تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 79

نام تاپيک: God of War: Ascension

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض God of War: Ascension

سازنده
    : [SCE Santa Monica Studio]
    ناشر : [Sony Computer Entertainment]
    سری : [God of War]
    پلتفرم : [PlayStation 3]
    تاریخ انتشار : [Spring 2013]
    سبک : [Ha.ck and slash, action-adventure]
    مدها : [Single-player]
    رده بندی سنی : [PEGI: 18]

باکس شات

همون طور که اطلاع دارید گاد آو وار جدید تایید شده و به زودی برای کنسول PS3 منتشر خواهد شد، بر عکس خیلیا که فکر میکردن اینبار شاهد رونمایی از God Of War IV هستند باید گفت که اینطور نیست! سورپرایز موقعی لو رفت که در سرورهای سونی نام عکسی مربوط به بازی جدید GOW پیدا شد و این شک موقعی به یقین تبدیل شد که سایت آمازون این بازی رو در فروشگاه خودش لیست کرد و این عنوان چیزی نبود جز God of War: Ascension.
    God of War III به عنوانِ، پایانی برای این 3 گانه طراحی شده بود، همیشه مشخص و کاملا روشن بود که سونی هیچ علاقه ای به کنار گذاشتن کریتوس ندارد و خیلی دلش میخواهد که بازی رو ادامه بدهد و همون طور که شاهد آن هستیم چندین prequel از این بازی رو بروی کنسول دستی خودش عرضه کرد و حالا هم نوبت به prequelی دیگر به نام GoW:Ascension هست که وقایع قبل از 3 گانه رو بازگو می کند. با این حساب ما 3 prequel و اگر بخواهیم نسخه Betrayal رو نیز حساب کنیم 4 prequel داریم که تنها Chains of Olympus و Ascension هستند که وقایع قبل از بازی اصلی رو نمایش میدهند. در این صورت تعداد prequel های این بازی از sequelـهای اون بیشتره که این خیلی عجیب غریب به نظر میرسه. مطمئناً اگر اندکی پتانسیل برای GOW IV وجود داشت هیچ وقت چنین اتفاقی نمی افتاد. متاسفانه III طوری داستان رو به اتمام رسوند که هیچ راهی برای بازگشت کریتوس به نسخه IV وجود نخواهد داشت...

Ascension وقایع قبل از آنکه کریتوس تبدیل به خدای جنگ شود را نشان میدهد، همون طور که در بالا میبینید این تنها تصویر واضح از کریتوس در این نسخه است(در حال حاضر) و این به خاطر آن است که گیم پلی ای در ویدئوی منتشر شده نشان داده نشده است. ویدئو صدای Titan Gaia رو شامل میشه که داره در مورد کریتوس صحبت میکنه که چه طور سوگند خودشو در مورد اینکه خدای ستمگری باشه میشکنه. زمانی قبل از اینکه کریتوس به عنوان Ghost of Sparta شناخته بشه. شعار "قبل از اینکه خدا بشه، یک مرد بود" شنیده میشه و همین یک جمله بیانگر این است که در این قسمت شاهد چه اتقاقاتی خواهیم بود. این طور به نظر میرسه که اینبار شاهد یک داستان انسانی تر نسبت به اون چیزی که در نسخه های قبلی دیدیم باشیم. زنجیرهای دور دست کریتوس در تریلر ممکن است نشان دهنده این باشد که Blade of Chaos دوباره به بازی باز میگردد، اگرچه هنوز هیچ اطلاعاتی از گیم پلی بازی تایید و منتشر نشده، طراح ارشد بازی آقای Todd Papy قول داده تا در ماه جاری و در طی روزهای جاری اطلاعاتی در این مورد اعلام کند. در هر صورت میشه انتظار داشت که Blade ـها به بازی بازگشته اند، همون طور که میدونید شمشیرهایی از این قبیل جرو بهترین و لذت بخش ترین سلاح های بازی هستند که به نوعی علامت تجاری GOW و امضای کریتوس به حساب میان...

در حالی که بازی های قبلی بسیار فان و جالب بودند اما اینبار احساس میشود که بازی نیازمند یک تغییر بزرگ است و نه تنها اضافه شدن چند آیتم و توانایی جدید! همون طور که انتظار میرود خیلی ها از حرکات کریتوس خسته شدند و به دنبال تغییرات اساسی هستند. طراح بازی آقای Stig Asmussen نیز بیان کرده که بازی های GOW هر چند سال یک بار عرضه میشوند و اینکار موقعیت مناسبی را فراهم میکند تا ما یک کار جدید و تازه رو عرضه کنیم و به دنبال آن از یکنواختی به دور باشیم. خوشبختانه Gow از آن دسته از بازی های سالانه نیست که به دام ناشرین پول دوست افتاده باشد، به همین خاطر میتوان انتظار یک چیز جدید و نو رو داشت.
    بدون شک یکی از شایعات بزرگی که قبل از معرفی بازی به آن پرداخته شده بود، وجود بخش مولتی پلیر بود، اما با انتشار بازی تا به الآن هیچ خبری از مولتی پلیر این بازی اعلام نشده و در صفحه این بازی در سایت Playstation 3 آورده شده که بازی تنها دارای بخش Single Player هست، البته احتمال اینکه در آینده این بخش به بازی اضافه شود هست، مانند خیلی از بازی های دیگر که در ابتدا سازندگان هیچ برنامه ای برای مولتی پلیر نداشتند اما بعدها، این قسمت رو به بازی خود اضافه کردند( مثل بازی ME3 ). البته همون طور که میدونید خیلی ها معتقدند که وجود مولتی پلیر در بازی مس افکت 3 باعث ضربه خوردن به بخش داستانی بازی شده، اما چنین نگرانی از بابت God of War بسیار کم خواهد بود. از اینها بگذریم گیم پلی 2 نفره ( Co-op ) در Ascension ایده ی خیلی ملموس تری به نظر میرسد و اگر به خوبی طراحی شود میتواند بر روی کل سری تاثیر مفید بگذارد بدون اینکه به ریشه ها صدمه ای وارد شود.

از اونجایی که Ascension داستان قبل از GOW را به نمایش میگذارد و همچنین اولین قسمت از سری GOW نیست که بر روی PS3 منتشر میشود، نمی توان انتظار یک سناریوی قدرتمند دیگر و یا ارز اندام از نظر گرافیک را داشت(چیزی که ما در GOW III شاهد آن بودیم)، به دلیل همین شرایط
    Ascension در موقعیتی مشابه با Ghost of Sparta قرار میگیرد... در هر صورت استدیوی قدرتمند سانتا مونیکا در حال ساخت این عنوان میباشد و همان طور که در سایت PS.com نوشته شده انتظار میرود این بازی در بهار سال 2013 منتشر شود.

ترجمه و تألیف: آرین [Marmolak Kocholo]
    منبع:
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

[
    تصاویر]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ویدئوها]

این پست به مرور زمان آپدیت خواهد شد...
    Last edited by marmolak kocholo; 26-04-2012 at 23:51.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مرسی آرین جان........مرسی.

+

به نظر بنده بهترین گرافیک کنسولی این نسل تقریبا از جهات زیادی از آن بازی god of war3 بوده و هست ...گرافیک بازی ابهت بسیار زیادی داره و با بستر زیبای محیط که مربوط به یونان هست زیباتر هم جلوه داده میشه.... .
    تنها نگرانی که به نظر میرسه برای بازی وجود داشته باشه ارایه پشت سر هم چند بازی از شخصیت خود کریتوس هستش....ای کاش این شماره مربوط به کریتوس نمی بود و میرفت سراغ شخصیت دیگه ای....در کل سانتا مونیکا باید کمی روی داستان و تازگی بازی کار کنه.... .

بهر حال از همین حالا میشه حدس زد که بازی بازی بزرگی خواهد بود و من هم مثه بقیه بی صبرانه منتظر بازی هستم..

.

3. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

پر گرافیک ترین بازیه 2013 هم که رسید
    نمیدونید چقدر از شنیدن این خبر خوشحال شدن
    باز هم کریتوس
    مگه میشه بازی God Of War بیاد و زلزله تو دنیای بازی به وجود نیاد؟
    به نظر من این آخرین زور و قدرت پلی 3 هست و خدای جنگ 4 میره روی کنسول نسل جدید سونی
    برای اومدن این بازی لحظه شماره میکنم

5. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بسیار زیبا و قشنگ...بسیار بزرگ و وزین...
    مرسی مرسی...

وقتی که سونی با برنامه ای یک هفته ای نصف عمرمون کرد تا بگه چه بازیی رو می خواد رونمایی کنه..ابتدا فکر کردم که HS2 رو روی کار داره و خودم هم بیشتر مشتاق اون بازی بودم ولی خب از این رو ته دلم امیدوار قسمت 4 خدای جنگ رو داشتم
    اما در این فکر بودم چطور داستانی برای قسمت 4 باید نوشته بشه وقتی که همه چی نابود شد خودش هم نابود شد پشه هم روی این کره خاکی زنده نموند
    که یک عنوان بدون شماره با یک ماجرایی که میشه گفت امیدم رو خیلی زیاد کرد نسبت به بازی رو از سونی دیدم و به سانتا مونیکا اعتماد دارم...
    HS یک بازی H&S هستش و فکر میکنم وقتی که بر فراز این سبک خود GOW حکومت میکنه ..دیگه نیازی به اون نباشه سونی هستش و هزاران نقشه و برنامه های فوق العادش : دی
    +

در ویدئو وقتی به صحبت ها گوش میدیم مثل این که کریتوس قدرت های خودش رو ان طور که باید در اختیار نداره و اون زنه بهش قدرت میده...باید صبر کرد تا دوباره خدایان رو تکه تکه کنیم

به نظر بنده بهترین گرافیک کنسولی این نسل تقریبا از جهات زیادی از آن بازی god of war3 بوده و هست ...گرافیک بازی ابهت بسیار زیادی داره و با بستر زیبای محیط که مربوط به یونان هست زیباتر هم جلوه داده میشه
    من هم همین نظر رو دارم گرافیک GOW 3 واقعا در حد بسیار خارق العاده ای بود و هنوز هم خیلی با ابهت هستش...یادش بخیر یاد جنگ با پوسیدن خدای اب ها و دریاها افتادم...

7. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بسیار زیبا و قشنگ...بسیار بزرگ و وزین...
    مرسی مرسی...

وقتی که سونی با برنامه ای یک هفته ای نصف عمرمون کرد تا بگه چه بازیی رو می خواد رونمایی کنه..ابتدا فکر کردم که HS2 رو روی کار داره و خودم هم بیشتر مشتاق اون بازی بودم ولی خب از این رو ته دلم امیدوار قسمت 4 خدای جنگ رو داشتم
    اما در این فکر بودم چطور داستانی برای قسمت 4 باید نوشته بشه وقتی که همه چی نابود شد خودش هم نابود شد پشه هم روی این کره خاکی زنده نموند
    که یک عنوان بدون شماره با یک ماجرایی که میشه گفت امیدم رو خیلی زیاد کرد نسبت به بازی رو از سونی دیدم و به سانتا مونیکا اعتماد دارم...
    HS یک بازی H&S هستش و فکر میکنم وقتی که بر فراز این سبک خود GOW حکومت میکنه ..دیگه نیازی به اون نباشه سونی هستش و هزاران نقشه و برنامه های فوق العادش : دی
    +

در ویدئو وقتی به صحبت ها گوش میدیم مثل این که کریتوس قدرت های خودش رو ان طور که باید در اختیار نداره و اون زنه بهش قدرت میده...باید صبر کرد تا دوباره خدایان رو تکه تکه کنیم

من هم همین نظر رو دارم گرافیک GOW 3 واقعا در حد بسیار خارق العاده ای بود و هنوز هم خیلی با ابهت هستش...یادش بخیر یاد جنگ با پوسیدن خدای اب ها و دریاها افتادم...
    یعنی تو فکر میکنی خدای جنگ 4 رو نمیسازن؟
    اما به نظر من همین الان دارن روش کار میکنن !

آخ گفتییییییییی . دلم واسه خون بازی تنگ شده

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولین اطلاعات و نمایش از گیم پلی بازی امروز سر ساعت 11 AM EST (دقیق نمیدونم کی میشه به وقت ما) نشون داده خواهد شد ....برای اطلاعات بیشتر و مشاهده live stream به منبع مراجه کنید:

.

10. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

You read that right. Multiplayer

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خبری که 2 دقیقه پیش گذاشت بخش مولتی پلیر بازی خدای جنگ رو تایید کرد...
    بله سانتامونیکا با تایید و قول تغییرات در بازیی که تمامی نسخه هاش در بخش سینگل تمرکز داشت ویدئویی و تصاویری از مولتی بازی منتشر کرد..
    ..
    .
    چند ساعت بعد ویرایش میکنم ....IGN الان تیتری قرار داده مبنی بر گوشه ای از داستان بازی که انگار 6 ماه بعد از رویدادهای کشته شدن همسر و فرزند کریتوس رو نشون میده

Six months after being tricked into killing his wife and child, a younger Kratos is sentenced to a life of madness with the Furies, caged in a titan sized prison for the living damned. Fighting insanity, his will is tested to the limit as he seeks to break his bond and gain the clarity to seek revenge on Ares for his part in the death of his family. Armed with double-chained blades, Kratos must take on mythology's darkest creatures while solving intricate puzzles throughout his merciless quest for redemption

.

.
    Last edited by Layken; 30-04-2012 at 21:38.

12. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

ای وای
    ما جوجه گیمر ها هم که دیگه چیزی برای گفتن نداریم...................
    چون این بازی فراتر از یه گیمه اینو گفتم.
    این یه والپیپر با سایز3360px × 2100px

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by matrix_3s; 01-05-2012 at 07:26.

14. 5 کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 5 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خدا کنه هر چی سریعتر یه ویدئو official trailer یا گیم پلی از بازی بیاد بیرون
    این عکس هایی هم که حامد جان گذاشتن گرافیک خیلی جالبی داشت
    وقتی به صورت غول نگاه میکنیم حتی منفذهای پوستش مشخصه !

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •