سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه قالب با یه نرم افزار قالب ساز طراحی کردم که در خروجی بهم یه فایل با پسوند wbs داده . خب حالا من باید اینو چطوری بذارم برای قالب سایتم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه قالب با یه نرم افزار قالب ساز طراحی کردم که در خروجی بهم یه فایل با پسوند wbs داده . خب حالا من باید اینو چطوری بذارم برای قالب سایتم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
ینی هیچکس بلد نیست ؟
سلام
ممکنه بگید با چه نرم افزاری کار کردید؟ و این که چک کنید ببینید خروجی save as دارید با نه؟
سلام ممنونم از جواب شما
WYSIWYG Web Builder 8
بله یه فایل میده با فرمت wbs
و البته تو قالبهایی که نیاز به ایمیج هست یه پوشه هم باید داشته باشم که عکسها داخلشه
همینقدر میدونم چون وارد نیستم و با اشنایی مختصر با برنامه تونستم یه قالب ساده طراحی کنم.
برنامه چون امکان خروجی گرفتن داره اون رو قبل از سیو کردن رو مرورگر دیدم و تست کردم ولی متاسفانه بعد از اتمام کار نمیدونم فایل رو باید کجای سایت بذارم تا بصورت قالب بتونم ازش استفاده کنم !
Last edited by Nike17; 22-04-2013 at 16:46.
الان سایتتون رو اینترنته؟
اگه ادرس بدید ببینم بهتر میتونم راهنمایی کنم
منم سایت ساختم ولی نمیتونم فالب براش بزارم.برای قالب سایت .ir باید از کد قالب های html استفاده کنم؟
از پرشین هویز گرفتم.
الان من میخوام این قالب رو روی سایتم بزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگر میشه راهنمایی کنید![]()
Last edited by رضا توکلی; 17-07-2013 at 12:39.
اون سه تا فایلی که داخل پوشه html هستن بریز تو فضای هاستت
من هاستم ماله ugig هستش دقیقا کجاش بریزم چون تازه سایت زدم بلد نیستم.
تو این پوشه public_html و پوشه www
اقا من خودم دامنه ir دارم اومدم براش هاست مجانی ugig گرفتم الان هم وردپرس رو انتخاب کردم اولش میرفت برای انتشار محتوا توش ولی الان نمیره نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)