متن تبریک روز پدر و مرد
اس ام اس روز پدر
اس ام اس روز پدر
بوسه میزنم بر دست های مردی کههیچ گاه دستهایم را رها نکرد!همسر عزیزم روزت مبارک
اس ام اس های روز پدربه سلامتیه پدرم که هر بار عصبانیش می کنممیگه این دفعه، آخرین باریه که میبخشمت!روزت مبارک پدر مهربانمتبریک روز پدرای پدر بوی شقایق می دهیعاشقی را یاد عاشق می دهیبا تو سبزم،گل بهارم،ای پدرهر چه دارم از تو دارم ای پدراس ام اس روز پدرزنـــــــــــــــــدگی بار گرانی ستکه بر پشت پریشانی توست؛کار آسانی نیستنان درآوردن و غم خوردن و عاشق بودن؛پـــــــــــــــــدرمکمرم از غم سنگین نگاهت خَم باداس ام اس روز پدربعضیها سعادت گفتن کلماتی را دارند کهبرخی حسرت گفتنش را دارند؛مثل سلام بابا ، خسته نباشی …اس ام اس روز پدر فوت شده
چقدر تلخهیه سنگه سرد رو جای دستای گرم بابات ببوسیدوست دارم بابایی . . .متن روز پدردستانش از فشار زیاد کار زبر و زمخت شدهانددلش نمیآید دست نوازش بر سر و صورت ظریف کودکانش بکشدهمه فکر میکنند احساس نداردولی هیچکس نمیتواند شرافت او را وصف کنداو یک کارگر است، او یک پدر استشعر نو برای تبریک روز پدردر عالم خیال به چشم آمدم پدرکز رنج چون کمان قد سروش خمیده بودموی سیاه او شده بود اندکی سپیدگویی سپیده از افق شب دمیده بودسهراب سپهریاس ام اس روز پدردست همیشه به معنای آغوش نیست!گاهی فقط امنیت است . . .مثل دست پدرشعر روز مردباش و با بودنت باعث بودن من باشروزت مبارک شوهر جونی
اس ام اس روز پدر
پدر یعنی :هرچه روزهایت سخت سختمن هستم خیالت تخت تخت!سلامتی همه باباهامتن روز مردشنیدن صدای قلب کسی که دوستش داریزیباترین موسیقی دنیاست . . .شوهر عزیزم روزت مبارک

جواب بصورت نقل قول