سلام.چند روزه این مدلو خریدم و ویندوز7 روش نصب شده ولی دکمه wifi هیچ کاری انجام نمیده در ضمن از بلوتوث هم نمیتونم استفاده کنملطفا بگید مشکل از کجاست؟
سلام.چند روزه این مدلو خریدم و ویندوز7 روش نصب شده ولی دکمه wifi هیچ کاری انجام نمیده در ضمن از بلوتوث هم نمیتونم استفاده کنملطفا بگید مشکل از کجاست؟
شما درایور مربوط به ویندوزتون رو نصب کردین ؟؟؟
اگه نصب نکردین وارد این لینک بشین و درایور مربوط به WiFi تون رو از قسمت Driver - Network دانلود کنین
32bit :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64bit :
دوست عزیز بابت کمکتون واقعا ممنون ولی من نمیدونم کدوم مورد رو باید دانلود کنم.اگه دقیق بگید که کدوم مورد رو باید دانلود کنم ممنون میشم
بستگی به نوع ویندوزی که دارین باید درایورهای مربوط به اون رو هم نصب کنین
مثلا اگه سون 32 بیت دارین باید درایور 32 بیت رو دانلود کنین و برای 64 بیت هم همینطور
مشکل من اينه كه وقتي وارد اون لينك ميشم نميدونم كدوم يك از مواردي كه در DRIVER NETWORK هست رو بايد دانلود كنم. ممنون ميشم اينو برام توضيح بدين كه بفهمم كدومو دانلود كنم
خدمت شما
شرمنده ام حرفتونو بد متوجه شدم
این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور شماست که توی همون قسمته![]()
واقعا ممنون.خیلی لطف کردی
دوباره سلام. من اون لينكي كه گذاشته بودین و دانلود و نصب کردم ولی باز هم میگه درایور نصب نیست. من واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!!!
سلام
من توی توضیحاتشو که خوندم نوشته شما باید قبل نصب درایور ؛ درایور قبلی رو بطور کامل حذف کنید تا عملیات نصب بدون مشکل باشه
جفتشون رو درایور atheros نصب کن.
در ضمن اول درایور وای فای رو نصب کن و بعد با دکمه وای فای رو روشن کن و بعدش درایور بلوتوث رو نصب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)