بنده ویندوز 8 پرو را دانلود کردم
الان چطوری رایت کنم که بتونم dvd را داخل سیستم بزارم و ویندوز را رایت کنم؟؟
میخوام قابلیت بوت رایت کنم.
بنده ویندوز 8 پرو را دانلود کردم
الان چطوری رایت کنم که بتونم dvd را داخل سیستم بزارم و ویندوز را رایت کنم؟؟
میخوام قابلیت بوت رایت کنم.
سوالی بود همینجا مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Beta; 25-04-2013 at 11:46.
اول تست کنید ویندوزی که دانلود کردین بصورت بوت هست یا که نه برای اینکار ابتدا برنامه MobaLiveCD رو از پایین دانلود کنید بعدشم روی همین برنامه MobaLiveCD کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنیدبعد که محیط برنامه باز شد طبق شکل بترتیب شماره عمل کنید وقتی گزینه شماره 1 انتخاب کردین در کادری که باز میشه تنها کافیه مسیر فایل iso که از ویندوز 8 روی هارد دارین بدین بعدشم گزینه open انتخاب کنید بعد اگر ویندوز شما بصورت بوت باشه در محیط این برنامه به نمایش در میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله اول
و اگر ویندوز شما بصورت بوت نبود باز طبق مراحل پایین برین که توضیح میدم ابتدا روی فایل iso خودتون کلیک راست بعدشم اگر برنامه win rar روی سیستم دارین گزینه Etract to رو انتخاب کنید تا فایل iso شما محتویاتش به همون اسم روی همون قسمتی که فایل iso دارین خارج شود
مرحله دوم
برنامه WBICreator از پایین دانلود کنید بعدشم طبق شکل بترتیب شماره عمل کنید در قسمت شماره 1 ویندوز 8 انتخاب کنید در قسمت شماره 2 یک لیبل یا همون اسم به ویندوز خودتون بدین در قسمت شماره 3 هم به مسیری ویندوز 8 اکستراکت کردین برین مسیر اون پوشه رو بدین بعد در قسمت شماره 4 هم مسیر فایل خروجی رو مشخص روی گزینه شماره 5 کلیک کنید بعد فایلی که در مسیر خروجی مشخص کردین روی dvd کافیه رایت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)