تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: داشتن --- ال سی دی سامسونگ و مشکل پیدا نکردن کانل دیجیتال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض داشتن --- ال سی دی سامسونگ و مشکل پیدا نکردن کانل دیجیتال

سلام به دوستان
    تلوزیون ما مدل la40d550 سامسونگه و گیرنده دیجیتال داره.ولی وقتی در قسمت منو ،با آنتن هوایی ، کانال های دیجیتال رو سرچ میکنم هیچ کانالی پیدا نمیشه!آنتش هم سرخود هست.به آنتن بزرگ پشته بام هم وصل کردم(بدون تقویت) جواب نداد!!! در منوی مخفی هم منطقه روی dviran قرار داره.یعنی به ظاهر همه چی درسته ولی...
    ممنون میشم اساتید عزیز راهنمایی کنید.
    با تشکر

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مطمئن هستين ----t داره عزيز ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اول تشکر از پاسوخگوی شما عزیز،همین اینجا و هم در سرتاسر فروم.متاسفانه امکان فشردن دکمه تشکر برای اعضای جدید نیست(حداقل کار ممکن).
    راستشو بخواید فروشنده به این اسم به ما فروخته!در منو هم کانال یابی دیجیتال وجود داشت!درسته که در لینکی که قرار دادید موجود نیست.اما همین مدل در سایت سامسونگ استرالیا و انگلیس دیجیتاله! (البته ال سی دی رو با فریمور استرالیا آپدت کردم بازم نشد)
    اگر راهی بود که میشد تشخیص داد سخت افزار --- روش هست یا نه خیلی خوب بود.
    با تشکر

5. 2 کاربر از Lost Deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

با سلام
    یه خواهش دارم شما که این مدل رو گرفتی آیا مقایسه ای با مدل های 2010 داشتی
    ازش راضی هستی میشه از مزایا و معایبش ( چیزی که یه یوزر خانگی میتونه احساس کنه ) یه کم توضیح بدین
    ممنون

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اول تشکر از پاسوخگوی شما عزیز،همین اینجا و هم در سرتاسر فروم.متاسفانه امکان فشردن دکمه تشکر برای اعضای جدید نیست(حداقل کار ممکن).
    راستشو بخواید فروشنده به این اسم به ما فروخته!در منو هم کانال یابی دیجیتال وجود داشت!درسته که در لینکی که قرار دادید موجود نیست.اما همین مدل در سایت سامسونگ استرالیا و انگلیس دیجیتاله! (البته ال سی دی رو با فریمور استرالیا آپدت کردم بازم نشد)
    اگر راهی بود که میشد تشخیص داد سخت افزار --- روش هست یا نه خیلی خوب بود.
    با تشکر
    -خوب ريحن هاي غير اسيايي بله وجود داره اين قابليت ها ولي در ريجن اسيا ومالزيايي متاسفانه وجود نداره البته يكي از دوستان فرمودند در مورد c5000 گويا شركت فعال ميكنه (البته مطمئن نيستيم هنوز )

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام
    یه خواهش دارم شما که این مدل رو گرفتی آیا مقایسه ای با مدل های 2010 داشتی
    ازش راضی هستی میشه از مزایا و معایبش ( چیزی که یه یوزر خانگی میتونه احساس کنه ) یه کم توضیح بدین
    ممنون
    سلام عرض میکنم.بله خواهش میکنم.تلوزیون خوبه.نصبت به مدل 2010 کنتراست بیشتر شاید کمی پشتیبانی از فرمت های جدید و فناوری allshear دارد.صداش که مثل همه ال سی دی هاست.کیفیت تصویرش واقا عالیه تلوزیون رو با کابل با pc شبکه کردم به راحتی و بدون دادن ip و دردسرهای شبکه... خیلی هم راحت با مدیا پلیر فیلم و موزیک و عکس پخش کردم. زیرنویس و تلتکس هم ک فارسی کردم.کلا از همه قسمتهاش راضی بودم و انتظارات بالای من رو بر آورده کرده(فقط اگه --- داشت خیلی خوب میشد)
    چند نکته:
    1.اینقدر کیفیت تصاویر ال سی دی ها افزایش داشته که در مدل های جدید(با کنتراست بالا و فرکانس بالاتر) دیگه افزایش کیفیت را با چشم انسان نمی توان مشاهده کرد.
    2.پس پولتون رو خرج ال سی دی ها یا ال ای دی های جدید و سری های بالا و گران قیمت نکنید.
    3.تفاوت مصرف برق زیادی هم بین جدید و قدیمی ها نیست
    4.خیلی از این فناوری هایی ک اینقدر روش تبلیغات میشه یا خیلی بدرد بخور نیستند یا حداقل به این تفاوت قیمت ارزش ندارند.حالا بماند ک در ایران هم محدودیت استفاده هست(اینترنت سرعت پایین،فیلتر شده و...)

امیدوارم کافی بوده باشه
    -خوب ريحن هاي غير اسيايي بله وجود داره اين قابليت ها ولي در ريجن اسيا ومالزيايي متاسفانه وجود نداره البته يكي از دوستان فرمودند در مورد c5000 گويا شركت فعال ميكنه (البته مطمئن نيستيم هنوز )

کد:
    بله این نکته رو به فروشنده یاد آوری کردم.ولی اون مثل یک بچه بود ک چنتا ویژگی یک محصول رو حفظ کرده بود و پشت سر هم تکرار میکرد!بدون اینکه خیلی ازش بدونه یا بلد باشه کاری انجام بده....
    من هم با این سامی های همه چیزدان تماس گرفتم بدون اینکه بپرسه چه مدل یا رژیونی گفت سری 5 تیونر دیجی نداره. ما هم قبل از اینکه با دستکاری در همه جای تی وی کارو به جای باریک بکشونیم.بی خیال --- شدیم.اگر دوستان کسی تونست فعال کنه ما هم 1 سعی میکنیم
    در پایان از شما دوست عزیز تشکر میکنم.از طرف ما گنبد امام رضا رو هم بغل کن

9. 2 کاربر از Lost Deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام تلویزیون ما هم همین مدله از ما هم همین مشکل را داره اگر استادی راهنمایی کنه ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به دوستان
    تلوزیون ما مدل la40d550 سامسونگه و گیرنده دیجیتال داره.ولی وقتی در قسمت منو ،با آنتن هوایی ، کانال های دیجیتال رو سرچ میکنم هیچ کانالی پیدا نمیشه!آنتش هم سرخود هست.به آنتن بزرگ پشته بام هم وصل کردم(بدون تقویت) جواب نداد!!! در منوی مخفی هم منطقه روی dviran قرار داره.یعنی به ظاهر همه چی درسته ولی...
    ممنون میشم اساتید عزیز راهنمایی کنید.
    با تشکر
    دوست عزیز
    تلویزیون شما دیجیتال دارد
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    و هنگام جستجوی کانال هر دفعه یک کشور را انتخاب کنید تا ببینید روی کدام کشور دیجیتال تان فعال می شود. اینم آدرس سایت تان برای دانلود فریمور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه bijan666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    تلویزیون شما دیجیتال دارد
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    و هنگام جستجوی کانال هر دفعه یک کشور را انتخاب کنید تا ببینید روی کدام کشور دیجیتال تان فعال می شود. اینم آدرس سایت تان برای دانلود فریمور
    دوست عزیزتلویزیون منم همین مشگل رو داره مدل LA40D550 K7R از بانه خریدم که با برنامه مدل سامسونگ ایران 585 آپدیت کردم بازم نشد حالا این فریم ور که شما گذاشتی از احاظ مشخصات عددی با دستگاه ماها فرق داره یوقت آپدیت نکنیم کلا به .... بره

این کانال دیجیتال هم شده درسر واسه ما
    این منو CH TABLE هم تو منو TV من نیست اصلا
    آخرین برنامه ای که ریختم این بوده T-MST4DAAC ورژن T-MST4DAAC 1021.1
    و این فایلی که شما معرفی کردی مشخصاتش اینطوریه T-MST4DEUC ورژن T-MST4DEUC 1029.0
    حالا به نظر شما آپدیت کنم ؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیزتلویزیون منم همین مشگل رو داره مدل LA40D550 K7R از بانه خریدم که با برنامه مدل سامسونگ ایران 585 آپدیت کردم بازم نشد حالا این فریم ور که شما گذاشتی از احاظ مشخصات عددی با دستگاه ماها فرق داره یوقت آپدیت نکنیم کلا به .... بره

این کانال دیجیتال هم شده درسر واسه ما
    این منو CH TABLE هم تو منو TV من نیست اصلا
    آخرین برنامه ای که ریختم این بوده T-MST4DAAC ورژن T-MST4DAAC 1021.1
    و این فایلی که شما معرفی کردی مشخصاتش اینطوریه T-MST4DEUC ورژن T-MST4DEUC 1029.0
    حالا به نظر شما آپدیت کنم ؟؟؟
    دوست عزیز
    این سایت شما برای دانلود فریمورتان است

واین برای دین مشخصات تلویزیونتان

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •