تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 57

نام تاپيک: سـر الــکــس فــرگــوســن باز نشسته شد /// خداحافظ پــیــرمــرد تـمـام نــشــدنـــــــی ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سـر الــکــس فــرگــوســن باز نشسته شد /// خداحافظ پــیــرمــرد تـمـام نــشــدنـــــــی ...

فرگوسن: حالا دیگر وقتش بود/ گرفتن این تصمیم راحت نبود

سایت گل- سرالکس فرگوسن سرمربی باتجربه و موفق منچستریونایتد،آخرین روزهای حضورش در اولدترافورد را پشت سرمی گذارد

باشگاه یونایتد با انتشار بیانیه ای از کناره گیری او از دنیای مربیگری خبر داد.

خود سرالکس فرگوسن هم در صحبت هایی دراین باره گفته:« تصمیم برای بازنشستگی،تصمیمی است که من من مدتها به آن فکر کرده ام و به یک باره دراین باره تصمیم گیری نگرده ام. الان زمان مناسبی برای بازنشستگی است. برایم مهم بود تا در قوی ترین حالت ممکن این سازمان را ترک کنم و براین باور هستم که الان شرایط بدین ترتیب است.

کیفیت این تیم پیروزی طلب، تعادل سنی و تلاش برای موفقیت های متوالی دربالاترین سطح ممکن و از سوی دیگر ساختار استفاده و پرورش جوانان،آینده بلند مدت باشگاه را درخشان خواهد نمود. کمپ تمرینی ما جزو بهترین کمپ های تمرینی در سرتاسردنیای فوتبال است و خانه ما،اولدترافورد، به حق یکی از بهترین ورزشگاه های دنیاست.»

فرگوسن ادامه داد:« من خوشحالم که در آینده در دو پست مدیر و سفیر باشگاه فعالیت خواهم کرد.با انجام این فعالیت ها در کنار فعالیت های موردعلاقه دیگری که در زندگی دارم،به سمت آینده حرکت خواهم کرد.

باید از خانواده ام، عشق و محبت و حمایتشان که همیشه سرنوشت ساز و حیاتی بوده تشکر کنم. کتی، همسرم نقشی کلیدی در کارنامه مربیگری ام داشته و درزندگی ام ثبات واشتیاق و تشویق زیادی رو به جلو برایم داشته .کلمات برای توصیف ارزش این کارها برای من کم می آورند.

باید از بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم،چه در گذشته و چه در حال ،به خاطر سطح و رفتارهای حرفه ای شان و موفقیت های به یاد ماندنی ای که با هم کسب کردیم تشکر کنم.بدون همکاری آنها، تاریخ این باشگاه بزرگ،نمی توانست تا این اندازه غنی شود.

در سالهای اولیه حضورم در یونایتد با حمایت اعضای کادر مدیریتی و به ویژه سربابی چارلتون،اعتماد به نفس کامل و زمان لازم برای ساخت یک باشگاه فوتبالی را (چیزی فراتر از تنها یک تیم فوتبال) دراختیار داشتم.

در دهه گذشته اعضای خانواده گلیزر هم برای من فضا را فراهم کردند تا با بهره گیری از بیشترین توانم،منچستریونایتد را هدایت کنم و واقعا خوشبخت بودم که شانس همکاری با یک مدیر اجرایی بامهارت و قابل اطمینان به نام دیوید جیل را داشتم.واقعا از همه متشکرم.

از هواداران هم متشکرم. حمایتی که شما در طول تمام این سالها از تیم به عمل آوردید، فوق العاده بوده. این افتخار بزرگی است که این فرصت را داشتم تا تیم شما را هدایت کنم و تمام این زمانی که سرمربی منچستریونایتد بودم را گرامی می دارم. »

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

حقیقتا فوتبال بدون سر الکس مثل قبل نیست، جای خالیش روی نیمکت یونایتد برای همیشه تو ذهن هر فوتبال دوستی باقی می مونه

این تصویر ، حقیقت تلخ اما گریز ناپذیر جدایی سر الکس رو به زیبایی نشون میده:

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیتر رو که دیدم باورم نشد ! هنوز هم باورم نمیشه ...
    از زمانی که برای اولین بار فوتبال رو دنبال میکردم تا الان فرگوسن رو میدیدم و به یک عادت قدیمی ولی دوست داشتنی تبدیل شده بود.
    کلا بدجوری به فرگوسن رو نیمکت منچستر عادت کرده بودیم و یک جورایی این تفکر رو داشتم که همیشه اون رو روی این نیمکت می بینم .
    تصور منچستر بدون فرگوسن سخته ... خیلی سخت .
    واقعا منچستر رو به اوج فوتبال رسوند و اون رو توی اوج نگه داشت و دلیل اصلی و نقطه اتکای این تیم فقط و فقط فرگوسن بود.

دوستت داریم پیرمرد دوست داشتنی

4. 17 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نگاهی به آمار سرمربی اسطوره ای یونایتدها؛ فرگوسن، ارباب جام ها

سایت گل- فرگوسن در طول دوران حرفه ای اش 49 جام مختلف کسب کرد که البته بیشتر آن با منچستریونایتد بود. اما فراموش نکنیم که او با تیم نه چندان مطرح آبردین، تیمی که دوقطبی فوتبال اسکاتلند را در آن سال ها از بین برد، هم به موفقیت های زیادی رسید.

در این اینجا نگاهی گذرا داریم به افتخاراتی که فرگوسن در طول دوران مربی اش به دست آورد و او را به معروف ترین مربی بریتانیا تبدیل کرد:"

سنت میرن

قهرمانی دسته اول اسکاتلندی (1 بار): 77-1976

آبردین

قهرمانی لیگ برتر اسکاتلند (3 بار): 1979-80, 1983-84, 1984-85
    قهرمانی جام حذفی اسکاتلند (4بار): 1981-82, 1982-83, 1983-84, 1985-86
    قهرمانی جام اتحادیه اسکاتلند (1 بار): 1985-86
    قهرمانی جام برندگان جام اروپا (1 بار): 1982-83
    قهرمانی سوپرکاپ اروپا : (1 بار): 1983

منچستریونایتد

قهرمانی در لیگ برتر انگلیس (13 بار): 1992-93, 1993-94, 1995-96, 1996-97, 1998-99, 1999-2000, 2000-01, 2002-03, 2006-07, 2007-08, 2008-09, 2010-11, 2012-13

قهرمانی جام حذفی (5 بار): 1989-90, 1993-94, 1995-96, 1998-99, 2003-04

قهرمانی جام اتحادیه (4 بار): 1991-92, 2005-06, 2008-09, 2009-10.

قهرمانی در جام خیریه (کامیونیتی شیلد) (10بار): 1993, 1994, 1996, 1997, 2003, 2007, 2008, 2010, 2011

قهرمانی در چمپیونزلیگ (2بار): 1998-99, 2007-08

قهرمانی در جام برندگان جام اروپا (1بار): 1990-91

قهرمانی در سوپرکاپ اروپا (1 بار): 1991

قهرمانی در جام بین قاره ای (1 بار): 1999

قهرمانی در جام باشگاه های جهان (1 بار): 2008

کد:

6. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گزارش تصویری آ.اس برای خداحافظی از فرگی کبیر

سایت گل- سرالکس فرگوسن بعد از 26 سال مربیگری در باشگاه منچستریونایتد در پایان رقابت های این فصل بازنشسته خواهد شد.

انتشار این خبر به منزله بمبی در دنیای فوتبال صدا کرد و دقایقی بعد ازانتشار این خبر، روزنامه مادریدی آ.اس با بازتاب گزارشی تصویری از روزهای موفق سرالکس با او خداحافظی کرده است. این گزارش تصویری را می توانیددراینجا ملاحظه کنید

22ماه می سال 2011 و آخرین جام قهرمانی ای که فرگوسن بعد از بازی تیمش مقابل بلکپول در اولدترافورد بالای سر برده بود.البته جام قهرمانی رقابت های این فصل هم انتظار شیاطین سرخ را می کشد و یونایتدی ها که از هم اکنون قهرمانی شان را مسجل کرده اند،

درپایان فصل و در شب خداحافظی فرگوسن با دنیای فوتبال،جام قهرمانی این فصل لیگ برتر را هم بالای سر خواهند برد.

سرالکس فرگوسن و جام اروپایی کسب شده توسط تیمش بعد از قهرمانی درلیگ قهرمانان اروپا و فتح جام در بازی برابر بایرن مونیخ

هشتم ماه می سال 1994،سرالکس فرگوسن و برایان کید با جام قهرمانی لیگ برتر، بعد از تساوی بدون گل این تیم مقابل کاونتری در ورزشگاه اولدترافورد

22ماه می1999؛ فرگوسن سرمربی منچستریونایتدبه جام قهرمانی جام حذفی AXA

12 ماه می سال 1996؛ سرالکس فرگوسن با جام حذفی انگلیس و جام قهرمانی لیگ برتر

پنجم می سال 2001؛ سرالکس فرگوسن و روی کین با جام قهرمانی جام حذفی انگلیس بعد از بازی منچستریونایتد ودربی کانتی در اولدترافورد

سیزده آگوست سال 1997؛ سرالکس فرگوسن جایزه بهترین سرمربی فصل گذشته را در جریان بازی منچستریونایتد مقابل ساوثهمپتون دریافت نمود.

آگوست سال 1996؛ سرالکس فرگوسن منچستریونایتد جام قهرمانی تیمش در لیگ برتر را قبل از آغاز بازی دوستانه تیمش در پیش فصل مقابل اینتر میلان بالای سر برده است

پانزدهم ماه می سال 1991: سرالکس فرگوسن با جایزه قهرمانی جام در جام اروپا؛فینال مقابل بارسلونا و درورزشگاه فاینوردروتردام برگزار شده بود که یونایتد با نتیجه 1-2 به پیروزی رسید

25 ماه می سال 200-؛سرمربی منچستریونایتد جایزه لائوروس ورزشی را در مونته کارلو دریافت کرد. در دو طرف او دو شاگردش، رایان گیگز (سمت چپ) و رونی جانسن (سمت راست.) دیده می شوند

نهم ژآنویه سال 2012؛ سرالکس فرگوسن بعد از جایزه بهترین سرمربی سال فیفا

کد:

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یک فرگوسن

تمام نمیشوی در من

تو معنای دیگری از لذتی !

9. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بعضی رفتنا خیلی سختن و نبود و و رفتن فرگی از فوتبال یکی از اوناست..
    بدون چک چندین سال طول میکشه تا منچستر رو بدون فرگوسن بتونیم قبول کنیم..
    +
    حتی اگه طرفدار منچستر هم نمیبودی، بخاطر فرگوسن یه حس متفاوت بهش پیدا میکردی..
    +
    صحنه ی لرزش دست های فرگوسن، یکی از عجیب ترین لحظات فوتبالی من (و مطمئنم خیلی های دیگه) خواهد بود...
    فراموش نمیشی مرد

11. 16 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

Farewell to a lovely man

//////////////////////

یه موسیقی به افتخار سر الکس
    (به نام Sir Alex Ferguson Song )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Iman-Emperatour; 08-05-2013 at 17:31.

13. 14 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فرگوسن تو رفتی اما تمام اون خاطرات خوب و جام ها و اشک ها و لبخند هارو برای ما گذاشتی.خاطراتی که از ذهن ما هیچوقت پاک نمیشه.زمانی که گفتی لیورپول با18 قهرمانی رو از اوج به پایین میاری هیچ کس باور نمیکرد و حرف تو را غیر قابل باور میدانستند.چطور تیمی که تعداد قهرمانی کمی دارد برای سلطان لیگ برتر چنین خط و نشانی میکشد.تو به گفته ات عمل کردی و این ما بودیم که گمراه و نا اگاه از افکار تو.تو سال ها در اروپا و در انگلیس در اوج بودی و در اوج میمونی.27سال زحمت تو در باشگاه یونایتد رو تبدیل به یکی از پر طرفدارترین تیم ها در جهان و تورا به یکی از پر طرفدار ترین مربی ها تبدیل کرد.زحمات تو ستودنیست و تو حتی الان با وجود بازنشتگی باز هم تمام نشدنی هستی.
    منچستر یونایتد=سر الکس فرگوسن
    نام هایی که هیچ وقت از هم جدا نمیشوند.
    Last edited by 147milad; 08-05-2013 at 16:32.

15. 6 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rerar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کلبــﮥ احـــزان

پيش فرض

همیشه باید تو اوج خدافزی کرد....
    مشخصه که حرفه ایه اصن

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

17. این کاربر از Rerar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •