسی هست و می خوای بصورت میلادی در یک فیلد char دیتابیس درج کنی ،بعد از تبدیل خب درج کن!
اگه تاریخ درج شده در باکس شمسی هست و می خوای در یک فیلد ِDateTime دیتابیس درج کنی ،از تبدیل todatetime استفاده کن بعدش درج کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)